Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בדקתי כרגע סנטה פה שנת 2011 ועד כה גמעה 45,000 ולכן כל הטיפולים צריכים להיות מבוצעים כל שנה.

בפברואר 2014, כאשר הרכב עבר טסט הק"מ היה 31K, כאשר היו הוא עומד על 45K.

הטיפול האחרון שהיה אמור להיות בפברואר 2015 לא בוצע.

האם דבר כזה מסוכן ויעיד על אמינות בעייתית בעתיד?

כמו כן, התכופפתי מתחת לרכב וראיתי את הדבר הבא :

האם מדובר בשטח או שככה זה יכול להגיע מהמפעל?

2015-07-08 17.00.44.jpg2015-07-08 17.00.51.jpg2015-07-08 17.01.17.jpg

פורסם

לדעתי הלא מקצועית זה לא כל כך קריטי מהסיבות הבאות:

- הנסועה יחסית נמוכה .

- כשהיצרן אומר מתי יש לבצע טיפול, אני די בטוח שישנו איזה מקדם בטיחות כלשהו .

אם ובמידה תרכוש את הרכב אני ממליץ לעשות טיפול .

(ד"א בדרך כלל אנשים שדוחים טיפולים הם אותם אנשים שמזניחים את הרכב)

Audi A3 8L

פורסם

מדובר על רכב מהטרייד אין של כל מוביל, הם מוכנים לבצע את הטיפול על חשבונם, אבל אני קצת חושש שהטיפול יגיע באיחור של כחצי שנה. לגבי היסטוריית הטיפולים הקודמת, היא תקינה. מדובר בטיפול האחרון בלבד.

פורסם
מדובר על רכב מהטרייד אין של כל מוביל, הם מוכנים לבצע את הטיפול על חשבונם, אבל אני קצת חושש שהטיפול יגיע באיחור של כחצי שנה. לגבי היסטוריית הטיפולים הקודמת, היא תקינה. מדובר בטיפול האחרון בלבד.

החששות שלך מוצדקות, שמעתי על לא מעט מקרים שבהם דחו לקוחות חודשים ארוכים .

הפתרון זה פשוט להחתים את הנציג שהטיפול יתבצע ישר לאחר רכישת הרכב .

Audi A3 8L

פורסם

לא הבנת אותי ככל הנראה.

הטיפול יבוצע מיד עם רכישת הרכב, אם יירכש בכלל.

החשש הוא מה יהיה עתיד הרכב ברגע שטיפול היה צריך להיות כל שנה, והטיפול הנ״ל יבוצע אחרי שנה וחצי.

פורסם

שמן מנוע או פילטרים שונים במנוע זה לא גבינת קוטג שצריכה תנאי קירור ואורך המדף שלה מוגבל מאוד.

אין שום נזק בחצי שנה איחור של טיפול כאשר הרכב לא עבר הרבה ק"מ בתקופה הזאת.

לדעתי אין לחשוש בכלל מזה.

תעשה לנציג מכירות פרצוף מבואס ותוציא ממנו מה שאפשר לשביעות רצונך ותתחדש.

פורסם

לא מומלץ לדחות טיפולים אבל כפי שאמרו פה כבר, אבל דחיה חד פעמית בכמה חודשים ובכמה אלפי קילומטרים זה לא נורא בכלל.

גם אני לא רואה בתמונה שום נזקים ששווה לדבר עליהם

יום טוב גם לך

פורסם

הוא מדבר לדעתי על המיגון שמתחת לצנרת וכו'.

אולי זה בא ככה מהחברה - בכל זאת זה ג'יפון די גדול ואולי לקחו בחשבון את אפשרות השטח.

פורסם

מבין שבדקת הרכב. יש אי אילו ליקויים מלבד הדחייה של הטיפול ?

אני הייתי מנסה להתקזז במחיר על עלות הטיפול שלא בוצע (ושלא יבצעו טיפול בחברה - עדיף !) ולהפחית במחיר עקב זאת.

במידה ורוכש - לוקח את הרכב למוסך שלי ומבצע טיפול (כך שאני יודע בדיוק אילו נוזלים וח"ח שמים).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...