Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במפגש ברמת גן מי שהיה בטח יודע קרתה תאונה. אני מכיר טוב את הבנאדם וחבל לי מאוד מה שקרה לו אבל הוא עשה שטויות ומה לעשות שהוא שילם על זה היום. באמצע המפגש בין כל האנשים והמכוניות החונות הוא מנסה להרים גלגל ובסוף פעם אחת הוא נחת לא טוב האופנוע עף לתוך מכונית חונה והלך טוטאלוס והוא עף עם הברך פגע במדרכה כל הברך שלו התפרקה ראו את העצם של הרגל בחוץ בקיצור אני עכשיו חושב פעמיים אם לעלות על אופנוע בטח שלא לעשות שטויות תחשבו על זה גם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום במפגש ברמת גן מי שהיה בטח יודע קרתה תאונה. אני מכיר טוב את הבנאדם וחבל לי מאוד מה שקרה לו אבל הוא עשה שטויות ומה לעשות שהוא שילם על זה היום. באמצע המפגש בין כל האנשים והמכוניות החונות הוא מנסה להרים גלגל ובסוף פעם אחת הוא נחת לא טוב האופנוע עף לתוך מכונית חונה והלך טוטאלוס והוא עף עם הברך פגע במדרכה כל הברך שלו התפרקה ראו את העצם של הרגל בחוץ בקיצור אני עכשיו חושב פעמיים אם לעלות על אופנוע בטח שלא לעשות שטויות תחשבו על זה גם.

איזה מפגש ? מי עושה מפגשים?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מדובר על מפגש המכוניות שנערך מדי שבוע בחניון האיצטדיון בר"ג.

הבחור "הרים וויליס" , כשהאחד "שהצליח" לו, הצליח גם להתלבש לתוך רכב מסחרי חונה, ובכך הביא לפרוק ברכו של הרוכב

(הפרונט התקפל בצורה ששתי ידיות הכידון, התקפלו לתוך מיכל הדלק) .

אין לי מושג איזה

אופנוע זה היה, אך מקורותיי מספרים לי שהיה זה אחד מאופנועי ה500תים

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

Pics??

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

האופנוע CB500 אם זה מעניין מישהו שתי הידיות של הכידון התקפלו לתוך המיכל דלק של האופנוע והרוכב כבר בניתוח מזמן. תיהיו זהירים היום בערב מי שיוצא ושותה

פורסם

כל כך מבעס ומעצבן לשמוע על דבר כזה, הייתי במפגשים האילו, ותמיד יש אהבל או 2 עם אופנוע או מכונית שחייב לסכן את עצמו, או את הקהל מסביב, חבל שזה נגמר לפעמים בצורה כזאת, חבל שזה מתחיל בכלל.

מאחל לבחור החלמה מהירה, ונקווה שזה ילמד אותו לקח, וילמד לקח אהבלים פוטנציאלים.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
האופנוע CB500 אם זה מעניין מישהו שתי הידיות של הכידון התקפלו לתוך המיכל דלק של האופנוע והרוכב כבר בניתוח מזמן. תיהיו זהירים היום בערב מי שיוצא ושותה

טוב לדעת ש- CB500 יודע להרים לוילי...

רק על זה מגיע לבחור איזה צל"שון קטן:twisted:

Little Max

פורסם

האידיוט ישב וצפה בדו"ש מתרומם לוילי אחרי וילי והחליט שגם הוא יכול. באמצע הכביש הצר, בין עשרות מכוניות ואנשים, החליט להראות שגם הוא יודע לעשות וילי.

התרומם לוילי וסיים אותו תוך 2 שניות בתוך מסחרית.

שעונים + מסכת חזית מרוסקים. מיכל דלק מעוך (אם לא סדוק). רדיאטור שבור (האופנוע שכב בשלולית נוזלי ה"גוף" של עצמו) ושאר נזקים שכמובן לא יהיו זולים לתיקון, וטוב שכך. נקווה שהדביל לא יחזור לרכב, ועדיף שיקבל שלילה על ההתפרעות שלו.

שירשור על הנושא כבר רץ ב"רכב כללי". הנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56581

נ.ב

לגבי תמונות, אני בטוח שיהיו בקרוב, ראיתי לפחות 2-3 אנשים עם מצלמה שקפצו על הרוכב והאופנוע כמו פפראצי רעבים לזוועות.

שנה טובה לכולכם !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בקיצור אני עכשיו חושב פעמיים אם לעלות על אופנוע.

אם אתה לא מסוגל לשלוט על עצמך ולהמנע מלעשות שטויות כשהתנאים לא מתאימים, באמת עדיף שתשאר על 4...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אם אתה לא מסוגל לשלוט על עצמך ולהמנע מלעשות שטויות כשהתנאים לא מתאימים' date=' באמת עדיף שתשאר על 4...[/quote']

כלומר מי שלא רכש שליטה עצמית, ולא יכול להמנע ממעשי שטות ברכב ,מתאים לו נהיגה במכונית שם הוא יסכן עוד אנשים חוץ מעצמו?

לא מבין את ההגיון העקום הזה.

.I'm a blocked user

פורסם
יש לי סרטון שרק שומעים בו את ההתרסקות, עוזר לך?

(היה חשוך)

כן, תודה. זה צריך להיות מעניין. :-P:-):lol::evil:

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

יש בפורום מפגשים במאקס טיונינג שתי תמונות של האוטו + אופנוע.. אבל הכל חשוך.. בקושי רואים משהו

פורסם
יש בפורום מפגשים במאקס טיונינג שתי תמונות של האוטו + אופנוע.. אבל הכל חשוך.. בקושי רואים משהו
קישור, אפשר? תודה.

• תוכן חדש...