Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם לדעתך הוא קיבל ציון נמוך יותר רק בגלל היעדר בקרת יציבות, או בגלל סיבות נוספות ?

כי אם רק בגלל היציבות, אז אם כתוב "כן" ברישיון, אז הכל בסדר.

דגם קודם שאת מעוניינת לקנות עם מנוע 1.5 מופיע אצל EuroNCAP כמודל 2005.

דגם חדש כמו שיש לך מופיע כמודל 2010.

כמו כן שימי לב שהם שינו את נהלי הבדיקה - החמירו אותם. כך ש 4 כוכבים של 2005 לא שווים ל 4 כוכבים של 2010.

פורסם

שחר, מצטער שלא ראיתי את השרשור אתמול.

עשי כמצוות נחמן שי, שתי כוס מים. ועוד כוס. וגם קצת תה מתוק.

עכשיו נרגעת?

יש לי תחושה שעשית עסקה מצויינת. נכון, הסויפט האוטימטית 2012 (או 2013, כמו שיש לי) אינ רכב מירוץ, אפילומלא רכב מיאוץ. אבל יש לה יתרינות משלה - אוחזת, יציבה, וגם לא חלשה. אני עוש בה שממוש בכביש 22 ומרבה להשתמש בנתיב השמאלי, חמהסיבות הנכונות. וכך גם בפרויד. ואם יש מי שרוצה לעקוף אותי -בכבוד, לא נעלבתי.

לגבי הריח - סעי בחלונות פתוחים ועם מניפה פועלת, כמה שבועות והריח יתפוגג, או כמעט יתפוגג.

בכל מקרה, מכירת הרכב כעת תהיה קשה וכרוכה בהפסד כספי. אם את חשה שמישהו עשה סיבוב על הארנק שלך לפני שבוע, היכוני לסיבוב נוסף. חבל.

סעי בסויפט ותהני ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...