Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חומרים מיוחדים שנקראים ציפויים קרמיים, אותם ניתן ורצוי מאוד למרוח על ג'אנטים במיוחד כאלו שעברו צביעה - שומר על הג'נט ועל הברק שהוא מפיק במיוחד מהצביעה שלו (אלא אם הוא מט - וגם אז רצוי ליישם)

לדוגמא:

אוטוסטור - ציפוי הגנה לחישוקים Gtechniq C5 15ml

נחשב מאחד החומרים האיכותיים הקיימים בשוק היום.

יש גם חומר שנקרא C.Quartz

הבנתי שהוא מומלץ אך מחזיק פחות וכנראה גם עולה פחות.

קח בחשבון כמובן שאף אחד מאלו לא יגן לך על הג'אנט ממכות, אלא מלכלוך וככל הנראה צ'יפים קטנים או אבנים קטנטנות שעפות בנהיגה מהירה בעיקר.

Opel Adam S 2017

פורסם

ממליץ בחום על ה-c5, מקל על הנקיון באופן משמעותי ושווה את המחיר.

יישום והגנה לא בעייתיים.

לגבי הגנה פרופר לג'אנט? אין חיה כזאת לצערנו.

"יאללה בירי".

פורסם

לא התאפקתי ולפני כמה ימים הזמנתי את המוצר הזה שמגן ממכות מדרכה אחרי שהצלחתי ברוב טיפשותי לפגוע בחניון תת קרקעי במדרכה בולטת. אומנם שפשוף קטן אבל מעצבן:

פורסם
לא התאפקתי ולפני כמה ימים הזמנתי את המוצר הזה שמגן ממכות מדרכה אחרי שהצלחתי ברוב טיפשותי לפגוע בחניון תת קרקעי במדרכה בולטת. אומנם שפשוף קטן אבל מעצבן:

אפשר לינק ?

פורסם

לא!!!, חרא חומר!!!, במקרה הטוב זה נראה נחמד במקרה הרע לוקח שעות להוריד את זה מהגאנט!!.

הזמנתי את זה לפני חודש בערך, הדבקתי את זה נראה לי יותר טוב ממה שהיצרן חשב שאפשר, גאנט חדש, שטיפה רצינית עם סיטורס, במהלך שטיפה רגילה, אחרי זה apc, אחרי זה שטיפה עם מים, פלסטלינה, ולבסוף מעבר עם אלכהול, וכל זה היה על מנת שזה ידבק כמו פלדה..

הפתעה אחרי שבועים התחילו להשתחרר חלקים מההדבקה, כנראה ביגלל הצורה של הגנט.

לפני שבוע בערך סיימתי לנהוג וגיליתי שהגומי עף.. מה לא עף?, הדבק 3m!, זה היה נראה מזעזע אז החלטתי להוריד את הכל אבל אז גיליתי שבכל הצמיגים הגומי יורד בקלות אבל הדבק נשאר.. הוא יורד אחרי מלא מאמץ!, החלטתי כל שבוע לנקות גאנט אחד מרוב שזה קשה.. אם מישהו רוצה לראות תמונות של אחרי הרצח תבקשו ואני אלך לצלם.

שורה תחתונה, המלצה שלי לא!, באמת מכל הלב אני ממליץ לא לעשות את זה לעצמכם.

פורסם (נערך)

וואו נשמע לא קל,

זו אחת הבעיות שקונים מוצר סיני

צריך לבחור את אלה שבאמת שמים חומרים אמיתיים ולא מזויפים.

רוב הסיכויים ששמו לך מדבקה מזוייפת של 3M

אתה יכול לקנות סרט 3m vhb שאין סיכוי שהפלסטיק ירד ממנו (אבל קנה מקורי ולא חיקוי) - זו מדבקה דו צדדית

ורק לידיעה - VHB אמיתי אין סיכוי שיתפרק - מדובר באחד מהחומרים החזקים ביותר שקיימים

תראה סרטון -

או את זה למשל : טירוף כמה שהחומר הזה חזק

קרון רכבת נמשך איתו :)

(ברוב החיקויים באיבי תיראה שבקרטון במרכז ללא כיתוב)

אז קנה פס דק ויהיה לך עם מה להדביק ולשמור על הג'נט

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...