Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אף פעם לא הייתה גרועה בבטיחות לעומת המתחרות.

על סמך מה אתה אומר את זה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי באופן כללי זה מריצה בעלת 4 גלגלים :-P.

זה משפט שלא מתאים לפורום חובבי רכב, יש לא מעט חובבי קוריאניות בפורום הזה.

ולפותחת השרשור, את בטוחה שלא ירדת מדרכה בזמן האחרון שמעת "קקקקאנץ" כזה,

הגברת את הרדיו והמשכת לנסוע?

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)
יש פרסום של פותחת השרשור בפייסבוק של יונדאי ישראל עם הסיפור המלא כך שהיא לא מתחזה. פשוט יונדאי עושים מה שהם יודעים הכי טוב- לא לתת שירות וחבל.

אינני מתיימר להיות מבין גדול בפייסבוק, אבל הבנתי שגם שם יש תופעה של פרופילים מזוייפים. אינני טוען שזה בהכרח המקרה, אבל לפחות עד כה לפוסט הראשון פה יש את כל המאפיינים של הטרלה, ואני, מה לעשות, סקפטי מטבעי, בפרט לנוכח סיפור כה מופרך.

גם תחת ההנחה שאין מדובר בהטרלה אלא בגברת אמיתית, מי אמר שמה שהיא חושבת שהוא האמת המוחלטת הוא אכן כזה? ירים את ידו כל מי שאי פעם חווה כשל מהסוג המתואר בשרשור הזה. נו, הרמתם? איפה אתם? אני לא רואה אתכם...

שכל אחד יעשה כטוב בעיניו - אני אמשיך לשבת על הגדר ולהמתין לחוו"ד של מומחה שיאשר את הסיפור הזה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע לגבי המקרה אבל לגבי היחס אני בהחלט מאמין, מניסיון אישי.

יחס מתנשא שכולם אשמים חוץ מהם/ הרכב. הם הכי מקצועיים וכל השאר שרלטנים. האיבחון שלהם הכי מדוייק. חלקי החילוף שלהם הם מקוריים וכל השאר סיניים או "אין לי מושג מאיפה הוא משיג אותם"

היחס הזה היווה גורם משמעותי בהחלטה שלי להעיף (לא למכור, אלא להעיף קי***מט) את ה I30.

פורסם

+1 לדברי אלעד. אני מציע לקחת את הכל בערבון מוגבל עד לקבלת הוכחות לאמיתות המקרה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אינני מתיימר להיות מבין גדול בפייסבוק, אבל הבנתי שגם שם יש תופעה של פרופילים מזוייפים. אינני טוען שזה בהכרח המקרה, אבל לפחות עד כה לפוסט הראשון פה יש את כל המאפיינים של הטרלה, ואני, מה לעשות, סקפטי מטבעי, בפרט לנוכח סיפור כה מופרך.

גם תחת ההנחה שאין מדובר בהטרלה אלא בגברת אמיתית, מי אמר שמה שהיא חושבת שהוא האמת המוחלטת הוא אכן כזה? ירים את ידו כל מי שאי פעם חווה כשל מהסוג המתואר בשרשור הזה. נו, הרמתם? איפה אתם? אני לא רואה אתכם...

שכל אחד יעשה כטוב בעיניו - אני אמשיך לשבת על הגדר ולהמתין לחוו"ד של מומחה שיאשר את הסיפור הזה.

אכן קיימים בפייסבוק פרופילים שכול מטרתם להשיג מטרה מסויימת אם זה קידום עסקים או ללכלך על אנשים אחרים בעילום שם.

במקרה של נטלי הפרופיל יחסית מאוד אמין. הבחורה רשומה מספר שנים בפייסבוק ויש לה דף מלא תמונות אישיות ומידע אישי שאתה יכול

לבצע הצלבות שונות ולבדוק את אמיתות הפרופיל.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, אז הגברת אמיתית. השתכנעתי. ואתה יודע מה, יש לה באמת יונדאי I10 חדשה שתו"כ נסיעה התפרק לה אחד המשולשים.

במקרים רגילים הייתי שמח להטיל את האחריות על המכונאי הישראלי החאפר שטיפל לה ברכב, אלא שלפי דבריה אני מבין שהרכב חדש וטרם הספיק לטעום את נחת זרועו של המכונאי הלבנטיני, ועל כן הוא חף מפשע.

מה שהגברת לא סיפרה לנו זה שהיא עמוק בתוך סכסוך שכנים. ולמה זה קשור? כי בלילה, בזמן שהציפורים נוחרות על העצים, בא אחד השכנים שלה וחיבל לה ברכב. היא באה בבוקר ולא ראתה דבר, החלה בנסיעתה וקרה מה שקרה.

כמובן שהסיפור הזה הוא בדיה שלי ואין לי חצי היכרות עם האישה, אבל זאת רק דוגמה אחת שיכולה להמחיש לכם שגם אם פותחת השרשור בטוחה בצדקתה, עדיין מדובר במקרה שהסיכויים שהוא יתרחש ללא התערבות של גורם חיצוני הם פשוט מגוכחים, אלא שהיא פשוט אינה מבינה את זה או לא מקשרת בין האירוע הזה לבין אירוע אחר שאולי קרה לה (ואולי לא).

שורה תחתונה: Hold your horses.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד אתה הזוי. אל תכעס.

כבדהו וחשדהו. אתה קפצת רק לחלק השני.

באה בחורה ורושמת תלונה ואני לא יודע מאיזו סיבה אתה מחליט שהיא מתחזה או רומז או טוען או השד-יודע-מה.

אומרים לך שנחזה להיות שהיא אמיתית, ופרופיל פייסבוק שנחזה להיות אמיתי, ואתה כנראה נכנס לפייסבוק שלה ורואה שהיא אמיתית, ואתה משנה מעט את הגישה אבל ממשיך בשלך "טוב, היא כנראה אמיתית אבל...".

חליק.

ננעלת עליה כמו רוטווליר. תרפה.

שנים בעולם הג'יפאים יודעים שלטויוטה לנדקרוזר בין השנים 99 ל 2002 יש תקלה במתלה הקדמי, ומדובר בנקודה רגישה. שנים אנחנו ממליצים לאנשים להחליף חלק ספציפי רק במקורי ולא תחליפי משום סוג שהוא. מובן שהיבואן מתנער. הפלא ופלא, פתאום בשבוע שעבר היצרן מכריז על ריקול למכוניות משנת 2001! פתאום יש תקלה. נכון שהסיפור עם היונדאי נשמע הזוי, אבל זה לא אומר שהוא לא קרה.

עכשיו אתה רומז על משהו אחר, פלילי. די.

טוב תעשה פותחת השרשור אם תעלה תמונות של האירוע. תמונות כאלה למשל:

File891966.JPG

File956053.JPG

הפראדו-של-אברשה.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אלעד אתה הזוי. אל תכעס.

כבדהו וחשדהו. אתה קפצת רק לחלק השני.

באה בחורה ורושמת תלונה ואני לא יודע מאיזו סיבה אתה מחליט שהיא מתחזה או רומז או טוען או השד-יודע-מה.

אומרים לך שנחזה להיות שהיא אמיתית, ופרופיל פייסבוק שנחזה להיות אמיתי, ואתה כנראה נכנס לפייסבוק שלה ורואה שהיא אמיתית, ואתה משנה מעט את הגישה אבל ממשיך בשלך "טוב, היא כנראה אמיתית אבל...".

חליק.

ננעלת עליה כמו רוטווליר. תרפה.

שנים בעולם הג'יפאים יודעים שלטויוטה לנדקרוזר בין השנים 99 ל 2002 יש תקלה במתלה הקדמי, ומדובר בנקודה רגישה. שנים אנחנו ממליצים לאנשים להחליף חלק ספציפי רק במקורי ולא תחליפי משום סוג שהוא. מובן שהיבואן מתנער. הפלא ופלא, פתאום בשבוע שעבר היצרן מכריז על ריקול למכוניות משנת 2001! פתאום יש תקלה. נכון שהסיפור עם היונדאי נשמע הזוי, אבל זה לא אומר שהוא לא קרה.

עכשיו אתה רומז על משהו אחר, פלילי. די.

טוב תעשה פותחת השרשור אם תעלה תמונות של האירוע. תמונות כאלה למשל:

אתה יודע, זה שאתה מוסיף את ה"אל תכעס" לאחר ה"אתה הזוי" זה לא עושה את זה פחות גרוע.

לא האשמתי את הגברת בדבר, בטח שלא רמזתי על דבר פלילי ולא טענתי שהיא בהכרח טרול. הטלתי ספק בנכונות טענותיה, לכל הפחות עד שנחזה כולנו בחוו"ד של גורם מוסמך שיוכיח את מהימנותן. יש הבדל בין הדברים, ואם אינך מבין אותו אז כנראה שהבעיה אינה אצלי.

לגבי התמונה: מה הקשר בין מחט לתחת? אתה משווה בין מתלה שהתפרק במהלך טיול שטח לבין משולש שהשתחרר במהלך נסיעה רגילה על כביש? כי אם זה הכיוון שלך, אז אני יכול בחמשה-שה רגעים למצוא בגוגל תמונה של טנק שנפתח לו הזחל. התרומה של תמונה כזאת לדיון שוות ערך לתרומה של התמונות שאתה שמת.

פורסם

ואחרי שנוכחת שאתה טועה אז אתה עובר לתיאוריות קונספירטיביות:

מה שהגברת לא סיפרה לנו זה שהיא עמוק בתוך סכסוך שכנים. ולמה זה קשור? כי בלילה, בזמן שהציפורים נוחרות על העצים, בא אחד השכנים שלה וחיבל לה ברכב. היא באה בבוקר ולא ראתה דבר, החלה בנסיעתה וקרה מה שקרה...

עדיין מדובר במקרה שהסיכויים שהוא יתרחש ללא התערבות של גורם חיצוני הם פשוט מגוכחים, אלא שהיא פשוט אינה מבינה את זה או לא מקשרת בין האירוע הזה לבין אירוע אחר שאולי קרה לה (ואולי לא).

.

התמונות של הטיוטה הן בדיוק משולש קדמי שהתפרק כתוצאה מכשל בבולג'וינט. זה התפרק גם בכביש ללא שום פרובוקציות ובלי שום שכן מסוכסך. הקשר הוא שבהתחלה אף אחד לא האמין שיכול להיות כזה כשל. אבל היה. ולקח לחברה 15 שנים להודות בזה.

אני חשדן וספקן כמוך, אבל ממתין בסבלנות ולא מעלה תיאוריות קונספירציה. יכולים להיות כשלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה מצטט חלקי דברים, מוציא אותם מהקשרם ובונה עליהם תילי תילים של תיאוריות. העיקר שבסופו של דבר אני ההזוי.

שיהיה לך כל טוב, סיימתי להתדיין איתך בנושא זה.

פורסם

אלעד, אתה הוא זה שבונה תיאוריות.

אני לוקח תלונה חריגה מאוד, וחושב שאולי יש כאן משהו ואולי לא. ולמשתמש חדש לרשום כזו תלונה זה עוד יותר חריג.

ואני מצטט מהדברים שאתה כתבת, ואחרי שכתבת משהו, בשביל ההצטדקות אתה רושם, "זה כמובן בדיה" וכד'.

אתה מכיר את ה'בדיחה' ששאלו איזה חבר כנסת אם אחותו זונה, והוא טען שלא. למחרת כותרות העיתונים "חבר הכנסת X מכחיש שאחותו זונה". זה בדיוק מה שעשית כאן.

תמונות. עד שלא יהיה כאן תמונות של האוטו אין לאן להתקדם, והשרשור יכול להינעל עד שנטלי תפנה למנהלים ותבקש לפתוח אותו מחדש עם תמונות.

לשעבר:

פורסם

לנו בi20 חדשה עם 20 אלף ק״מ בערך (פתחתי שרשור בזמנו) נסדקו הדיסקים הקדמיים והתחיל רעש חזק בזמן נסיעה.

כמובן שהרכב עבר טיפול 15 אלף בחברה שם הבלמים נבדקו ונמצאו תקינים.

אז ששאלתי - אמרו לי שזה יכול לקרות, מצד שני זה לא קרה לי אף פעם באף רכב אחר, או למישהו אחר שאני מכיר, אז אולי באמת איכות החומרים שם קצת פחות...?

• תוכן חדש...