Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אז 2 בעיות שמצאתי לבינתיים:

הבעיה עם הכרום שההגדרות בג'יבריש.

בעיה שניה היא שאי אפשר להכנס להגדרות רזולוציה או מערכת, מקש ימני -> הגדרות תצוגה נותן לי שגיאה

פתרון לכרום:

תרשמו בשורת כתובת בכרום chrome://flags , תחפשו משהו בשם directwrite ותפעילו אותו, זה פתר לי את הבעיה.

הסבר מלא יש אצל כרום כאן.

אחרי ניסיון נוסף, עבד.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה? גם בבית וגם במשרד הוינ10 עדיין לא מוכן? איך זה יכול להיות

אני פשוט הורדתי בסוף מטורנט. ככה זה גם היה באנגלית ולא בלבל את השכל.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

[h=1]מחכים לעדכון של ווינדוז 10? היזהרו ממייל המלכודת[/h][h=2]השקת מערכת ההפעלה החדשה מבית מיקרוסופט הצליחה לעורר באזז שאפילו עברייני הרשת לא הצליחו להתעלם ממנו, ומיהרו לנצל את חוסר הסבלנות כדי לשגר מתקפת כופר (Ransomware) המתחזה למייל עדכון של חלונות[/h]http://tech.walla.co.il/item/2878048

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אחרי התקנה של ווינדוס 10 מאפס, מערכת מעולה חוץ מבעיה אחת:

עכשיו רשום לי שהווינדוס לא מופעל וצריך להפעיל אותו, יש לי סיריאל של ווינדוס 7 מקורי השאלה מה עושים עכשיו?

פורסם

תקשר למיקרוסופט ותאקטב דרכם-תקבל קוד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לשלל המעדכנים - מסתבר שמייקרוסופט מפעילים כברירת מחדל אופציה ש"גונבת" לכם מהפס הרחב, בשיטת ביטורנט, כדי שמשתמשים יוכלו להוריד עדכונים ממשתמשים אחרים ולא ישירות ממייקרוסופט, מופעלת אופציה זו עמוק בתוך ההגדרות

http://thehackernews.com/2015/08/windows-10-update.html

כך תבטלו אותה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ציינו את זה כבר, לדעתי כמו שאנשים נהנים מביטרונט כך גם פה נהנים באותה מידה והעדכונים יגיעו יותר מהר.

אני (בשלב זה) מתכוון להשאיר את האופציה פעילה, אני מקווה שמיקרוספט ידאגו לתעדף את מי שכן משאיר את האופציה הזאת ולמי שיבחר להוריד את האופציה שידאגו לו לרוחב פס יותר נמוך בהורדת קבצים אליו למחשב.

פורסם

טרונצ'ו, זו אפלייה על בסיס אינבול (מלשון enable).

עדיין מחכה לעדכון שלי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דל ווסטרו מעבד I5 היה WIN7 חוקי, עודכן היום ל10 לאחר קבלת הזימון שלהם.

בעיה יחידה שעליתי עליה עד כה:

מחשבון לא עובד- מישהו נתקל ? יש פתרון ?

אגב, המערכת עלתה לי בגרסה אנגלית (גם ה7 היתה באנגלית) יש אפשרות להופכה לעברית ?

This app can’t open.jpg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אם לעוד מישהו מפריע שWindows מעדכנת את עצמה לבד, ומעוניין לחזור לשיטה הישנה והטובה של פשוט להודיע כשיש עדכונים ולבחור לבד אם לעדכן או לא:

gpedit.msc

Cmputer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update

לחפש הגדרה בשם Configure Automatic Updates

לשנות אותה ל-Enable ולאחר מכן תחת האזור Options לבחור באפשרות Configure automatic updating: 2 - Notify for download and notify for install

פורסם
דל ווסטרו מעבד I5 היה WIN7 חוקי, עודכן היום ל10 לאחר קבלת הזימון שלהם.

בעיה יחידה שעליתי עליה עד כה:

מחשבון לא עובד- מישהו נתקל ? יש פתרון ?

אגב, המערכת עלתה לי בגרסה אנגלית (גם ה7 היתה באנגלית) יש אפשרות להופכה לעברית ?

[ATTACH=CONFIG]433157[/ATTACH]

קליק שמאלי על eng בסרגל המשימות

תבחר בהעדפות שפה - או איך שזה נקרא אצלך באנגלית.

ושם תמצא את ה + בשביל להוסיף שפה.

לאחר שתוסיף את העברית תוכל לבחור בה כשפת התפריטים.

פורסם

תודה על ההסבר, מסתבר שהעברית היתה קיימת אבל לא הורדתי את הערכה המלאה שלה.

לגבי המחשבון, הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
תקשר למיקרוסופט ותאקטב דרכם-תקבל קוד.

אם יש לי את הווינדוס 10 מותקן (בעקבות שדרוג), יש מקום (אולי בריגוסטורי) שבו אני יכול לראות את קוד האקטוב.

או שהקוד שאני רואה במאפיינים "מזהה מוצר" זה הקוד שבעזרתו אני יכול להתקין את הווינדוס מאפס אם יהיה צורך בכך פעם.

• תוכן חדש...