Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דלת תא הכפפות העליון בצד הנוסע שליד הנהג מסרבת להיסגר באופן תקין. על פניו נראה כאילו הקפיץ של הציר יצא ממקומו או שמשהו מפריע.

האם הדבר ניתן לתיקון באופן עצמאי (ע"י החלפת הדלת/תא כפפות בשלמותו) או שצריך עכשיו לגשת למוסך לפרק את לוח השעונים?

מצ"ב תמונות.

תודה,

מתן.20150510_090551.jpg20150510_090600.jpg20150510_090620.jpg

פורסם

יאריס זה לא כ"כ השטח שלי - אבל אם אתה מתכוון לנסות לבד - דבר ראשון שהייתי בודק - קיומם של ברגים (לשחרור העסק)

מתוך תא הכפפות עצמו (?).

(הסתכלתי קצת ברשת - אולי פה תהייה תשובה - מצריך הרשמות - http://www.yarisworld.com/forums/showthread.php?t=27495)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה,

אני רשום באתר אבל אין שם הוראות לפירוק והתרשים לא מפורט.

הייתי היום במוסך מורשה טויוטה בכפר סבא, הצעת המחיר שלהם להחלפת המכסה הזה כולל עבודה הייתה (תחזיקו חזק) 2400 ש"ח לא פחות ולא יותר :shock2:

בבירור זריז מול 2 פירוקיות אין להם איזושהי יאריס מהשנתון לפירוק.

איזה עוד אלטרנטיבות יש? באיביי אין את החלק הנ"ל.

פורסם

פתרון זמני, לפחות כדי למנוע בעיות עם כרית האוויר, יכול להיות סקוצ'.

אני גם מציע שתנסה לפרק לבד את הדלת ולבדוק את המנגנון, אין לך מה להפסיד בכל מקרה.

פורסם

בהרבה מקרים שנתקלתי בהם, תא הכפפות מתפרק קודם כל בשלמותו, ורק אח"כ יש גישה לברגי המכסה.

אין לי מושג אם זה כך גם במקרה של היאריס.

חפש ברגים בהיקף התא, בשוליים הפנימיים שלו, מלמטה, ובתא הקטן שמימינו.

נסה לשלוף את כל התא הארור.

ממה שאני קורא ברשת, אמורה להיות בוכנת גז קטנה (כמו בבאגאז') שמחזיקה אותו פתוח.

אם זה נכון, נסה לשחרר אותה מהתפיסה שלה למכסה, וכך הנבלה ישאר לפחות סגור בזמן הנסיעה, עד שתתקן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך הסתדרת עם העניין הזה? מצאתי REPAIR MANUAL של יאריס אמריקאית ובפרק של (instruments panel) מופיעים קליפסים.

IP.PNG

אם תהיה מעוניין שלח לי ה"פ עם כתובת מייל ואעביר לך את הקובץ.

פורסם

בסוף איתמר שלף לי חתיכת קפיץ שכנראה נשבר עם הקליפס שלו. הדלת מתרוממת ומיד נופלת כי חסר שם הקפיץ שיצא. כשיהיה לי קצת יותר זמן אבדוק מה ניתן לעשות מבחינת חלק חליפי.

• תוכן חדש...