Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

 

אני מחפש רכב חסכוני ואמין .

 

יש לי אפשרות לרכוש פולו שנת 2000 1.9 דיזל סטיישן. במחיר טוב. עם 340,000 ק"מ.

 

האם כדאי להתעסק עם הדגם הזה? כשאני הולך לבדוק את הרכב מה כדאי לבדוק כי אני לא מבין ברכבים?

 

תודה רבה

פורסם

היה רק SDI בדור הזה של הפולו.

 

הוא דווקא סוחב לא רע יחסית לדיזלים אטמוספרים. בערך כמו מכוניות סופר מיני 1.2 מודרניות, אולי טיפה פחות טוב אבל בגדול אין בעיית ביצועים.

 

 

 

חסכוני מאוד, עד 1 ל 20 בבינעירוני.

קצת צפוף וקצת רועש.

 

340.000 ק"מ למנוע הזה זה לא הרבה, אם הוא מתחוחזק טוב, יכול להחזיק עוד כמה מאות אלפים.

 

הייתה להם תקלה נפוצה בגיר ידני, משהו נשבר שם וצריך שיפוץ או החלפת גיר.

 

חוץ מזה, תלוי מאוד איך התייחסו לרכב לאורך השנים. אם התייחסו טוב הוא יכול להיות רכב סביר לגמרי עם רמת אמינות גבוהה למרות הק"מ ויכול להיות גם עייף ובלוי עד מאוד.

 

 

קח בחשבון שבסביבות 250-300 אלף ק"מ מתחילים להחליף כל מיני דברים כמו סטרטרים, ציריות, אלטרנטורים, מדחסים, משאבות סולר, בולמי זעזועים וכו'. יכול להיות שברכב המדובר חלק מזה כבר הוחלף. ומה שלא הוחלף יצטרכו להחליף עם הזמן. מדובר בהוצאות גדולות וצריך לקחת את זה בחשבון כשקונים רכב עם קילומטרז' גבוה.

 

אגב, מה הק"מ שמופיע בלוח שעונים? בשנת 2000 נמכרו שני דגמים, לפני ואחרי מתיחת פנים בדגם שלפני מתיחת פנים אחרי 300.000 ק"מ השעון מתאפס ומתחיל ספירה מ 0.

 

בחדש יותר ממשיך להתקדם רגיל.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...