Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308GTI - סוף סוף תוספת לסגמנט האהוב עלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי לא, המד סל"ד הפוך. איך נתמודד עם זה. איזה שטויות עושים הצרפתים האלה! איפה ישמע הדבר?

[ATTACH=CONFIG]427718[/ATTACH]

אני הייתי משתגע - אכן רק הצרפתים מסוגלים לנסות להמציא דברים מחדש

קובי

:-)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם הבאה, תסתכל טוב טוב על הסמל בין שני המכוונים לפני כתיבת ההודעה...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה התבדח?

זה לוח שעונים של אסטון מרטין ראפיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היה את זה עוד בג'ולייטה 116. פטנט ישן ודי דפוק, אם לשאול אותי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מי אמר שהיא תגיע בכלל לארץ? ואם תגיע, היא תעלם תוך שנה מהשוק המקומי אחרי מכירה סוערת של 3 יחידות. אני מאוד מקווה שאני טועה.

אם התמחור של לובינסקי זה כנראה נכון, אם כל הצער שבדבר. אם יהיה להם שכל לתת לה מחיר נוח וטוב כנראה תצילח למכור כאן מכוניות. הרי יש ספורטביות שמוכרות יחסית לא רע כאן, גם לפיג'ו יש מקום בהנחה והיא תיהיה באמת כיפית לנהיגה וכמובן מאובזרת (או לחילופין, לא מאובזרת אבל זולה).

אגב, בעבר היה דיבור על 308 מדור קודם בגרסת ה GTI, אני מבין שהיא בסוף לא הגיע לארץ?

הדור הקודם לא היה באמת GTI. הם קראו לו ככה והעניקו לו גם 200 כ"ס אבל הרכב עצמו לא היה ספורטיבי והיה דיי רך (לפי כתבות מחו"ל).

מה שכן יש בארץ זה מספר יחידות (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני ראיתי 2) של 308 דור קודם עם מנוע 1.6 טורבו (156 כ"ס) ידניות.

עם תוכנה קטנה אתה כבר מגיע ל200 או קרוב לזה.

פורסם

סרטון תדמית, פיג'ו טוענת שיש לה את היחס הספק למשקל הטוב בקטגוריה.

[video=youtube;S1mT-PljNNs]

[color=#000000][font=Roboto]Ultimate driving experience behind the wheel of the Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport! [/font][/color][url="http://www.youtube.com/results?search_query=Reveal"]#Reveal[/url][color=#000000][font=Roboto]The [/font][/color][url="http://www.youtube.com/results?search_query=Peugeot308GTi"]#Peugeot308GTi[/url][color=#000000][font=Roboto] 270 sets a new record for power-to-weight ratio in its segment, at just 4.46 kg per unit of horsepower, and does 0-100 kph in a mere 6.0 seconds, covering 1,000 metres from a standing start in 25.3 seconds.Watch it: [/font][/color][url]http://bit.ly/308GTi[/url]

פורסם

נכון, לדעתי אם כבר לקנות אותה אז רק עם הצביעה הזו, בצבע אחד היא נראית משעממת מדי. אבל זה גם יכול לקרוץ למישהו, כי היא אפילו יותר סליפרית מגולף במצב כזה (צבע אחד). וגם מהירה יותר.

פורסם

270 כ"ס, 33 קג"מ, דיפרנציאל מוגבל מכאני, 1205 ק"ג בלבד (כ-50 ק"ג פחות מ-306GTI!), כיול מתלים ע"י "פיג'ו-ספורט" (כמו 208GTI 30TH ,RCZ-R), רק 6 שניות למאה.

נחיתות זו לא המילה.

• תוכן חדש...