Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיולים וטנדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת מדוע מיול הוא גם טרקטורון? רי זה טנדר קטן, לא?

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

פורסם

הגבלת כוח, היעוד לו תוכנן הרכב ע"י היצרן, תצורת השלדה/הנעה/תמסורת, גודל פיזי, משקל מורשה להעמסה וכו'.

כל הנ"ל הם הגורמים המגדירים את המיול ככלי המיועד לשימוש חקלאי או כרכב שירות (ולא, רכב שירות זה לא שירות הסעת צפוניות מהרצליה פיתוח לבית ספר שלהן).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה, בואנה אתם ממש חכמים לא חשבתי שיענו לי כ"כ במהירות על שאלות שהעסיקו אותי שנים!

תודה לכולכם, וגם למנהל הפורום שפתח כזה פורום תותח!!

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

פורסם

תודה, בואנה אתם ממש חכמים לא חשבתי שיענו לי כ"כ במהירות על שאלות שהעסיקו אותי שנים!

תודה לכולכם, וגם למנהל הפורום שפתח כזה פורום תותח!!

חן חן גם לך.

אתה מוזמן לשאול עוד שאלות שמטרידות אותך שנים ואף פעם לא העזת לשאול בפורום שיפתח בקרוב מקים הפורום הנוכחי שיעסוק ביעוץ לתקופת ההתבגרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...