Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר קריאה בפורום,מצאתי מספר שרשורים בהם מוזכרת החברה הנ"ל לטובה.

לאחר חיפוש,מצאתי רכב שעונה על הדרישות שלי.

האם ניתן וכדאי לקחת רכב זה לבדיקה במכון או מוסך? (בהרצליה?)

אשמח לחוות דעת על תהליך הרכישה\אמינות\מקצועיות החברה .

תודה

פורסם (נערך)

גם סוחרים כביכול לוקחים את הרכב לבדיקה וחלקם אף מראים תדפיס המעיד על בדיקה ועדיין ההמלצה הגורפת כאן בפורום היא לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקניה.

לא שאני מאשים את סוויץ' אך מה בעצם ההבדל בינם לבין הסוחרים הקטנים?

אם אני לא טועה, ההמלצה לבדוק לבד את הרכב גם כאשר רוכשים מחברת ליסינג או השכרה גדולה.

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

אם אני זוכר נכון ממה שהנציג שלהם רשם כאן אין אפשרות לקחת לבדיקה והם מתחייבים על הבדיקה שלהם.

אתה יכול לקנות ואז לבדוק. אם לא טוב להחזיר תוך 5 ימים.

A3

A4

פורסם

אישית מה שאני הייתי עושה, הייתי לוקח את הרכב לבדיקה, רק בשביל הביטחון והשקט הנפשי שלי

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם הרכב לטעמך וגם הבדיקה, תקנה ומיד תקח לבדיקה, אל תתבייש להחזיר , המטרה שלהם היא שתקנה ואחרי שתשלם את הסכום וימצאו עוד ליקוי או שניים בבדיקה לא תרצה להתעסק עם כל עניין ההחזרה.

בבדיקה יסבירו לך מה משמעות כל תוצאה וכל ליקוי לעומת נציג של סוויץ.

Miata ND2

פורסם

סה"ל מדובר בשנתון די גבולי (09) ז"א רכב לא חדש בעליל ,מצד שני הקילומטרז' מתחת לממוצע (84K).

האם בדיקה במוסך מורשה תהיה עדיפה ?

פורסם

באיזה רכב מדובר? שלח קישור

סוויץ היא "חברת בת" של כלמוביל, יבואנית יונדאי, מרצדס, מיצובישי וסמארט. לא נראה לי שהם יזייפו בדיקה, מה שיפגע לה במכירות.

בכל מקרה, יש לך 5 ימי החלטה וחצי שנה אחריות

פורסם

במידה ולא אהיה מרוצה,ההחזר מלא ?

האם ישנה עדיפות בדיקה במוסך מורשה (אכן מדובר במיצובישי ) ?

מניסיון ,לרכבי וואג יש בעל מקצוע עם ידי זהב ויושר שלא רואים כיום (כל השבחים לרון !!!)

אשמח להמלצה לבעל מקצוע באותו הLEVEL לרכב המדובר .

פורסם

הייתי בסוויץ' היום, חזרתי ברגשות מעורבים.

מצד אחד המצב המכני כנראה טוב,מצד שני נדרשת הרבה קוסמטיקה בעיקר חיצונית.

מצד אחד ,רוצים להראות סטנדרטים גבוהים,מכניסים את הרכבים לאולם תצוגה ממוזג,מצד שני, הרכב שראיתי -עמד בשמש ,לר ברור כמה שעות .

הציגו תוצאות בדיקות,אפילו מוטבע "קומפיוטסט" עליהן.

הביאו מספר דפי סיכום עם גרפים ,טבלאות והסברים ,לפי כל הבדיקות ,הרכב תקין חוץ "ממרכב פגוע משמעות נמוכה" בציון חלקים פגועים .

על הדף מופיעה כתובת של קומפיוטסט בפי גלילות ,משום מה בלי חתימת הבוחן.

כל הגרפים הצבעוניים המראים תקינות מלאה =100% ברכב משנת 2009,די חשודים ונותנים הרגשה של מצגת אקסל .

אולי אני סתם מחפש במקום בו הכל כמעט תקין (חוץ מהמרכב).

לי נראה חשוד שרכב משנת 2009 יהיה פרפקט מבחינה מכנית,המוכר לא הציג ספר טיפולים מסודר אז כנראה פדנט הוא לא .

הטסות היו שרוטות והסלון באז' היה מלא בכתמים שחורים.

על פי נציג סוויץ' ,לבעלים הקודם היה גגון, הגגון ירד אבל גג הרכב נותר עם שקעים \חורים לגגון .

פורסם

עצה נהדרת, רק שהקונספט של סוויץ' לא מאפשר ללקוח לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקניה.

מה שאפשר לעשות זה רק לקנות, לבדוק, להתחרט ולחכות להחזר כספי מלא.

לגבי הבדיקה שלהם, מצד אחד אין להם אינטרס לזייף אותה כי אז תדרוש החזר כספי והם יתקעו עם רכב שימכר לסוחרים בהפסד, אבל גם המכון שביצע עבורם את הבדיקה (לפחות בעבר, לא יודעת איפה הרכבים נבדקים היום) פספס פעם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...