Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברז "למכונת כביסה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצרף תמונה של הברז שאני צריך. לא יודע מה הקוטר כי לא רשום עליו, בעיקרון זה ברז לכיור לשירותים (2 כאלה. אחד לחמים אחד לקרים).

הברז שאני שם זה של חמת, לא יודע איפה המפרט אבל אני מניח שזה קוטר סטנדרטי (מה הסטנדרט?)

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ברז כזה לאיזה מידה אני צריך?

כמו כן חשוב שיהיה איכותי כי הזבל שבתמונה אחרי פתיחה וסגירה הפסיק לתפקד.

20150509_190403-01.jpg

פורסם (נערך)

זה נקרא "ברז ניל", אפשר למצוא אותו בכל חנות "עשה זאת בעצמך" כמו הום-סנטר או אייס או בכל טמבורייה, יש מספר קטרים, זה נראה לי מהתמונה כמו 3/4, אבל אולי אני טועה.

אל תשכח לשים טפלון.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תגיד למוכר בטמבוריה מה אתה צריך - הוא כבר יידע.

כעיקרון יש 2 גדלים - אחד לניאגרה (חצי) ואחד למכונת כביסה (שלושת רבעי). לא יודע איזה צריך לברז על השיש/כיור

פורסם

ומומלץ לשלם כמה פרוטות תמורת NIL מקורי. הבעיה בסוג זה של ברזים היא שהם פתוחים רוב הזמן, ונוטים להתקלקל כאשר סוגרים אותם פעם בכמה שנים. נדמה לי ש-NIL מקורי קצת יותר איכותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמת.

כדאי להשקיע בניל מקורי.

אחרת בשעת אמת הם לא מבצעים את ייעודם.

לאחד נשברה הידית

השני נשבר מבפנים והוצאתי אותו בחתיכות..

M-TECH E46

פורסם

בדיוק נראה לי שהברזים הפחות איכותיים הם חד פעמיים...לרוב בפנים האטימה נדפקת.

בארץ זה נקרא ברז ניל? או שזה רק דגם/חברה?

בגדול זה ברז זווית לא?

ראיתי מידות ½-½, ½-¼, ½-⅜ אין לי מושג מה אני צריך לברז כיור של חמת (דגם רותם), יש למישהו מושג?

פורסם

NIL הוא המותג.

לגבי הקוטר - צריכות להיות הוראות התקנה בקופסא של הברז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברז ניל שמתאים לרוב הברזים הוא "1/2-"3/8 (זה מה שאתה מבקש וזה גם מה שרואים בתמונה).

ה 1/2" נכנס לקיר

ה 3/8" הוא היציאה לברז של הכיור.

ישנם ברזים, עם כי מעט, שמצריכים חיבור 1/2" ואז יש גם ברז ניל שהוא 1/2"-1/2" או שאפשר לרכוש מתאם מ 3/8" ל 1/2".

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצאתי זה ⅜, מזל שיש לי כמה מחברי פלסטיק כדי לבדוק..

במפרט/שרטוט של הברז אין התייחסות לקוטר הצינורות.

תודה על העזרה חברים

פורסם

אגב כמה ברז ניל מקורי אמור לעלות?

איך אפשר לדעת מה מקורי ומה חיקוי?

ושאלה קצת בנושא אחר, ברז ראשי בארון מים - יש גם בבודדים (ברז יחיד שמתחבר לדוג' לצינור מים חמים) או שהמינימום זה זוג (ברז שמתחבר לחנוכייה בארון מים)?

פורסם

בכל ברז סיבובי המנגנון רגיש, להקפיד לפתוח את הברז עד הסוף ואז להחזיר פסיעה אחת אחורה, לא לנעול את המנגנון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אגב כמה ברז ניל מקורי אמור לעלות?

איך אפשר לדעת מה מקורי ומה חיקוי?

ושאלה קצת בנושא אחר, ברז ראשי בארון מים - יש גם בבודדים (ברז יחיד שמתחבר לדוג' לצינור מים חמים) או שהמינימום זה זוג (ברז שמתחבר לחנוכייה בארון מים)?

1. 25-30 ש"ח

2. כתוב על זה NIL

3. אפשר יחיד

פורסם

אצלנו בעסק אני מוכר ניל אורגינל ב25 וניל איכותי אחר ב15. לחברי הפורום שירצו אני אמכור ניל אורגינל ב20 שח כולל מעמ

יש סניף בקריות ובעפולה

מדובר בניל חצי ושלוש שמיניות. ברז למכונת כביסה מיני עולה 25 שח לא של ניל אורגינל

פורסם

בדיוק השבוע החלפנו מכונת כביסה והיינו צריכים לסגור את הברז בקיר שכאמור פתוח כבר כמה שנים.

הידית שלו פלסטיק וואיך שבאתי לסגור אותה היא נשברה.

לכן כמו האחרים כאן, אני ממליץ על רכישת ברז איכותי ולא תחליף זול - שהוא פחות או יותר חד פעמי.

פורסם

בחיקויים יש עוד בעיות לפעמים כמו שהברז לא עומד בעומס ומתחיל להיסדק, ואז מהסדק יש נזילת מים.

פעם אחת שילמתי על ברז כזה 35 שקל (הכי יקר ששילמתי על ברז כזה) בחנות ליד הבית בשישי בצהריים, כמובן מקורי (אחרי שהחיקויים נסדקו - שלושה במספר)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...