Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר מכוניות Photoshop!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:lol: !ROFL Lior, you killed me with the astronaut pic

!Any chance you'll load the first two pics as attached files? all I get is two red Xs... I want to see what you did to me in the first pic

:beerchug:

.Moti

לבקשת איש הפוטושופ ההזוי, אני מצרף את שתי הראשונות כתמונות מצורפות :

ליאור.

bel_trailer.jpg

moti.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

As promised, a view into Razmel's world... and what a sad world it is... he's trying to sell us on his so called standard 205 GTi, but in reality he really watched both Fast & Furious movies way too many times... and completely riced out his car accordingly - Z3 side vents, a ridiculous double deck wing, stickers of "sponsors" that don't exist, heavy ass chrome rims and this awful paint job

:oops::shock3::nono:

!Raz is just another ricer

.Moti

Razmel-Ricer1.jpg

פורסם

רז... נראה לי שה GTI תהלום אותך:-)

ירוק.. הצבע האהוב עלי!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כן מוטי צודק בקשר לגלגל הקדמי פשוט רציתי לעשות את הדבר הכי מהיר להחייאת הת'רד . :-)

כאב לי כל כך שהוא נפל שלושה עמודים .

צריך להתרגל שאצלי קדם כל יש את העבודה הראשונית אחרי זה באה ההשקעה לפרטים .

יש עוד עבודה על הגלגל הקדמי ועוד כמה החלקות ושינויים .

ford boxster.jpg

ים long time no

פורסם

משהו חמוד , החלפו ג'אטים לג'אנטים של אקורה אר אס אקס , שימו לב להשקע , החלפתי ג'אנטים גם להשתקפות מהרצפה הרטובה :-) .

המכונית קיבלה חצאיות וטמבונים חינם חינם .

evo ps.jpg

ים long time no

• תוכן חדש...