Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים?

אני צריך המלצה למוצרי ניקויי ספציפיים... מה הכוונה? אני מתכוון לרכוש ONR ירוק כדי לשטוף איתו את הרכב (ה ONR ישמש כשמפו, אין עם זה בעיה נכון?)

אני צריך המלצה לכפפת/ספוג מייקרופייבר טובה, רכשתי אחת בואטודיפו כתומה כזאת פשוטה אבל אני לא יודע עד כמה היא טובה ותמנע סווירלים.

מה עדיף ספוג או כפפה?

בנוסף אני צריך המלצה למגבת ייבוש, ואת הדרך להשתמש בה.

ישר אחרי שאני שוטף את הרכב ומוריד את כל השמפו (ONR) ישר לנגב עם המגבת? לא עדיף לנגב עם משהו אחר ואז לעשות עוד ניגוב סופי?

אני מעדיף להזמין מהארץ (אוטודיפו או אוטוסטור) אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב ב EBAY אז בבקשה שימו לינקים.

תודה :)

פורסם

עזוב אותך מאוטודיפו הכפפות שיש שם זה מה שקונים באיביי ב 10 שקל ומוכרים לך ב 30.

יש כפפה איכותית וגדולה של CAR PLAN באוטוסטור שעולה 30-40 שקל, כפפה מעולה (הירוקה)

מגבת ייבוש דובר בפורום על ה UBER 1001 פעמים, היא תקל עלייך את העבודה, זו מגבת ל"טפיחה" יותר מאשר ניגוב, אני תמיד משתמש ב 2 מגבות, אחת שהיא WATER MAGNET של מגווירס לחלקים בתחתית הרכב מתחת לדלת, וה UBER לכל שאר הרכב, יש גם מידות שלה אז תבחר לפי גודל הרכב שלך, אצלי זה מיני אז הקטנה שהיא 40*70 מספיקה בהחלט.

שטיפה טובה היא שיטת 2 הדליים, דלי אחד עם סבון ONR ודלי שני עם מים נקיים (אפשר כמה טיפות ONR גם שם), ריסוס של הרכב עם ONR מדולל כדי להרים את המשקעים שעל הפח והמתנה של חצי דקה וקצת, שטיפה עם גרניק או צינור כדי להעיף את מה שירד (אתה כבר תראה הבדל), ריסוס חוזר ומעבר עם הכפפה שטבולה בדלי בתמיסה.

סיימת פאנל או איזור מלוכלך? הפוך את הכפפה או זרוק לדלי עם המים הנקיים, נקה אותה היטב וסחוט מחוץ לדלי כדי לזרוק את כל הלכלוך שוב, המטלית נקייה? טבול חזרה ב ONR ועבור לפאנל הבא.

אני אישית בימים חמים עושה פאנל אחד אחד, מתיז ONR על המכסה מנוע לדוגמא, מנקה עם הכפפה ומוריד את הסבון עם צינור, ומייבש ישירות כדי למנוע סימנים של מים (במיוחד תחת השמש).

לאחר מכן ממליץ לעבור עם ONR בדילול של קוויק דיטייל, או עם QD אחר כדי להוריד סימנים של ניגוב או סימנים של מים שנשארו, זה עוזר המון ומחליק את הצבע בתוצאה הסופית.

נ.ב תמרח ווקס לאחר כל זה, יתן הגנה טובה הרבה יותר מה ONR.

נ.ב 2 אם כבר על מגבות דיברת ושאלת - הירוקות של הקוריאני מ EBAY יהיו מעולות לניגוב הסופי לפיניש, או הצהובות של כימיקל גייז באוטוסטור

5pcs of Microfiber QD Drying Buffing Detailing Cleaning Towel from Atop Korea | eBay

Opel Adam S 2017

פורסם

אלוף, תודה רבה רבה רבה על ההסבר המפורט.

העניין הוא שלי אין אפשרות להשתמש בגרניק או צינור אלא רק בדליי מים אז זה הופך את העניין למאתגר יותר, אחרי השימוש ב ONR איך מומלץ להוריד את הכל בהתחשב בעובדה שאין גרניק?

אפשר לינק לרכישה של ה UBER? ניתן לרכוש את זה בארץ או רק באיביי?

פורסם

בכיף, גם אני למדתי הכל דרך הרשת והפורום פה יש לא מעט אנשים להם מגיע קרדיט על טון מידע.

לי כמוך אין נגישות תמידית לצינור מים לכן אני משתמש בשיטת המטליות

נקיון בעזרת ONR - שיטת המטליות.

אני משתמש בירוקות האלו בדיוק, הדרכים של SCIPOPO בכל הנוגע לשטיפות רכבים = נכס לפורום דיטיילינג.

קנייה קבוצתית של מגבות Uber - יש כאן חברי פורום שעושים קניות קבוציתיות, אולי עוד רוצים או מוכרים?

בנוסף אם תרצה יש גם באוטוסטור מגבת WOOLY של כימיקל, אבל היא לא זולה כ 180 ש"ח, היא גדולה מאוד ומגושמת, אבל עם מגבת כזו אתה מייבש את הרכב מהר מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה משתמש בONR אז בגדול לא צריך לשטוף אותו אלא רק לנגב.

אבל אלא אם אתה משתמש בשיטת המטליות ואחרי שניקית הכול עובר עוד סיבוב מהיר הרכב לא יהייה נקי 100%.

כמו שליאב כתב- צריך להרטיב את הרכב לפני שמתחילים לשטוף, שוטפים עם כפפה בשיטת שני הדלאים.

הצעה שלי- תביא דלי שלישי עם מים נקיים (אפשר טיפה ONR גם פה) ותעבור על הרכב שוב בעדינות עם הכפפה שקנית באוטוסטור והמים הנקיים כדי להוריד עודפי ONR (*) אחרי זה יבוש. האובר ממש טובה, רק חפש שרושרים על איך שוטפים את המגבות כי כביסה לא נכונה תהרוס את המגבות.

הצעה שניה- כשאתה עושה שטיפה מקדימה עם שפריצר זה לוקח המון זמן יחסית- עד שתגיע לכפפה חצי רכב יתייבש לך. מציע לעבוד עם אזורים בנפרד, לדוגמא: גג- שפריצר- כפפה עם ONR- כפפה בלי\ סתם מים- ייבוש עם המגבת. ואז לעבור לחלק אחר (צד\ קדימה\ אחורה)

*כששוטפים הדבר הכי חשוב זה הסיכוך שהשמפו נותן ואחרי זה היכולת שלו לפרק לכלוך. ONR לא מצטיין באף אחד מהם (הוא טוב, אבל לא כמו שמפואים שמיועדים להיות שמפו ולא רק QD). בגלל זה רצוי לא להתקמצן על החומר שמוסיפים לדלי ולשטיפה המקדימה. אני גם מניח שלא תשטוף את הרכב כל שבוע כי זה טירטור ממש להסחב עם הדלאים וכל הציוד, אז יהייה לך ממש הרבה לכלוך להתמודד איתו- הרבה מים בשטיפה מקדימה.

בעיה עם ONR שכשמוסיפים יותר מידי ממנו ומנגבים הוא משאיר מריחות, בגלל זה כדי שהרכב יהייה מבריק רצוי להעביר קצת מים עליו אחרי ONR (אלא אם שמת בדיוק לפי ההמלצה לשטיפה ולא יותר)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

האמת שאני לפעמים מוסיף מעט MR PINK לדלי עם ה ONR כדי שתהיה מעט שמנוניות וסיכוך, אולי זה פסיכולוגי אבל זה נראה שזה עוזר (מלבד זאת אין לי עוד שימוש לשמפו הנ"ל :p )

לשטיפה המקדימה הכי טוב להשתמש במרסס גינות, אני מרסס את כל הרכב או חצי ממנו כפי ש I.G הציע, ואז מטפל בצד הנ"ל.

לאחר כל שטיפה אני אישית מיישם קוויק דיטיילר כלשהו (BSD / ONR / INSTANT DETAILER) כדי למנוע סימני מים שכאלה

Opel Adam S 2017

פורסם

כדי למנוע סימני מיים אחרי שטיפה צריך להשתמש בQD בתור מסיע ייבוש (dry aid).

בזמן הייבוש מרססים פאנל ואז מייבשים אותו עם המגבת

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
פורסם

למריחה של אוטם או ווקס, השיטה הרגילה עם פד מיקרופייבר ולא עם מטלית.

יותר לניגוב שלהן ללא בעיה, הירוקות מתאימות מאוד לספריי QD ולניגוב שלו, אני יכול להשתמש באחת לכל הרכב והיא עדיין תהיה במצב טוב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...