Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב לאחר כל הבלאגן הוא: 15 נטו (רק לרכב, ביטוח בנפרד)

הראש אומר: פיז'ו 106, XS 95 , נוחות מעולה , צריכת דלק של לפחות 1:15 , אוטו שנראה מצויין

וכמובן ... פיז'ו ! :)

אז... מי מכם רוצה להרוס לי ת'חלום ?

אני יודע שהיא לא הכי אמינה .. אבל המנוע אינו מנוע מסובך ויש המון כמוהו ואני לא מאמין שהחלקים יהיו יותר מדי יקרים,

האם הצריכת דלק אמיתית למנוע תקין ? בעקרון אני אמור לנסוע לפחות 140 ק"מ 3 פעמים בשבוע...

האם הרכב הנ"ל יעשה את זה בצורה הטובה ביותר ? אשמח לתגובות.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהטווינגו שקניתי.אני מוציא ממנה צריכה של 1:17 ,אני מת על התכנון הפנימי שלה וטפו טפו טפו אין לי בעיות משמעותיות.אין לה רצועת טיימינג,כל החלקים זולים בצורה מגוכחת כי זה רנו 5 ואת הרוב אתה יכול לעשות לבד.

רק...שזה קצת אוטו של כוסיות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני יודע, ואני לא רוצה רכב שהוא ... תסלח לי :) אבל ...מכוער !! :) אני רוצה משהו שאני אהיה בלב שקט איתו ... עם ה 106 אין לי בעיה (אני מעדיף 306... אבל התקציב לא מאפשר)

פורסם

אני מעדיף לחשוב עליו כ"סימפטי"...

חוץ מזה, לפגוש בעלי טוינגו אחרות בכביש זה תמיד חוויה.כולן כוסיות...

חוץ מזה,תמיד ניתן להשיג סיטרואן AX או ZX 1400.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

סיטרואן סאקסו, רכב חמוד אמין עם מנוע 1100, שהוא הכי חסכוני מבין הדגמים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא אמרתי כלום על אמינות .. אמרתי שאין לי בעיה עם הפאלטות של פיז'ו ... דיברתי על צריכת דלק... אודה לך באם תשים לב בפעם הבאה (שיעורי הבעה?)

פורסם

מה גם שזה בכלל לא מדוייק. הג'אסטי לא מראה אמינות כמו אחותה הגדולה הDL שיכולה לעשות טיפול פעם ב15 שנה ולנסוע בבוץ תובעני עם שמן זית במנוע ו2 גמלים קשורים לה לשאסי.

אורן אני בעד ההחלטה שלך. אני חושב שהשנתון הוא מהגבוהים שתוכל למצוא, האוטו מבוקש כך שיהיה לך קל למכור אותו, הצריכת דלק שלו טובה (של 1.1 KID יותר טובה) וזהו...

אם תמצא במצב יותר טוב אז המכוניות הבאות גם יכולות להכנס :

AX

פיאסטה

...

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני דווקא מציע לך 205 1.1 [ואם לא מספיק לך על ה1.4] בכל מקרה אני השבוע קניתי רכב מאמא של מישהו שחבר גם באתר הזה קיצר קניתי 205 שנת 92 1.1 יד ראשונה עשתה 104.779 קילומטרז במצב טוב מאד ודי שמורה ונדירה ללא בעיות פח וכדומה[כמובן מזגן] קיצר אין אין על הנוחות של פגו וסיטרואן אין בתקציבים כאילו מישנות ועד חדשות פשוט ליגה ..שלא נדבר על המנוע הצרפתי שאמנם 1.1 אבל סוחב טוב מאוד ומסתדר בעקיפות והכי מצחיק שהוא כלל לא מרעיש ביחס לנפח שלו במאמץ קיצר אוטו בונבונירה ה205 אולי פחות מרגשת מה106 אך מציע ביצועים צנועים בהחלט ובעיקר גדולה ומרווחת יותר מהקופסת סרדינים[ ה106] קיצר לשיקולך!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הספיק לי 205 אחת לכל החיים .. אומנם היא הייתה GTI מהממת ;) אבל הספיק לי.. ה 106 נראית הרבה יותר טוב מ 205 1.4 ... בכל אופן, אם אין התנגדויות נוספות , אני חושב שאבחר בה.

• תוכן חדש...