Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך אתם מאחסנים אביזרי ניקוי ״עזרה ראשונה״ בבגאז׳ של האוטו ?

מה אתם עושים עם מגבות המיקרו פייבר ? אחרי כל ניקוי מעלים הביתה לייבוש ?

פורסם

מחסן. ארגזים אטומים מאיקאה.

מטליות ומגבות לסל כביסה ייעודי (15 שקל באיקאה, והיתרון שהוא מתקפל)

חבל להשאיר ברכב.

יתחמם, ינזל וסתם יתפוס נפח ומשקל

M-TECH E46

פורסם

יש כאלה שכן. אני מחזיק שני שפריצרים בבגז׳: אחד עם ONR והשני לניקוי שמשות. וגם שתי מטליות. כל השאר בבית.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

גם אני מחזיק ONR, השאלה שלי היא האם הוא נשאר אפקטיבי אחרי חודש חודשיים בבאגאג' רותח. נראה שכן, מישהו יודע בוודאות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אצלי ה ONR אחרי שבוע שבועיים בבגאז' רותח העלה גושים כחלחלים בשפריצר, נאלצתי לנקות אותו מבפנים בצורה קשה לבסוף זה לא עזר כי הם ממש נתקעו שם, נראה כאילו ה ONR התגבש משום מה, אבל הגיוני כי חום גבוה והחומרים הנ"ל לא נראה לי הולכים טוב ביחד.

Opel Adam S 2017

פורסם

כבר כמה שנים טובות שאני עם onr מדולל qd בבגאז׳, וזמן ארוך עוד יותר עם התמיסה מדוללת במים מזוקקים כנוזל לוישרים.

מעולם לא נתקלתי בבעיה או במשהו שנשמע ככזה.

ליאב, דיללת את התמיסה עם מים מזוקקים?

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...