Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדפסה על דמוי עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו התנסה בהדפסה פה בארץ על סקאי דמוי עור

אני רוצה תוצאה דומה לזה

_________________4a7012949c07d.jpg

ניסיתי בתי עסק שעושים מתנות וכו אבל הם לא משתפים פעולה .

אני צריך להגיע ישירות למי שעושה את זה , וכמובן שיסכים לעשות עבודה בודדת

mustang 67 GT, 302 engine t5

• אחראי פורום
פורסם

הדפסה ניתן בדפוס משי אבל מה שנראה בצילום, מהמר בזהירות, זו הטבעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בשביל לעשות הטבעה צריך להכין גלופה. אני לא יודע מה אתה רוצה לעשות אבל זה מתחיל ממאות שקלים ונגמר באלפי שקלים, תלוי בגודל ובמורכבות של הצורה. על חומר סינטטי כגון PVC וכו' ניתן לבצע הטבעה בחום, או הטבעת RF (גלי רדיו). הטבעה חד-פעמית זה דבר שאף אחד לא ישוש לעשות לך כאן, מסיבות כלכליות גרידא: מכינים גלופה לרוב למוצרים באלפים.

בכל זאת עשה חיפוש בגוגל לטיגריס פלסט, אולי תמצא שם אוזן קשבת... בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אפשרי בצריבה עדינה בלייזר

האם יש לך קובץ של הצורה אותה אתה רוצה

ואת החומר עליו אתה רוצה לבצע זאת

בברכה

• אחראי פורום
פורסם

טיגריס פלסט זה העסק שלי :)

עושים כל כמות שהלקוח רוצה, הכל תלוי ברמת ההשקעה שהוא מעוניין בה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...