Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. לא במיישרין קשור לרכב אבל לא יודע איפה לשאול אז שואל פה:

ביקשתי מעורךדין מסויים שיעזור לי באיזה עניין משפטי מסויים. סליחה שלא נכנס לפרטים.

הוסכם שאשלם סכום כסף. לא חתמנו על הסכם אבל מה שסגרנו מתועד במיילים.

מדובר בהליך שמצריך גישה למשרדים פה ואחרכך משרד ההוא ואחרכך לשם ואז לשם...

בקיצור בירוקרטיה ענקית. ולכן נאלצתי להעזר בשירותי עורך דין.

חלפה יותר משנה. חלק מהתהליך התקדם. גם כרבע מהסכום שהוסכם כבר שילמתי לעורך דין.

לאחרונה העוד לא מוכן ליצור איתי קשר. כל הזמן המזכירה אומרת שיצא, בישיבה, וכולי...

ולא מצליח לדבר איתו. אינני מעוניין להמשיך לעבוד איתו יותר.

כיצד עלי לנהוג?

תודה לעונים!

פורסם

שלום לך.

ראשית זה לא שייך ממש לפה היות והפורום עוסק בייעוץ משפטי וכו ' בנושא רכב ותחבורה וכד'.

שנית,

לגבי דעתי על שאלתך- תרשום מכתב פורמאלי מנוסח יפה. לא לתקוף כמובן. תתאר את השתלשלות הניסיונות שלך להשיגו. תציין באופן ברור מה אתה מבקש ומה אתה מצפה.

זהו... אני בטוח שזה יסתדר. ( מקווה שלא טועה לפחות )

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני לא בעד ישר ללכת ולהתלונן. בסופו של תהליך הם אמורים להמשיך לעבוד ביחד ואם הוא יתלונן היחסים יהיו עכורים.

אני כן בעד לשלוח מכתב אליו ישירות אפילו בדואר רשום כדי שיהיה תיעוד ואם זה לא יעזור לעשות את מה שאמרת.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה לכולם על העצות. אכן הייתי מעדיף לא להמשיך ביחד אבל בשיקול קר כדאי שנמשיך איתו.

במחשבה קצת יותר רגועה עפ עצתך רפי, כתבתי לו מכתב הסברתי מה מפריע לי הוא החזיר חצי התנצלות

אז נו, בסדר, נמשיך... אבל לא אמליץ עליו ל יצאת צדיק. או בכלל.

פורסם

זה מה שנקרא פוליטקלי קורקט

בהצלחה בדרכך.

• תוכן חדש...