Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יוצא לי להיתקל בלא מעט רכבי אספנות מעוררי זיכרונות נוסטלגיים, כמו חיפושיות, פיאסטות ופיאט מהדור הישן, ואני מתקשה לצלם בזמן נהיגה. איך לעזאזל הן מצליחות עדיין לתפקד. מהי שנת המינימום שרכב יכול לקבל רישוי בישראל? אם למישהו יש תמונות של רכבים כאלה על הכביש אשמח אם יעלה, סתם ככה להתרפק על העבר.

פורסם

נכנסת לפורום אספנות לאחרונה ? יש מכוניות הרבה יותר ישנות מפיאסטות על הכביש.

נ.ב

אל תצלם בזמן נהיגה. אתה יכול להתקין מצלמת dvr ואחכ להוציא את התמונות מהסרטון.

פורסם

יש בארץ גם כמה כלים משנות ה-40 שעדין נוסעים.

איך זה? רובן עוברות שיפוץ כל תקופה מסויימת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש בארץ מכוניות משנות ה-20 נוסעות עם טסט בתוקף, יש גם מלפני כן, במצב נסיעה ללא טסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש בארץ מכוניות משנות ה-20 נוסעות עם טסט בתוקף, יש גם מלפני כן, במצב נסיעה ללא טסט.

יש את ה״פסל״ מחרוצים- 1914, את הפורד T של ערן לנסקי, 1919 ואת הדודג׳ של איציק קובל, 1921.

אני חושב שזה הפודיום של הותיקות ביותר בארץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?449316-הרכב-הכי-עתיק-שנוסע-בארץ&p=3591045&highlight=סגנית#post3591045

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...