Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ידוע לכם דגם של מערכת אזעקה עם חיבור לצופר הרכב (כזו שבעת השמע האזעקה, הצופר יופעל לסירוגין)?

דרישה נוספת היא שניתן יהיה להפעיל את האזעקה/צופר מרחוק בעזרת שלט.

ניסיתי לחפש בעלי אקספרס, אך לא ידעתי מי מבין מערכות האזעקה תומכת בפונקציה הזו...

תודה מראש :)

פורסם

תודה. האמת שלא ידעתי שזה לא חוקי, אך בכל מקרה לא התכוונתי להשתמש בזה ברכב (ברכב שלי אין אפילו אזעקה), אלא רציתי מערכת נשלטת מרחוק שיכולה להפעיל (דרך ממסר) משהו לסירוגין כל כמה שניות, וחשבתי שמערכת אזעקה כזו מוכנה תחסוך לי לבנות (אני לא מומחה גדול באלקטרוניקה)

פורסם
אני רכשתי מעלי אקספרס סט שלטים לתריס חשמלי. תרכיב אותו לצופר של האוטו ,זה עובד מעולה

תודה על הרעיון: מצאתי ערכת שלט, ולממסר במקלט אחבר ממסר הבהוב של ווינקר ונראה לי שנפתרה הבעיה :)

• תוכן חדש...