Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ממשפחה רנו קליאו, אין איתה בעיות בכלל רק למה צריך לשים לב לרכב הזה ספציפית או בכללי? מים מהברז או מינרלים או נוזל מיוחד כמו אצל הספייס? שמן אחת לכמה? אוויר בצמיגים אחת לכמה (בכללי, מאיפה אני משיג את כל המידע?), זה דגם RXT 1.6 אוטומט 2001, אם זה חשוב.

פורסם

תבדוק מתי בוצע טיפול אחרון, מה מצב הצמיגים (תפרסם כאן תמונות + תרשום את תאריך הייצור שלהם), אוויר למלא פעם בשבועיים שלושה זה בסדר, אם יש לך עודף זמן אז פעם בשבוע. רשום בדרך כלל על הדלת של הנהג או בספר הרכב.

נוזל קירור - לא לשים מי ברז ולא מינרליים, יש נוזל קירור ייעודי של רנו או מקבילים לו ואת זה תשים.

שמן - לעקוב, האוטו לא אמור לאבד יותר מדי שמן (כמובן תלוי במצב המכאני שלו), שמן זה פעם בטיפול.

תבדוק מתי בוצע טיפול טיימינג ואם לא בוצע ב4-5 השנים האחרונות אז לבצע באופן דחוף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תבדוק מתי בוצע טיפול אחרון, מה מצב הצמיגים (תפרסם כאן תמונות + תרשום את תאריך הייצור שלהם), אוויר למלא פעם בשבועיים שלושה זה בסדר, אם יש לך עודף זמן אז פעם בשבוע. רשום בדרך כלל על הדלת של הנהג או בספר הרכב.

נוזל קירור - לא לשים מי ברז ולא מינרליים, יש נוזל קירור ייעודי של רנו או מקבילים לו ואת זה תשים.

שמן - לעקוב, האוטו לא אמור לאבד יותר מדי שמן (כמובן תלוי במצב המכאני שלו), שמן זה פעם בטיפול.

תבדוק מתי בוצע טיפול טיימינג ואם לא בוצע ב4-5 השנים האחרונות אז לבצע באופן דחוף.

קודם כל תודה. איך בודקים מתי זה בוצע? או שפשוט לשאול?

פורסם

אמרת שהרכב מהמשפחה לא? תבקש מהם את הניירת של הטיפולים ותראה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היי,

תוריד את שגרת הטיפולים לכל 10K.

הנה נוזל קירור איכותי מאוד:

http://www.justmotor.co.il/products/674199/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-VALEO

ועוד אחד:

http://www.justmotor.co.il/products/710043/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91-EUROL-XL

מה המצב אכילת השמן ברכב?

רועי

פורסם
אמרת שהרכב מהמשפחה לא? תבקש מהם את הניירת של הטיפולים ותראה.

כן, אבקש. תודה

היי,

תוריד את שגרת הטיפולים לכל 10K.

הנה נוזל קירור איכותי מאוד:

http://www.justmotor.co.il/products/674199/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-VALEO

ועוד אחד:

http://www.justmotor.co.il/products/710043/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91-EUROL-XL

מה המצב אכילת השמן ברכב?

תודה רבה. הוא לא אוכל שמן לפי מה ששמעתי והוא אתמול עבר טיפול והחליפו שמנים.

פורסם
אתה יודע איזה שמנים, וחלפים שמו?

לא, אין לי מושג. אני אגיד לך מה, יש לי קרוב שיש לו מוסך אז הבעלים הקודם טיפל אצלו את המכונית ובעל המוסך דאג לה ושמר עליה, אז פשוט אלך כל כמה קילומטר לפי מה שצריך למוסך והוא ידע מה לעשות אני מניח. פשוט רציתי לדעת אילו דברים אני צריך לעשות בעצמי באופן יום יומי שלא יצריך נסיעה למוסך כל פעם, כמו אוויר בצמיגים, לשים מים (נוזל קירור, כן) וכן הלאה

פורסם

שוב, האוטו לא אמור לאבד שמן ונוזל קירור אם הכול תקין (למרות שצריכת שמן נמוכה בין טיפול לטיפול היא סבירה בעיקר ברכב בן 14).

פורסם
לא, אין לי מושג. אני אגיד לך מה, יש לי קרוב שיש לו מוסך אז הבעלים הקודם טיפל אצלו את המכונית ובעל המוסך דאג לה ושמר עליה, אז פשוט אלך כל כמה קילומטר לפי מה שצריך למוסך והוא ידע מה לעשות אני מניח. פשוט רציתי לדעת אילו דברים אני צריך לעשות בעצמי באופן יום יומי שלא יצריך נסיעה למוסך כל פעם, כמו אוויר בצמיגים, לשים מים (נוזל קירור, כן) וכן הלאה

היי,

טיפ, תמיד תעקוב ותאג ששמו לך חלפים איכותיים ותבקש קבלות עם שמות, ותעשה קריאה קטנה באינטרנט.

(חס וחלילה לא זלזל ובספק לרגע אבל לי אישית יש נסיון לא טוב עם זה.)

רועי

פורסם

תודה רבה. עוד דבר, איך אני משיג ספר רכב לרנו שלי? היא רנו קליאו 2001 מדגם RXT, 1.6 אוט'. צריך לדעת איזה לחץ אוויר למלא בצמיגים וכן הלאה.

פורסם

תרשום לי את כתובת המייל שלך בהודעה פרטית. יש לי את הספר סרוק ל PDF, אשלח לך את הקובץ.

פורסם

שאלה, נכנסתי לספר רכב ובאמת מוזכר שם מידות הצמיגים של הקליאו שלי, 175\65\14 T, אבל בקשר ללחץ אוויר צריך ללכת לפי לוחית יצרן, ואין לי מושג איך אני מוצא אותה וכמה למלא בצמיג.

פורסם

בוקי, ראוי לציין שזה על צמיגים קרים, על צמיגים חמים יש להוסיף 10%.

• תוכן חדש...