Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008 יד 3 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לאמא היקרה ונתקלתי בפוסט של חבר ישן שמוכר את הרכב של אשתו בגלל מעבר לחו"ל:

דייהטסו סיריון, שנת 2008 (יש מאחור את הסימן של ה-100TH אם זה מוסיף במשהו), יד 3 כאשר היד ה-1 הייתה ליסינג פרטי והשאר פרטיות, 160,000 ק"מ. מחיר מבוקש: 27K.

אני מכיר את הבחור והוא מותק, לא מאלה שיסתירו משהו או יעשו קטע- יתרון חשוב.

הדבר היחיד שאני קצת מוטרד ממנו זה הק"מ, לדגם מסוים 160K יכול להיות בסדר גמור כאשר לדגם אחר זה צרות.

מישהו יכול לתת חוות על זה? האם זה ק"מ בסדר למנוע שלה?

ובכללי על הדייהטסו- איך היא? רוב הנסיעות הן עירוניות ומדי פעם בין-עירוניות. הרכב ישמש גם את האחות הקטנה שהוציאה עכשיו רשיון.

אם אפשר תגובה מהירה, אעריך מאוד (:

תודה!

פורסם

אם הולכים לנסוע הרבה ברכב הזה, לא היתי לוקח ק"מ כזה. היתי מחפש משהו עם ק"מ נמוך יותר.

בגדול אין שום בעיה עם 160K אם הרכב תקין ועובר בדיקה.

פורסם

יש לי דייהטסו סיריון שקניתי לפני שנתיים 2006 הייתה עם 180 אלף בזמנו ועכשיו מתקרבת ל210 גם מליסינג, לא היו לא בעיות בעיות רציניות איתה ואני יכול להעיד שהרכב דיי אמין והטיפולים לא יקרים - כמצופה.

אוטו קטן דיי טוב, יש לי מנוע 1.3 וסוחב בסדר יחסית לאוטו קטן גם בעליות של חיפה, לבין עירוני הוא פחות נוח כמו כל אוטו קטן, אני דיי מבסוט ממנו וגם מי שאני מכיר עם סיריון, אולי יש רכבים טיפה יותר שמורים בלוחות שווה לבדוק.

פורסם

הייתי מוריד קצת מהמחיר, יותר לכיוון ה-20.

סה"כ לא רכב עם ק"מ נמוך במיוחד, קצת מעל הממוצע לכל שנה - יש ימבה רכבים כאלה בלוחות ויש לו גם אלטרנטיבות, כמו למשל קיה ריו 5 דלתות שבטח אפשר להשיג במחיר דומה עם פחות ק"מ, או פיאט גרנדה פונטו.

• תוכן חדש...