Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט פונטו איבו ברמת גימור אקטיב חסכו במפתח מתקפל.

במקום, יש מפתח רגיל ושלט של meta system עם שלושה כפתורים (פתיחה, נעילה, תא מטען)

החלטתי שאני עושה לי ולאשתי מפתחות מתקפלים ויהי מה. וכך היה.

תיעדתי את התהליך בצורה סכמתית עבור הדורות הבאים, מוזמנים להציץ בווידאו:

מוזמנים לשאול, להעיר ולהאיר.

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהבתי. רוצה לעשות כזה גם.

מקווה שנתתי מספיק ידע כדי שתוכל לעשות זאת לבד. אם תצטרך עזרה קפוץ לביקור (זכור לי שגם אתה באר שבעי)

תעשה לי לאוטוביאנקי בבקשה

זה מפתח קטן קטן

יש שם בכלל נעילה מרכזית?

פורסם
מקווה שנתתי מספיק ידע כדי שתוכל לעשות זאת לבד. אם תצטרך עזרה קפוץ לביקור (זכור לי שגם אתה באר שבעי)

יש שם בכלל נעילה מרכזית?

כן, אני יושב ברכב וכולו מסביבי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מתן, כל הכבוד!

זה פרוייקט שאני שוקל לעשות מתישהו אצלי - אתה הגעת לרמה גבוהה מאד של מקצועיות.

תכלס, זאת הסיבה שהפורומים קיימים - פרוייקטים כאלה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי חברי,

תודה רבה על השיתוף, מדריך מעולה!

ללא ספק ברכב הבא אני בא אליך לעשות לי גם מפתח כזה לרכב.

יש מצב לעשות גם לבית מתקפל כזה?

אבא שלי מנעולן, אחלה פרוייקטון בשבילו.

רועי

פורסם

תודה למחמיאים.

מזכיר לכולם שניתן להתקין מערכת שלטי נוחות שבאה עם מפתחות מתקפלים בלי כל הברדק שעשיתי.

עשיתי את כל זה בגלל שכבר הייתה לי מערכת מותקנת (שגם איכותית יותר מכל המערכות הסיניות) ובעיקר בגלל שהתעקשתי על מפתח שנראה כמו המפתח המקורי של פיאט.

רועי, אפשר לעשות הכל. רק צריך לרצות מספיק חזק.

אבל בשביל מפתח של בית ומפתחות נוספים כבר יש מוצר ייעודי: http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Hard-Oxide-Key-Holder-Clip-Keys-Organizer-Folder-Keychain-Tool-/351396890287?pt=LH_DefaultDomain_101&var=&hash=item51d0e306af

פורסם

יפה מאוד.

הלהיט האחרון עכשיו זה "אזעקות" עם כניסה אלחוטית לרכב (PKE => Passive Keyless Entry, כניסה לרכב ללא לחיצה על השלט) כמו שנהוג היום כמעט אצל כל היצרנים. אני עדיין מתלבט אם להזמין אזעקת ביפר רגילה או אזעקת ביפר עם PKE - כי תכל'ס, חוץ מזה שזה "מגניב" זה גם נראה לי מאוד נוח.

PKE ללא ביפר:

http://www.ebay.com/itm/Quality-hopping-code-PKE-car-alarm-car-passive-keyless-entry-system-hands-free-/191535286601?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c98648949

PKE עם ביפר:

http://www.ebay.com/itm/PKE-Passive-Car-Alarm-System-Keyless-Go-And-Auto-Engine-Ignition-Push-Start-Stop-/171803436336?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2800486530

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...