Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

לפני כחודש התחילו לי רעידות מעל מהירות 80, אני רוצה לציין שהרעידות לא קיימות בירדה וכמעט לא מורגשות בעליות, אלא רק במישור שלוחצים על הגז (רק בזמן לחיצה על גז במאמץ)

אחרי ייעוץ עם מוסך הוא שיער שמדובר בציריות ואכן שופצה צרייה אחת ולא שניהם מסיבה כלכלית (מדובר על מנוע 2000 ואין להשיג צריות פשוט אין אז מדובר על שיפוץ נורא יקר יחסית)

אני כרגע מתלבט האם לשפץ את הצריה השניה כי המוסכניק אמר שיכול להיות שמדובר גם בבעיה בגיר במידה והצריה השניה לא תפתור את הבעיה. ולא בא לי להוציא סכום גדול ולא לפתור את הבעיה

הרכב מאזדה 3 2.0 שנת 2005

אבקש את המלצתכם

 

תודה רבה..

×
×
  • תוכן חדש...