Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , רכב אודי A4 מנוע 1.8T שנת 2007 , פתחתי את המכסה מנוע וכל האזור מוצף שמן , העלתי תמונות . ממה זה יכול להיות ?

11.jpg

22.jpg

34.jpg

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

קודם כל זה לא נראה נורא, חשוב להרים את האוטו ולראות מה קורה באזור של הטורבו וכללי בתחתית המנוע כי כידוע שמן נוזל כלפי מטה ולא כלפי מעלה.

פורסם

שלום קודם כל תודה רבה על העזרה , הבחור שממנו אני רוצה לקנות את הרכב טוען שהוא מוסיף שמן פעם בשנה כשתי ליטר ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

כמה ק"מ הרכב נסע ?

שאל את הבעלים (או הערך בעצמך) כמה ק"מ הרכב עובר בשנה ואז תדע אם צריכת השמן סבירה או לא (בהנחה והבעלים דובר אמת).

שני ליטר ל-50000 ק"מ יכול להיות אולי סביר. אבל ל-1000 ק"מ לא (להמחשה).

alfa 156 2.5.

פורסם

70,000 קילומטר בשנה? או שאתה מתכוון 7000 ק"מ?

אם 70,000 בשנה אז הוספה של 2 ליטר בשנה לא כל כך רלוונטית וגם לא ברורה כי הוא אמור לעשות 4 טיפולים בשנה, אז כמה הוא מוסיף בין טיפול לטיפול?

אם 7000 ק"מ בשנה אז 2 ליטר ב 7000 ק"מ יכול להיות די גבולי אבל עדיין אני לא חושב שזה תקין, השאלה אם האוטו שורף את השמן או שהשמן נוזל החוצה.

פורסם

סליחה התכוונתי 7000 בשנה , בדקתי גם אם יוצא עשן מהאגזוז כשנותנים גז ולא . האם הרכב השה צריך לאכול שמן בכלל בקמ הזה ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם (נערך)

המנוע לא אמור לצרוך שמן בצורה מוגזמת בשום מצב, מנוע תקין יצרוך בצורה תקינה, לא משנה הקילומטרים.

זה יכול להשתנות בין מנוע אחד לאחר כמובן.

עריכה: התכוונת בטווח הקילומטרים הזה? (7000 ק"מ) או בקילומטרים הכלליים?

עריכה אחרונה על ידי mishawel
הוספה
פורסם

המנועים האלו ידועים באכילה מוגברת של שמן. לפי הוראות יצרן צריכה של עד ליטר 1 ל1000 ק"מ היא בגדר מצב תקין.

כמובן כדאי להתייעץ עם מומחה אודי וכמובן להכניס את הרכב לבדיקה לפני קניה.

פורסם

היינו במוסך הם אומרים שצריך לשטוף את המנוע ולבדוק מאיפה הנזילה או הבעיה הזאת באה .

בכל מקרה , מחר אני הולך לבדיקה , מישהו מכיר מוסך מומלץ בפתח תקווה ? או מכון בדיקה מה עדיף ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

רכב אהרון כחלון בפתח תקווה שמעתי שהוא מומלץ בצומת סגולה , ומכון בדיקה יתן לי לדעת האם יש בעיה במנוע או שזה נזילה שמן ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

כן אבל לא עשייתי בדיקה לרכב אלא עצמאית בעין , ובבדיקה יגידו לי על הדרך האם המנוע תקין אני ישלול את האפשרות שהמנוע שורף או זורק שמן .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...