Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מיקה. אבל התכוונתי שאני מוכנה לעשות פוש בכסף, ולהעלות מ70 אלף - שזה האידיאלי לי, ולטפס עד 85 אלף.

אבל 85 אלף זה הכי טופ שאני יכולה ללחוץ את המשאבים שלי, ולא יכולה אפילו טיפה יותר...

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואגב, כבר אמרתי לך- אין נצחונות בנוק אאוט. נשארת עם 2 רכבים ברשימה שמספקים את כל הצרכים שלך. לדעתי אפילו לא עשית סיבוב באחד מהם פעם אחת. קשה לך למצוא אקזמפלר ראוי, אבל את בכל זאת מתאמצת לפסול ולצמצם לעצמך עוד יותר את הבחירה.

לא אומרים לך להתפשר, אומרים לך להתגמש מחשבתית, כי אין שחור ולבן ברכבים יד שניה. רכב יד ראשונה לא בהכרח טוב יותר מרכב יד שניה. רכב עם 40 אלף ק"מ לא בהכרח אמין יותר מרכב עם 46 אלף. אף אחד מהרכבים שבחרת לא גניב, כולם בטיחותיים מספיק, ומאחלת לך שאת שני הפרמטרים האלה לא תזכי לעולם לבדוק.

אם את כבר כל כך מגובשת כמו שאת כותבת, סנני את 2 סוגי הרכבים שכרגע ברשימה שלך, וחכי שמשהו ראוי יגיע. סבלנות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ונזכרתי במשהו, מכיוון שרק עכשיו הבנתי מה התקציב שלך:

אמא שלי קנתה לפני שנה קיה ריו 5 דלתות אוטומטית מ"אוויס", יד שניה אפס ק"מ, במחיר של כ80 אלף ש"ח.

אני לא מבינה מה איבדת ב2012 עם תקציב כזה.

פורסם
אני לא מבינה מה איבדת ב2012 עם תקציב כזה.

אין ספק. במיוחד שלא נראה שהגברת היא אחת שמתאימה לה המשימה לקנות רכב יד שניה.

בלי לפגוע חלילה, פשוט זו משימה מורטת עצבים שלא מתאימה לכל אחד, ועם התקציב הזה - ממש מיותרת.

פורסם (נערך)

לפחות ההודעה שלי עזרה למקד קצת את הברדק... בתקציב הזה הנה האופציות שלך:

מאזדה

יונדאי

רנו

קיה

כולן חדשות, יד 1 0 קילומטר, לא צריך לעשות בדיקה, יש אחריות יצרן ואין מוכרים ש"לא יוצאים מחיפה".

לא אעזור לך לחפש יד שנייה כי לדעתי ביד שנייה עם התקציב שלך את צריכה לחפש רק רכבים היברידיים/מעניינים, וציינת במפורש שאת לא רוצה.

אין שחור או לבן, אבל יש אפור. במקרה שלך יד 1 אפס קילומטר זה האפור הכהה. האפור הבהיר זה לקוות ליפול על מציאה בעולם הרכבים המשומשים.

בהצלחה.

עריכה - כמובן שאני לא מתכוון שתלכי מיד ותרכשי מהאתר הספציפי הזה, אבל הוא בהחלט נותן יופי של סדר גודל למחירים בשוק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

שחר - יש לך בעיה קשה, שנובעת, קרוב לודאי, מחוסר היכרות עם השוק: אין רכב אידיאלי. בתכנון של כל דגם נעשות פשרות, ואותן את רואה כאשר את בוחרת רכב: האחד מגן יותר טוב בתאונה חזיתית, האחר בפגיעת צד. האחד יותר נוח ליושבים מלפנים, האחר ליושבים מאחור. האחד בעל מנוע חזק, אבל בזבזן דלק, והאחר חסכוני בל יותר חלש.

מעבר לכך קיים הקושי של רכישה מיד שניה, וכמי שנפל בפח כזה אני בהחלט מבין את ההתלבטויות שלך, והעצה שהועלתה בפוסטים האחרונים - "אפס קילומטר מיד ראשונה" הינה פשרה מצויינת. תרכשירכב חדש במחיר של משומש, כשא החסרון הוא שבחלק מהדגמים תקבלי אבזור נחות. אבל - שימי לב - תחסכי את השיטוט בין המוכרים ואת עלות הבדיקות במכוני הבדיקה (500 ש"ח לכל בדיקה).

המלצתי החמה: צאי לאזור סוכנויות הרכב בעיר מגורייך, עשי בהן סיבוב, והמשיכי בסיבוב במגרשי חברות הליסינג, עם התמקדות ברכבי ה"אפס ק"מ". סביר שתמצאי סופרמיני בטווח המחירים המתאים לך, תקני רכב, תקרעי את הניילונים, ואם אין לך מזל רע במיוחד תהני ממנו שנים ארוכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם הייתי מעדיפה "ליסינג אפס ק"מ",

מהבחינה של להוריד את בעיית הנוכלים, וכל הסיבות הנוספות. אבל יש לי עוד בעיה, שאני יודעת שלא תבינו, ולכן לא ייראה לכם למה אני לוקחת אותה בחשבון.

הבעיה היא שאני לא יכולה לסבול את הריח של הפלסטיק של רכב חדש. זה עושה לי כאב ראש.

לכן, אני בעיקרון לא רוצה רכב חדש, גם בלי קשר למחיר.

השאלה שלי היא האם במגרשי הליסינג האילו עם אפס ק"מ, יש גם מכוניות בנות שנתיים ?

ואם בכלל יש דבר כזה, האם מכונית שעומדת שנתיים בלי לזוז, לא מתקלקלת יותר ממכונית שזזה ?

פורסם

אין מכוניות שעומדות שנתיים, אבל יש מכוניות בנות שנתיים מליסינג.

עם כל רשימת ההסתייגויות שלך עד כה, נראה לי שחבל לבזבז על זה מילים.

אני חייבת להודות שכל הודעה שניה שלך מכניסה אותי לשוק קטן. נסעת ב-7 השנים האחרונות בשרייד שפלטה את האגזוז שלה לתוך תא הנהג, אבל ריח של אוטו חדש עושה לך כאב ראש?

בכנות? אני מתחילה להאמין שאת יושבת מאחורי המסך וצוחקת על כולנו.

פורסם
אין מכוניות שעומדות שנתיים, אבל יש מכוניות בנות שנתיים מליסינג.

עם כל רשימת ההסתייגויות שלך עד כה, נראה לי שחבל לבזבז על זה מילים.

אני חייבת להודות שכל הודעה שניה שלך מכניסה אותי לשוק קטן. נסעת ב-7 השנים האחרונות בשרייד שפלטה את האגזוז שלה לתוך תא הנהג, אבל ריח של אוטו חדש עושה לך כאב ראש?

בכנות? אני מתחילה להאמין שאת יושבת מאחורי המסך וצוחקת על כולנו.

כבר חושב את זה מזמן...

פורסם (נערך)

אני ממש לא צוחקת עליכם. הלוואי שהכל היה סתם בצחוק, ולא מטרד סיוט כזה. והלוואי שהיה לי זמן בחיים לבזבז על משהו בצחוק...

ידעתי שיהיה קשה להבין את זה, ובגלל לא אמרתי את זה עד כה, כשכבר הצעתם אפס ק"מ קודם. אבל עכשיו "יצאתי מהארון" :oops:, ולצערי זה המצב.

ריח של פלסטיק חדש, מעין ויניל וכד', גורם לי למעין אסטמה וכאב ראש.

וריח האגזוז כמה שהוא לא נעים, וגם כמובן מזיק לבריאות בטווח הרחוק- לא גרם סימפטומים מיידיים.

גוף האדם הוא מורכב.

יכול להיות שאני לא הטיפוס האופייני שפעיל בפורומי רכב. אבל יש גם אנשים כמוני. לא כולם בדיוק לפי הראש הרגיל.

ולגופו של ענין,

מכוניות בנות שנתיים מליסינג, את מתכוונת מכוניות שנסעו בליסינג ?

עריכה אחרונה על ידי שחרsha
פורסם

הלוואי שלאחד מכם, או כאן בפורום, היה להציע לי למכירה סוויפט או אוריס שעומדות בדרישות שהגדרתי. ואז הייתי "מוכיחה לכם" שאני ממש לא צוחקת, אלא רצינית באה לקנות, עם הכסף והכל.

פורסם

פריג'י, אתה הצעת לי מהאתר motori, רכבים

חדשים, יד 1 0 קילומטר, וכמו שהסברתי, זה לא טוב לי רכב חדש מהניילונים.

למה קצת להעליב, אם הצרכים שלי, הם לא לפי איך שאתה רואה את הדברים. לכל אחד יש את סדר העדיפויות שלו.

פורסם

את יכולה לקרוא את ההודעה הראשונה שלי, ולהמשיך משם.

לדעתי עדיפה לך היברידית (ג'אז או יאריס), יד ראשונה פרטית, מינימום ק"מ.

אני פשוט לא מסוגל בתקציב שלך להמליץ על סופרמיני משומשת אוטומטית סטנדרטית. זו טעות (אלא אם כן ממש נפלה עלייך מציאה חד פעמית)

• תוכן חדש...