Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

האם זה נשמע לכם הגיוני שהמשולש של הגלגל הקדמי הימני (צד נגדי לנהג) התפרק/צנח במהלך פניה שגרתית?

יום חמישי פניתי לכניסה הצפונית לנתיבות (מסוף קרני) ופתאום שמעתי רעש מסיבי של גרירה שלא הפסיק. עצרתי מייד בצד וכמה גברים שנעצרו לעזור לי ובדקו לעומק אמרו שצנח לי המשולש של הגלגל. מדובר ברכב חדש, שנה על הכביש.

נסעתי במהירות סבירה ומותרת, אם הייתי נוסעת מהר אני מבינה עכשיו שהייתי מתהפכת והמצב לא היה טוב...

יתכן והכביש היה לא מושלם, אבל לא משהו חריג בכלל לא (בטח לא משהו ששמים לב אליו), ויחד עם כיוון הסיבוב והעובדה שאמא שלי ישבה מקדימה זה יכול להסביר איך זה קרה עכשיו ולא בנסיעות אחרות שלי בגפי לתל אביב או לגליל העליון וכו.

יחד עם זאת, ממש הופתעתי מהתגובה של המוסך המורשה של יונדאי בב"ש- לא רק שהם לא מגיבים כמו שהייתי מצפה לחרדה שלי מהכשל של הרכב והפגיעה באמינותו והממש סכנה הבטיחותית שנקלעתי אליה, אלא הם עוד מאשימים את מע"צ אשכרה ובעל המוסך קבע עובדה שנכנסתי לבור, כשאני מסבירה לו ששום בור ושום כלום ואני יכולה לצלם לו את הצומת. היו איתי אמא ואחותי הקטנה שיעידו. אני ממש בהלם. אוטו חדש לא אמור להתפרק מנסיעה בכביש סלול סטנדרטי בארץ ישראל, בנסיעה מנהלתית. הוא גם טוען שהמשולש התעקם, אז איך היה משהו ממש חזק שנגרר ואפילו התחיל להעלות ריח של שרוף?? הם הרכיבו חזרה??

אני עכשיו בלי רכב כי הם לא מוכנים לקחת אחריות על התיקון (שלא לדבר על האכזבה שלי מהרכב, ובוא נגיד שזה לא פגם היצור הראשון שבגללו נאלצתי לגשםת אליהם עד כה) ומחר החינה של אחותי ועוד שבוע החתונה... איזה סרט.

מה אתם אומרים??

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני אומר להורות להם שלא יגעו יותר ברכב כי את שולחת שמאי מטעמך.

פני לחבר הפורום אלי אמרן. ב"ש זה לא באיזור השירות שלו, אבל הוא בטח ידע על מי להמליץ שם.

במקביל, פני לשירות הלקוחות של כלמוביל, ספרי להם מה שסיפרת פה.

אם הם לא מתעשתים ולוקחים אחריות על הפיאסקו הזה, הפעילי את השמאי, ואח"כ ככל הנראה תאלצי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

(עריכה: את יכולה לפנות גם לחבר הפורום דוד ברזילי. הוא בעל מכון לבדיקות רכב בב"ש).

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה!!

פניתי לשירות של כלמובייל בפייס, אמרו שיחזרו במהרה ולא חזרו. אני מניחה שכדאי שאתקשר כבר אני.

לגבי השמות שהפנית אותי אליהם ויתר העצות, תודה רבה זה ממש עוזר לי!!

פני לחבר הפורום אלי אמרן. ב"ש זה לא באיזור השירות שלו, אבל הוא בטח ידע על מי להמליץ שם.

במקביל, פני לשירות הלקוחות של כלמוביל, ספרי להם מה שסיפרת פה.

אם הם לא מתעשתים ולוקחים אחריות על הפיאסקו הזה, הפעילי את השמאי, ואח"כ ככל הנראה תאלצי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

(עריכה: את יכולה לפנות גם לחבר הפורום דוד ברזילי. הוא בעל מכון לבדיקות רכב בב"ש).

פורסם

האם את הנהגת היחידה ברכב? האם יתכן שמישהו לווה את הרכב וגרם לו נזק? קשה לי להאמין שהמשולש פשוט התפרק לו ככה סתם.

אציין כי אין לי כל קשר ליבואן יונדאי או רשת המוסכים שלו, ומעולם לא החזקתי רכב מתוצרת זו.

לגבי החתונה, קודם כל שיהיה במזל :-). במקומך הייתי שוכר רכב למספר ימים ודוחה את כל ההתעסקות עם המוסך עד הארוע המשמח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה זה "חדשה"? כמה קמ יש לרכב?

האם יש תמונות של המשלולש שתוכלי לשתף איתנו בהם?

אגב הבור או המקה למתלה היה יכול לקרות גם שבוע קודם, מתחיל סדק ומתפתח עד לשבר.

פורסם

דבר הזוי ביותר, ברכב חדש עם משולש "טרי".

מה זה הדבר הזה?

אגב, אני נסעתי תקופה עם משולש מקורי בן 16 משוחרר ובולג'ינט משוחרר, עם רעשים מטורפים, ועברתי המון בורות ובאמפרים ונסיעות גבוהות וסיבובים והכל נשאר במקום ולא התפרק , במזל עקב טמטום של מכונאים... באמת מוזר איך משולש טרי וחדש מקורי מתפרק משטות.

אולי מגזימים באמינות של יונדאי שמתגלים באמת במוסכים.

פורסם

15000 ק"מ

יש תמונות, אבל זה בווטסאפ, כשאני אתחבר מהטלפון (אין סוללה כרגע) אני אשלח בשמחה.

אם כי צילמתי אותם רק אחרי שאמרו לי לצלם, וזה היה כבר יום למחרת (הגרר שם את האוטו במוסך אחרי שנסגר), כשהגעתי למוסך וראיתי שכבר הזיזו והרימו את הרכב, אז אני ממש ממש מקווה שלא שינו עניינים מה שנקרא...

גם אם מה שאתה אומר אפשרי, זה עדיין נשמע לי ממש לא הגיוני בשביל רכב חדש שלא יעמוד בנסיעות סטנדרטיות, מעולם לא נסעתי בשטח, רק בכבישים סלולים, ואפילו רק בבין עירוניים גדולים, כבישים מהירים או כבישים עירוניים, אפילו לא במושבים קטנים, מה גם שלא זכור לי שום בור.

מה זה "חדשה"? כמה קמ יש לרכב?

האם יש תמונות של המשלולש שתוכלי לשתף איתנו בהם?

אגב הבור או המקה למתלה היה יכול לקרות גם שבוע קודם, מתחיל סדק ומתפתח עד לשבר.

פורסם

הי

תודה((:

כן אני הנהגת היחידה

פעם אחרונה שאחי לקח את הרכב זה לפני לפחות חצי שנה אם לא יותר, זה מתועד לפי שעשינו הרחבת פוליסה נקודתית לנהג צעיר.

האם את הנהגת היחידה ברכב? האם יתכן שמישהו לווה את הרכב וגרם לו נזק? קשה לי להאמין שהמשולש פשוט התפרק לו ככה סתם.

אציין כי אין לי כל קשר ליבואן יונדאי או רשת המוסכים שלו, ומעולם לא החזקתי רכב מתוצרת זו.

לגבי החתונה, קודם כל שיהיה במזל :-). במקומך הייתי שוכר רכב למספר ימים ודוחה את כל ההתעסקות עם המוסך עד הארוע המשמח.

פורסם
15000 ק"מ

יש תמונות, אבל זה בווטסאפ, כשאני אתחבר מהטלפון (אין סוללה כרגע) אני אשלח בשמחה.

אם כי צילמתי אותם רק אחרי שאמרו לי לצלם, וזה היה כבר יום למחרת (הגרר שם את האוטו במוסך אחרי שנסגר), כשהגעתי למוסך וראיתי שכבר הזיזו והרימו את הרכב, אז אני ממש ממש מקווה שלא שינו עניינים מה שנקרא...

גם אם מה שאתה אומר אפשרי, זה עדיין נשמע לי ממש לא הגיוני בשביל רכב חדש שלא יעמוד בנסיעות סטנדרטיות, מעולם לא נסעתי בשטח, רק בכבישים סלולים, ואפילו רק בבין עירוניים גדולים, כבישים מהירים או כבישים עירוניים, אפילו לא במושבים קטנים, מה גם שלא זכור לי שום בור.

15 אלף ק"מ זה כבר חתיכת מרחק למשולש שפתאום נשבר מפגם יצור...נכחה לתמונות

פורסם
דבר הזוי ביותר, ברכב חדש עם משולש "טרי".

מה זה הדבר הזה?

אגב, אני נסעתי תקופה עם משולש מקורי בן 16 משוחרר ובולג'ינט משוחרר, עם רעשים מטורפים, ועברתי המון בורות ובאמפרים ונסיעות גבוהות וסיבובים והכל נשאר במקום ולא התפרק , במזל עקב טמטום של מכונאים... באמת מוזר איך משולש טרי וחדש מקורי מתפרק משטות.

אולי מגזימים באמינות של יונדאי שמתגלים באמת במוסכים.

זה סל הכול מקרה ראשון,אולי פגם ביצור אבל אי אפשר רק על סמך זה להכליל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם יש לך קבלות על טיפולים שהרכב עבר? האם את יודעת מה עשו בטיפול האחרון?

מעניין איזה מהירות היית , יכל להגמר בצורה גרועה בהרבה?

פורסם

לדעתי, עד שגורם מוסמך לא יכנס לעובי הקורה, אין בכלל מה לדון בנושא ובטח שלא להוציא מכתב מעו"ד או כל שטות בסגנון.

אף אחד, כולל פותחת השרשור (בהנחה שהיא אמיתית ולא מתחזה) לא יודע מה באמת קרה שם.

ככל שידוע לי, משולש שיצא ממקומו או התפרק זוהי תופעה סופר נדירה, בהנחה שהרכב לא היה מעורב בתאונה קשה, ולכן אני ממליץ לכולם להוריד את גובה הלהבות עד שגורם מוסמך (שמאי/מהנדס רכב) יחווה את דעתו בנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נכון מאד. ושיצלם הרבה תמונות של כל האיזור, ולא רק של המשולש.

גם אם אכן נכנסת לבור, המשולש לא צפוי להתפרק.

סיפור מוזר, ותגובת המוסך גם היא מוזרה.

דני

פורסם
לדעתי, עד שגורם מוסמך לא יכנס לעובי הקורה, אין בכלל מה לדון בנושא ובטח שלא להוציא מכתב מעו"ד או כל שטות בסגנון.

אף אחד, כולל פותחת השרשור (בהנחה שהיא אמיתית ולא מתחזה) לא יודע מה באמת קרה שם.

ככל שידוע לי, משולש שיצא ממקומו או התפרק זוהי תופעה סופר נדירה, בהנחה שהרכב לא היה מעורב בתאונה קשה, ולכן אני ממליץ לכולם להוריד את גובה הלהבות עד שגורם מוסמך (שמאי/מהנדס רכב) יחווה את דעתו בנושא.

יש פרסום של פותחת השרשור בפייסבוק של יונדאי ישראל עם הסיפור המלא כך שהיא לא מתחזה. פשוט יונדאי עושים מה שהם יודעים הכי טוב- לא לתת שירות וחבל.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

[מנהלים, יש שני שרשורים בנושא הזה פה, כנראה אחד הועבר מכללי. מציע לאחד אותם]

נשמע מפחיד מאד, יתכן שמשולש יקרוס לפני כל הרכיבים האחרים? גם במקרה של מכה. אני עם נסיון רב, ראיתי רכב אחרי שקיבל מכה הגונה מקפיצה\נפילה של מדרגה גבוה במהירות, אפילו גלגל הפולי נפגע והתעוות מהחבלה, המשולשים נשארו שלמים.

נטלי, תעלי את התמונות שיש לך.

עם או בלי קשר, יונדאי אף פעם לא הרשימה אותי מבחינה בטיחותית.

• תוכן חדש...