Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת קעקוע

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביצ'ז,

חשקה נפשי בקעקוע בצד הפנימי של הזרוע על הדו ראשי. שתי מילים בעברית, ארבע ושלוש אותיות.

למקועקעים המנוסים שביניכם, כמה שאלות:

1. המקום טוב מבחינת זה שלא יתעוות בצורה קיצונית? ברור לי שיש שינויים עם הגיל, אבל שישמור בערך על צורה

2. העייסק יהיה בעברית, יש המלצות על פונטים?

תודה ברכה ושלום על משכנכם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אתה נכנס לכלא?

מה התעוררת אתה? שנתיים לא התחברת לפורום.

לשאלתך כן, הקעקוע יאמר "כלבה של אברג'יל" בשביל להגן על עצמי.

לא משנה מה הקעקוע כרגע, 4 ושלוש אותיות בעברית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יתעוות אבל חשוב לשמור עליו מנזקי שמש, מקסימום אחרי כמה שנים מחדשים.

כבונוס, לכוסיות שבנינו, המקום גם יחסית לא רגיש ולכן התהליך לא כואב כל כך.

פונטים תבחר לבד, ממליץ לחשוב על משהו מקורי ולתת לזה זמן לשקוע, לא לבחור ויום למחורת לרוץ למקעקע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

פביה 911

לא יתעוות אבל חשוב לשמור עליו מנזקי שמש, מקסימום אחרי כמה שנים מחדשים.

כבונוס, לכוסיות שבנינו, המקום גם יחסית לא רגיש ולכן התהליך לא כואב כל כך.

פונטים תבחר לבד, ממליץ לחשוב על משהו מקורי ולתת לזה זמן לשקוע, לא לבחור ויום למחורת לרוץ למקעקע.

אני לא נחשף לשמש כמעט, אז לא בעיה, וזה גם לא אזור שמשתזף מי יודע מה אלא אם שוכבים בשמש עם ידיים מאחורי הראש (שאני לא עושה).

מן הסתם נותן לזה כמה שבועות, הפונט המועדף כרגע נקרא "שמוליק". כן, מביך.

כוסית אני כן קצת, והעור שם נראה לי עדין יחסית. זה לא כואב כי יש הרבה בשר מתחת?

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש לי קעקוע בצד הפנימי של הזרוע ולכן אומר מנסיון.

המקום רגיש והופך רגיש יותר ככל שמתקרבים לבית השחי, הפונט אצלי די גדול ובמהלך המילוי זו הייתה חוויה מיוחדת.

נשמר די בקלות מנזקי השמש עקב חשיפתו הנמוכה של המקום.

פורסם
יש לי קעקוע בצד הפנימי של הזרוע ולכן אומר מנסיון.

המקום רגיש והופך רגיש יותר ככל שמתקרבים לבית השחי, הפונט אצלי די גדול ובמהלך המילוי זו הייתה חוויה מיוחדת.

נשמר די בקלות מנזקי השמש עקב חשיפתו הנמוכה של המקום.

נכון, אבל הדו ראשי הרבה פחות רגיש מהחלק העליון בתוך הזרוע ולמעשה אחד המקומות הפחות כואבים בגוף לקעקוע.

רגישות נקבעת על פי חיכוך יומיומי שיש למקום עם העולם החיצון (מתחכך יותר, רגיש פחות, למשל כתף לא רגישה לעומת צוואר) וכמובן העצבים שהקדוש ברוך הוא שתל שם מלכתחילה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]431092[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]431093[/ATTACH]אני עשית בכתב רשי את השמות של הילדים. לפני חודש עשיתי עוד קעקוע אבל הפעם בצלעות .שם זה כואב

כתב סת''ם, כתב רש''י שונה לגמרי.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...