Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר יש לי כמה שעות להעביר בירושלים, יחד עם אחותי (בת 17).

בהתחשב במצב הבטחוני ובמזג האויר, נפסלו העיר העתיקה/מיני ישראל/יד לשריון.

יש למישהו רעיונות לאטרקציות שיעבירו בכיף את הזמן לשנינו?

תודה מראש!

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

גן החיות התנ"כי

מוזיאון ארץ ישראל

תצפית מהר הצופים לעבר מדבר יהודה

טיילת ארמון הנציב

שוק מחנה יהודה

חומוס תלפיות (לא ברצינות)

אגב: מיני ישראל ויד לשיריון הם בלטרון, לא בירושלים.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם זה בבוקר או בצהריים הייתי ממליץ לך להגיע לממילא ולהסתובב בשדרה, ארוחת בוקר/צהריים באחת המסעדות שם וכנראה שיעבור לך הזמן בכיף.

ממליץ על קפה גרג.

ודרך אגב המצב הבטחוני זה תירוץ של תיירים, אין בעיה להסתובב בירושלים (במיוחד לא בעיר העתיקה, המקום מרושת במצלמות כל מטר ומפוצץ במגבניקים).

תהנה!!

פורסם

יום ראשון הוא יום קצת "רדום" כדי לחוות את השוק כמו שצריך.

אני דווקא הייתי מטייל בעתיקה / כותל / ממילא.

מה הסגנון שאתם מחפשים?

M-TECH E46

פורסם

תודה על התגובות המהירות!

לגבי יד לשריון ומיני ישראל- ידוע, אנחנו עם אוטו.

אותי אישית מדאיג יותר החום מאשר המצב הבטחוני, אבל הבטחתי להורים להתרחק מאזורים עם חיכוך. היות ואמור להיות חם מאוד מחר רצוי משהו ממוזג.

אין ממש סגנון מועדף, כל מה שעונה לנ"ל יתאים. תחומי עניין משותפים אין ממש, אז צריך איזשהו "בילוי לכל המשפחה".

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...