Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי zaino z5 ורציתי לשאול אם השלבים שאני יפרט כאן הם הנכונים להכנת הרכב ליישום החומר או שאני טועה.

ראשית על האוטו שלי קיים ווקס שביצעתי לפני פחות מחודש, אז להסרה מלאה קראתי באתרים בחול שיש לבצע שטיפה ראשונית עם מעט נוזל כלים שיפרק את כל הווקס.

שלב שני שטיפה עם שמפו של מגוואירס

שלב שלישי פלסטלינה גם עם סיכוך של אותו שמפו.

שלב רביעי שטיפת כל הלכלוך אחרי שלב הפלסטלינה.

שלב חמישי יישום הzaino z5.

אם פספסתי משהו או שאני עושה משהו לא נכון אשמח אם תתקנו אותי...

תודה מראש

פורסם

אחרי שאתה מוריד את הווקס וביצוע הפלסטלינה:

תשתמש במעט מאד חומר מה ZAINO כמו שמראים לך כאן מדקה 2:30 והלאה (לפני זה זה ניקיון מכין)

אחרי שתמרח תן לו להתיבש איזה רבע שעה ואז עם מטלית בריפרוף תעבור מעל.

תיראה אחרי זה כמה חלק הרכב וכל דבר מחליק ממנו.

המלצה: שים עוד שיכבה אחרי שעה

כאן אתה יכול לראות איך עשיתי על הרכב הקודם שלי

קובי

:-)

פורסם
שלב שני מיותר, שלב שלישי, צריך נוזל החלק. ולא שמפו. תקנה nor

אחרי הפלסטלינה שוטפים עם סבון ורצוי מאוד לעבור על הרכב עם ipa שזה אלכהול מדולל.

לא מצאתי onr באתר של אוטוסטור תחת קטגוריית שמפו לרכב אולי זה תחת קטגוריה אחרת. למרות שבפורום יש אנשים שעושים סיכוך עם שמפו רגיל אבל מקבל את המלצתך.

לגבי הipa אין לי מושג מה זה או איך השם המסחרי של האלכוהול הזה או שזה בכלל אלכוהול רגיל מדולל במינון מסוים במים

אשמח להסבר ואיך מיישמים אותו עם פד?

תודה

פורסם

Alex האם להשתמש ב-IPA אחרי השטיפה שלאחר הפלסטלינה?

Koriat לאחר קריאה בפורום (אחפש לך קישור) הבנתי ש IPA זה אלכוהול 70 אחוז רגיל מדולל במים 1:3 או 1:5 לטובת המים כמובן

תקנו אותי אם אני טועה

תודה

פורסם (נערך)

אחרי הפלסטלינה לבצע שטיפה עם שמפו רכב, אחרי זה מרססים על הרכב ipa עם מרסס חלונות או משהו ומנגבים.

את האלכוהל קונים בחנויות קוסמטיקה/פארם/קופת חולים/ איפה שבראש שלך.

רק לא וודקה :)

למה לא וודקה אתה שואל את עצמך? כי אני רוסי ואני לא מסכים+ יש מצב יש עוד סיבות שאני לא יודע עליהם.

תדלל1:3 או 1:2 .

לגבי הnor אזל מהמלאי באוטוסטור יש רק אצל הרקולס. ולפי איך שאני חושב הוא ישאר רק אצל הרקולס לעוד הרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
אחרי הפלסטלינה לבצע שטיפה עם שמפו רכב, אחרי זה מרססים על הרכב ipa עם מרסס חלונות או משהו ומנגבים.

את האלכוהל קונים בחנויות קוסמטיקה/פארם/קופת חולים/ איפה שבראש שלך.

רק לא וודקה :)

למה לא וודקה אתה שואל את עצמך? כי אני רוסי ואני לא מסכים+ יש מצב יש עוד סיבות שאני לא יודע עליהם.

תדלל1:3 או 1:2 .

לגבי הnor אזל מהמלאי באוטוסטור יש רק אצל הרקולס. ולפי איך שאני חושב הוא ישאר רק אצל הרקולס לעוד הרבה זמן.

יש לי בבית אלכוהול 95 אחוז תופס? אולי בדילול יותר גבוה?

האם זה שלב חובה מה התפקיד של האלכוהול אחרי כל השטיפות והפלסטלינה מה עוד נשאר לנקות? חחח

להרקולס יש חנות ברשת? או רק דף פייסבוק?

פורסם (נערך)

95% מצויין, כמה שיותר אחוזים יותר טוב, התפקיד להוריד שאריות שומנים וקס/ אטם ועוד.

להרקולס יש פה שירשור בפורם, אם אני לא טועה הוא אמר שעוד חצי שנה אמור להיות גם אתר אינטרנט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=569164

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

יש ווקסים/אוטמים שפלסטלינה לא מזיזה להם, וגם לא ipa בדילול גבוה (רק אחרי כמה מעברים עם האחרון וגם לפעמים לא ב-100%).

אם חבל על הזמן שלך, הייתי ממליץ לרכוש g techniq panel wipe לשם כך, אפשר להגיד שזה ipa סופר משודרג, שמוריד הכל בנגיעה.

מה יישמת קודם?

"יאללה בירי".

פורסם
יש ווקסים/אוטמים שפלסטלינה לא מזיזה להם, וגם לא ipa בדילול גבוה (רק אחרי כמה מעברים עם האחרון וגם לפעמים לא ב-100%).

אם חבל על הזמן שלך, הייתי ממליץ לרכוש g techniq panel wipe לשם כך, אפשר להגיד שזה ipa סופר משודרג, שמוריד הכל בנגיעה.

מה יישמת קודם?

יישמתי ווקס של מגווירס gold class caranuba plus במשחה.

פורסם
אז במקרה של הווקס הזה, הוא ירד לך מהפח גם אם סתם תבקש ממנו.

חחחחח טוב ששאלתי היום אני ידבר איתו נראה אם הוא יסכים לרדת... :wink:

אם כבר אתה בפוסט הזה ציפופו רציתי לשאול אותך יש לי רכב שחור עם סווירלים ורציתי לעשות לו פוליש ידני כמובן כי אין לי מכונה, האם הפוליש של מגווירס אולטימט יעשה את העבודה באופן ידני?

אם כן עם איזה פד אתה ממליץ להשתמש?

תודה מראש...

פורסם

אני אוהב את האולטימט, עם פד כתום של הקס לוג'יק או לייק קאנטרי זה לחלוטין יכול לעשות עבודה יפה.

קח בחשבון שזה הולך להיות מאוד מעייף, וכתלות בהשקעה הפיזית, כך התוצאה שתקבל.

תצטרך מספר לא קטן של ידיים/מעברים, אבל ניתן להגיע לתוצאה דיי מרשימה.

"יאללה בירי".

פורסם
אני אוהב את האולטימט, עם פד כתום של הקס לוג'יק או לייק קאנטרי זה לחלוטין יכול לעשות עבודה יפה.

קח בחשבון שזה הולך להיות מאוד מעייף, וכתלות בהשקעה הפיזית, כך התוצאה שתקבל.

תצטרך מספר לא קטן של ידיים/מעברים, אבל ניתן להגיע לתוצאה דיי מרשימה.

שמע אחי ראשית אני ממש מודה לך על התשובות...

רציתי לשאול מאיפה אני יכול להשיג את הפדים הנ"ל? ואם אני לא מוצא את אלה ספציפית מה מיוחד בהם אולי אוכל למצוא אחרים עם מאפיינים דומים(למשל פרווה ארוכה)

האם האוליטמט יכול להסיר סווירלים ודהיות צבע?

ושאלה אחרונה, כשאתה אומר מספר לא קטן של ידיים / מעברים הכוונה היא למריחה באפינג ושוב מריחה?

או פשוט למריחה הראשונה יש לתת הרבה סיבובים / תנועת יד מרובה?

שוב תודה

פורסם

יכול להשיג באוטוסטור את הפדים הללו, בגדול, גם פד מיקרופייבר של מגווירס יכול לעשות עבודה טובה, במקרה ולא מצאת.

האולטימייט אכן יכול להסיר סווירלים ודהייה (דהייה של חמצון) , כמו שאמרתי, קל זה לא יהיה.

הפעולה פשוטה, כמה נקודות של האולטימייט על הפד, על מקטעים קטנים יחסית של 20 ס"מ על 20 ס"מ נניח, שפשוף רציני בתנועות מעלה/מטה, ימינה שמאלה ומעגלים.

לאחר שהחומר הופך מלבן לשקוף (זה השלב בו הקומפאונד מתחיל להתפרק), אתה מוריד מעט מהלחץ וממשיך לשפשף עוד כדקה בערך.

זה נקרא יד. (#לאלחתימהתודה)

לאחר מכן באפינג, בחינה של המשטח, אם מספוק, ממשיך לנקודה הבאה, לא? ממשיך על אותו המקטע.

רצוי להחזיק בקבוק שבו מים עם אלכוהול 70% בדילול של 1:4 לטובת המים (נקרא ipa), בתום הבאפינג לרסס מעט על המשטח שאותו פילשת, לנגב עם מטלית נקיה.

הפוליש שומני ויכול להסתיר סווירלים ע"י מיסוך שלהם, הנקיון עם האלכוהול יתן לך אינדיקציה טובה למצב שבו אתה עומד.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...