Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יונדאי אף פעם לא הייתה גרועה בבטיחות לעומת המתחרות.

על סמך מה אתה אומר את זה?

ראה ערך יונדאי גטס רמת גימור GLF הנפוצה

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת רמת גימור,אם תיקח את הרכב ברמות הגבוהות יותר אתה תיראה שהמרכב לא קורס בצורה חריגה משאר הרכבים לאותו זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין אותי מה הבעיה של יונדאי עם המשולשים /תושבות... בשנת 2007 שרק קיבלתי רישיון חזרנו מהים אני עם חברים, חבר טוב עם יונדאי אלנרטה חדשה לקח פניה ( ממש לא מהר אגב) הגלגל פשוט נפל לרצפה כאילו נשבר המשולש, האוטו היה עם 17,000 קילומטר.עברו מאז שנים אבל, המקרה הזה מזכיר לי את ההוא

פורסם
מעניין אותי מה הבעיה של יונדאי עם המשולשים /תושבות... בשנת 2007 שרק קיבלתי רישיון חזרנו מהים אני עם חברים, חבר טוב עם יונדאי אלנרטה חדשה לקח פניה ( ממש לא מהר אגב) הגלגל פשוט נפל לרצפה כאילו נשבר המשולש, האוטו היה עם 17,000 קילומטר.עברו מאז שנים אבל, המקרה הזה מזכיר לי את ההוא

זה ריכוז המלחים בלחות(מהקרבה לים) שגרם לרכב של חבר שלך ל"ליפול לריצפה",

ובנימה יותר רצינית יש לנו אלנטרה במשפחה קרוב ל8 שנים עם כל הגומיות המקוריות, אז חדל הכללות.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
ואיזה מועדון יש לחובבי VAG?

אני אגיד לך בדיוק איזה, "מועדון התביעה הייצוגית".

חחח:mm_yeah:

אני לא מעריץ לא את VAG ולא את קוריאניות, אבל קוריאניות אמינות הרבה יותר.

לגבי משולשים יכול להיות היה פגם בייצור או יכול להיות שהוא קיבל מכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה כאילו משכו את הרכב מהמשולש. הוא לא נראה שבור אלא עקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזכיר לי שגם אני בעבר, בהחלקה איטית בפנייה (פחות מ30 קמ"ש) , האקסנט נישקה את המדרכה עם הגלגל השמאלי, שקרס בקלות מפתיעה, אבא שלי עד היום חושב שנסעתי מהר מידי...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...