Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך אתה מכניס שם מפתח של רב בריח עם ראש פלסטיק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך להשתמש בשני דברים: דמיון ודרמל.

לא סיפרתי בהודעה הראשונה, אבל עשיתי שני מפתחות מתקפלים כאלה, לי ולאשתי (הסגול עם הכוכבים של אשתי למען הסר ספק) גלם אחד שכפלתי אצל מנעולן ובמפתח השני חתכתי את המפתח המקורי בעזרת דרמל ועיצבתי את הבסיס שלו כך שיתאים למפתח המתקפל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יפה...

שאלה קטנה, מטריצה עם הכפתורים שוכבת על הלוח המכורי ולוחצת עליו או שיש משהו שמחזיק אותה? (דקה 2:21)

פורסם

איציק, זה אכן נראה נוח. אולי בעתיד נתקין כזאת מערכת. אם חו"ח תתקלקל המערכת הנוכחית.

פורסם (נערך)

בוקי, יש שכבת דבק דו צדדי עבה בין הכפתורים ללוח המקורי.

עריכה אחרונה על ידי matansab

פורסם

אגב פתרון למאותגרים הלחמתית הוא לחפש מפתח קפיצי שסידור הכפתורים בו זהה לסידור הכפתורים על השלט שלכם ואז רק צריך להעביר את הצ'יפ ולשכפל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה גם פיתרון שחשבתי עליו. רק שאז תוכלו לבחור בין לוגו של אופל ללוגו של שברולט כי אלה שני השלטים היחידים לדעתי שהכפתורים מסודרים בהם כך. וגם אני לא בטוח שהמרחקים בין שלןשת הכפתורים זהים ומה קורה עם הגובה של הסולה שבאחורי המעגל.

• אחראי פורום
פורסם

מצויין, כל הכבוד.

לא היית מעדיף לקבע את התוכן בעזרת אפוקסילינה או אפוקסי נוזלי?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי בפוקוס העניין היה פשוט יותר , לפרק את המוח ולשים אותו במפתח הנשלף , הכפתורים במפתח הנשלף יושבים בידיוק במקום בו נמצאים הכפתורים המקוריים שעל המוח האלקטרוני.

$T2eC16V,!)!E9s2fB+b7BR)+eMu6V!~~60_12.JPG

http://www.ebay.com/itm/111105619927?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

בערך 2 דקות עבודה + חריטה של המפתח אצל משכפל וזהו :)

יפני זה הכי אחי

פורסם

זה בגלל שהיה צורך עולמי והסינים נתנו מענה.

למיטב ידיעתי השלט הארור של META מסופק רק בארץ, או שלפחות אנחנו אחת מהמדינות הבודדות שמקבלות אותו.

ניתן למצוא בעליאקספרס שלט פיאט ייעודי לתכנות עבור מערכת אזעקה של Positron שמסופקת בברזיל.

אגב איתי בעניין הדבק, יש גם צורך עתידי להחליף סוללה פעם בכמה זמן, כך שדבקים טובים מידי הם לא רעיון טוב.

• אחראי פורום
פורסם

הכוונה שלי לא היתה להשבית את המוצר עקב הדבקה וכמובן לאפשר גישה לסוללה (אגב, הגישה לפחות במפתח המקורי היא חיצונית -

בשקע של המפתח כשהוא סגור) אלא רק לתת קונטרה קשה יותר מאשר דו"צ שמתעייף עם הזמן ומתרכך בשמש.

אבל ציינת שיש תמיכה מהשלט ושאר המכלולים - אתה מסודר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

נראה מעולה.

בדיוק התבאסתי כשקניתי עכשיו יונדאי I20 ויש מפתח רגיל בנפרד ושלט לנעילה המרכזית בנפרד.

הייתי עושה את הפרוייקט לבד אבל אין לי חצי מושג בזה אז כנראה נרד מהעניין.

ככה נראה המפתח אצלי: מפתח יונדאי.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...