Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו השתנה או שאני חלמתי את כל הסיפור הזה?

השתנה רבות עם השנים.

גם אם תוציא כפל רשיון, לא תוכל לגשת למכון אחר לבצע טסט אלא אם חלפו 30 ימים מתחילתו.

כל המכונים מרושתים אונליין לתוכנת CarData, בו בעת שתחליט לגשת למכון אחר בטרם חלוף 30 ימים, תופיע אתרעה במחשב המכון כיהרכב החל הליכי רישוי במכון אחר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תן לי לנחש : היה פיצוץ לא מבוקר של גז שדפק את הממיר הקטליטי. זה קורה הרבה בהתקנות לא מקצועיות של גפ"מ.

ומכאן החשש להבדק על בנזין...

רק השערה שלי- שכח מזה אם זה לא נכון...

פורסם (נערך)

כנראה שגם אני סיימתי עם טירת הכרמל. למרות שאני לא יודע עד כמה אמינים גם המכונים האחרים באיזור..

הכי מצחיק שקיים שם שלט על הקיר "חל איסור על מכון הרישוי למכור תוסף לדלק" משהו כזה.

והם מחתימים אותך שאתה יודע שאתה רשאי לתקן בכל מוסך מורשה אחר.

הם מפחידים אותך עם משפטים כמו "ננסה לטפל בזה עם תוסף, נקווה שיעבור כי אם לא זה כבר נושא יקר של חיישנים".

משום מה לדעתי הסיכוי נמוך שאם קנית תוסף במקום אחר הם יאשרו לך, הרי אין לזה בעצם כל השפעה על הזיהום אוויר, לפחות לא בצורה שהם בודקים בה. מעניין מה אז הם היו עושים, אומרים "התוסף ששמת לא טוב.. בוא נעשה נסיון עם התוסף שלנו לפני שנבדוק לעומק"?..

ko11, מה??.. שום פיצוץ לא נשמע. זה פשוט נשאר על גז בבדיקה הראשונה כי שחכתי בכלל מהעניין. טסט ראשון שלי עם הרכב, נזכרתי רק בסיום. בבדיקה השניה אמרתי בוא נראה עד כמה הם מגוכחים.

מה אתה יודע, יש להם תוסף אוויר לדלק, שפותר את בעיית הזיהום בבדיקה שהרכב בכלל על גז. 8)

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ko11, מה??.. שום פיצוץ לא נשמע. זה פשוט נשאר על גז בבדיקה הראשונה כי שחכתי בכלל מהעניין. טסט ראשון שלי עם הרכב, נזכרתי רק בסיום. בבדיקה השניה אמרתי בוא נראה עד כמה הם מגוכחים.

מה אתה יודע, יש להם תוסף אוויר לדלק, שפותר את בעיית הזיהום בבדיקה שהרכב בכלל על גז. 8)

מה שאני הייתי עושה זה להגיע לבדיקה על בנזין, ולאחר הכשלון הידוע מראש לחזור למחרת בנסיעה על גפ"מ...

אז תמיד היו מורמות גבות.. "איך ניקית?" " מה בדיוק עשית"....

ואני, הייתי משתעשע בהם: " אל תשאלו ! פתחו לי את כל הסעפת יניקה, ניקו לי את המצערת גם. וגם את הביי-פס , החלפתי פלגים ופילטר אווויר גם .

כשבפועל לא עשיתי כלום רק נסעתי וחזרתי על גפמ. :lol:

פורסם

בעולם ורוד אחלה מחיר, תוסף+פ.אוויר ב 150 עם עבודה,

קומבינה או לא במידה ורכב דורש החלפת ממיר וזה מה שמוציא אותו מהסיפור עד פעם הבאה זה פחות כואב לכיס (לא שזה הדבר הנכון לעשות).

• תוכן חדש...