Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצ"ש מחיר הדלק ירד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האנשים שהתעוררו פתאום באמצע שנת 2015 ולא מכירים את הבדיחה הזו כבר 18 שנים...

הבנתי שזו בדיחה.. הצטרפתי :)

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראו נא

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001057260#fromelement=nrg_Globes_KidumItemsFromNrg_Homepage_Item

מדינות ערב מריחות את הסוף של עידן הנפט (כל העולם בוכה על זיהום אוויר) אז מורידים את המחיר העיקר למכור כמה שיותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה כמובן בהנחה שמחיר חבית ו/או שע"ח לא ישתנו בשבועיים הקרובים, מה שלא תמיד קורה.

מחיר הנפט תנודתי מאוד בזמן האחרון, וריאנו לפעמים עליות או ירידות חדות במחיר חבית, תוך

ימים ספורים. גם שע"ח לא הכי יציב, ויכול לעלות/לרדת כמה אחוזים בלי בעיה.

פורסם

כל ירידה נוספת מתקבלת בברכה :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שני המגזרים הנ"ל בוחרים לחיות בעוני מבחירה שלהם. המשותף לשניהם, אחוז ילודה גבוה ואמונה מטומטמת שישנו חבר דמיוני בשמיים שמספק פרנסה עם כל ילד שבא לעולם.

זה לא דמיוני, זה ניקרא קצבת ילדים, ולפי המצב (הקצבה צפויה לעלות) נראה שבאמת משהו דואג להם :-)

כל ירידה נוספת מתקבלת בברכה :-)

יותר הגיוני, ירידה לצורך עלייה .

נוסע בפריוס 2008

פורסם
זה לא דמיוני, זה ניקרא קצבת ילדים, ולפי המצב (הקצבה צפויה לעלות) נראה שבאמת משהו דואג להם :-)

יותר הגיוני, ירידה לצורך עלייה .

פעם בחור חרדי שאל אותי למה הכלב שלי יוצא עליו? האם זה בגלל הריח? אמרתי לו שהוא לא אוהב את ריח הקצבאות, הוא נורא נעלב, אני לא מבין למה.

פורסם (נערך)

איך שרשור על דלק הפך לשרשור על חרדים....מעניין מאוד.

פעם בחור חרדי שאל אותי למה הכלב שלי יוצא עליו? האם זה בגלל הריח? אמרתי לו שהוא לא אוהב את ריח הקצבאות, הוא נורא נעלב, אני לא מבין למה.

יש לי קרוב משפחה חרדי ששירת בקבע,הבעיה שהא חמום מוח.

הבן אדם פעם כמעט אשפז מישהו שקרא לו פרזיט ברחוב.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה כמובן בהנחה שמחיר חבית ו/או שע"ח לא ישתנו בשבועיים הקרובים, מה שלא תמיד קורה.

מחיר הנפט תנודתי מאוד בזמן האחרון, וריאנו לפעמים עליות או ירידות חדות במחיר חבית, תוך

ימים ספורים. גם שע"ח לא הכי יציב, ויכול לעלות/לרדת כמה אחוזים בלי בעיה.

מחיר הנפט במגמת ירידה, די משמעותית, כבר מתחילת יולי. היה בסביבות 58 בתחילת יולי, סביב 46 בתחילת אוגוסט ופחות מ42 היום.

פורסם
מחיר הנפט במגמת ירידה, די משמעותית, כבר מתחילת יולי. היה בסביבות 58 בתחילת יולי, סביב 46 בתחילת אוגוסט ופחות מ42 היום.

אתה יודע למי ניתנה הנבואה...

הנפט יכול לעלות גם ב 15 דולר לחבית תוך 10 ימים, וגם היו מקרים שיותר. כמובן יכול גם לרדת.

זה שהוא ירד עד אתמול, לא אומר שהוא יירד גם מחר.

פורסם

הנבואה אכן ניתנה לשוטים אבל כנראה שהמחיר ימשיך במגמה הזו ל-2016.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691938,00.html

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...