Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצ"ש מחיר הדלק ירד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האנשים האלו שאומרים 'יש לי אוטו חסכוני אני שם 50 שקל מספיק לי לשבוע' ... השאלה מה הנסועה?

האנשים שהתעוררו פתאום באמצע שנת 2015 ולא מכירים את הבדיחה הזו כבר 18 שנים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מהכ'פת לי.. אני גם ככה מתדלק ב100 שקל כל פעם.

תגובה חובה כל פעם שמישהו מדבר על מחירי דלק. נראה לי גם עוד 100 שנה ימשיכו להגיד את זה :-D

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תגידו תודה לדאע"ש (הם תורמים לצניחת מחירי הנפט בכך שהם מוכרים נפט במחירי זנות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נשארו כ- 10 ליטר במיכל של 60. חיכיתי בכוונה :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אף פםע לא הבנתי למה יש מד דלק ולא כתוב כמה ליטר מתוך כמה בדיוק נשארו.. יש מחשב דרך שאומר כמה ק"מ לליטר אפשר לנסוע, אז למה לא לרשום גם כמה ליטר נשאר במיכל? :conf:

פורסם

מה שאני לא מבין זה שכתוב בכתבה שמחירי הבנזין באירופה ירדו ב10.5% אז למה אנחנו מקבלים רק הפחתה של 4% ? במיוחד שהשקל חזק עכשיו

פורסם
מה שאני לא מבין זה שכתוב בכתבה שמחירי הבנזין באירופה ירדו ב10.5% אז למה אנחנו מקבלים רק הפחתה של 4% ? במיוחד שהשקל חזק עכשיו

שאלה רטורית יפה, אהבתי.

פורסם
כנראה לא יקרה.

עקב החתימה על ההסכם עם איראן שהצטברו לה מאגרים עצומים של נפט והעובדה שהיא בקשיים כלכליים קשים איראן תדחף נפט לכל חור שהיא תוכל והמחיר ימשיך לרדת.

כשאני חושב על כמות הכסף העצומה וחיי חיילים שארה"ב ביזבזה על מנת לספק חופש לעירק אני מגיע למסקנה שהיה עדיף לאמריקאים לשלם מחיר גבוה בתחנות הדלק בטווח הרחוק. גם ככה כל המאמצים של ארה"ב יירדו לטימיון שהרי דאע"ש בדרך לכבוש את עירק.

פשוט מאוד.

יש לך בערך 8 מיליון תושבים במדינת ישראל.

יש לך 1 מיליון ממגזר א

ועוד 1 מיליון ממגזר ב

שני המגזרים הנ"ל בוחרים לחיות בעוני מבחירה שלהם. המשותף לשניהם, אחוז ילודה גבוה ואמונה מטומטמת שישנו חבר דמיוני בשמיים שמספק פרנסה עם כל ילד שבא לעולם.

יש לך עוד 2 מיליון תלמידים בבית ספר.

יש לך כמות מסויימת של פנסיונרים.

מכאן נובע שבקושי 4 מיליון אזרחים הם אלה שמשלמים את המיסים במדינה הזאת באופן משמעותי.

כמה אזרחים באירופה משלמים מיסים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אחוז המס בישראל על הדלק הוא מהגבוהים בעולם ומהווה מעל ל-60% מהמחיר הסופי- כלומר כל ירידה של 10.5% תחלק ב-3 ותקבל את התוצאה. הירידה של האחוז הנוסף היא בגלל הירידה בשער הדולר.

פורסם
מהכ'פת לי.. אני גם ככה מתדלק ב100 שקל כל פעם.

מה'כפת לי.. אני גם ככה מתדלק ב2.7 לליטר.

גפ"ם :wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...