Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז לפני שעתיים בערך חזרתי לרכב בסוף יום עבודה, ראיתי שהגלגל מפונצ'ר לגמרי,

החלפתי לרזרבי (הצהוב הדקיק והמכוער) והתברר שגם הוא ללא אוויר, מודה שלא בדקתי אותו מאז שקניתי את הרכב.

התקשרתי לשירותי הגרירה והחילוץ ("דרכים") וגיליתי 2 דברים:

1. הם לא רואים אותי כמנוי שלהם אע"פ שאני מבוטח במקיף בביטוח "הראל" ובפוליסה עצמה רשום ששירותי גרירה וחילוץ של חברת "דרכים" הם חלק מהפוליסה. פשוט בדיחה שהם לא מסונכרנים ולא מעבירים להם את רשימת המבוטחים כמו שצריך.

הצעתי לה שאשלח לה את הפוליסה למייל מייד כדי שתראה את זה כתוב, היא סרבה בתוקף ואמרה ש"זה לא עובד ככה"

הנציגה אמרה שאם אני רוצה לקבל שירות כלשהו, אשאיר פרטי אשראי לעירבון, ממש בדיחה, יחייבו אותו על איזה 500 ש"ח ועכשיו אצטרך לרדוף אחריהם ואחרי הביטוח בשביל שיחזירו לי את הסכום הזה.

2. הנציגה אמרה לי שגם אם היא היתה רואה אותי בתור מנוי שלהם, שירות כזה לא כלול בשירותי הגרירה והחילוץ.

מה שאני אומר- סבבה, שירותי הגרירה והחילוץ כנראה כוללים כמה דברים מאוד ספציפיים אבל ראבק- קוראים לכם "שירותי גרירה וחילוץ" ואתם לא מוכנים לבוא לעזור במקרה כזה?

מה הבעיה פשוט לבוא עם ניידת השירות 2 דקות לנפח את הגלגל עם קומפרסור קטן (שאני בטוח שיש להם)?

לא ביקשתי שיתקנו לי את התקר בגלגל המפונצ'ר או שיחליפו את הגלגל- רק לנפח 2 דקות, הגלגל כבר מורכב.

(בביטוח של אחותי ב"פיניקס" יש לה שירות כזה שבאים אפילו להחליף לה גלגל בשיש תקר.., והיא לא משלמת על זה שקל אחד יותר מהמתחרים, זה פשוט כולל בביטוח).

לפני כמה שנים הייתי מבוטח בחברה אחרת, פעמיים הרכב לא הניע לי אחרי ששכחתי אורות דולקים, התקשרתי ל"שגריר" ותוך 10 דקות באה ניידת עם איש נחמד (פעם אחת בת"א ופעם אחת בירושלים), הניע לי את הרכב עם מצבר מהרכב שלו והלך.

זהו :evil:

שלומי

פורסם

מה הבעיה פשוט לבוא עם ניידת השירות 2 דקות לנפח את הגלגל עם קומפרסור קטן (שאני בטוח שיש להם)?

עלות של זמן עבודה, דלק ודחיית טיפול במנויים אחרים שלהם שכרגע תקועים עם בעיות כאלה ואחרות. לא מנסה להצדיק אותם, רק להסביר את קו המחשבה שלהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאוד מצער לשמוע. באסה רצינית.

מסקנות למי שלא הבין:

1. לדאוג לנפח אוויר בצמיג הרזרבי.

2. כשרוכשים ביטוח, לבדוק לפרטי פרטים מה מכסה הפוליסה.

3. תתפוס את סוכן הביטוח שלך לשיחה קצת קשה.

מה עשית בסוף?

פורסם

יש לי שאלה, מה אתה רוצה מהם? אתה חתמת על חוזה, קראת אותו לפני שחתמת? הם חייבים לך משהו? תזמין מונית וקפוץ איתה לתחנת דלק במקום לשלוח מיילים.

להבא, בדוק פעם בכמה חודשים גם את הספייר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

מה עשית בסוף?

בגלל שזה לא איזור מגוריי, חיפשתי חנות את אופניים באיזור כדי לנפח את הגלגל ולא מצאתי,

התקשרתי לחבר שבמקרה היה באיזור אז פירקתי שוב את הגלגל, הוא הקפיץ אותי לת.דלק בבורסה למלא אוויר וחזרתי להרכיב אותו.

מחר בבוקר אלך לפנצ'ריה לסדר את הגלגל המקורי.

צודקים שזו אחריות של כל אחד לדאוג פעם בתקופה לנפח את הגלגל הרזרבי, אבל עדיין מעצבן ש"שירותי דרך" לא כוללים דבר כזה. אם הם יכולים לבוא ולהחליף מצבר/להחליף רצועת אביזרים בכביש נידח באמצע הלילה, אז הם יכולים גם לבוא לרחוב כלשהו בגבעתיים ולמלא גלגל באוויר 2 דקות עם קומפרסור קטן.

הביטוח הוא של הראל- עובדי מדינה. מחר אדבר איתם על הבוקר להבהיר את העניין

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם
יש לי שאלה, מה אתה רוצה מהם? אתה חתמת על חוזה, קראת אותו לפני שחתמת? הם חייבים לך משהו? תזמין מונית וקפוץ איתה לתחנת דלק במקום לשלוח מיילים.

להבא, בדוק פעם בכמה חודשים גם את הספייר.

קודם כל כן, הם חייבים לי משהו, הרי אני משלם להם כסף עבור שירותי ביטוח הכוללים שירותי דרך וחילוץ. בן אדם סביר מבין מ"שירותי דרך וחילוץ" שמדובר בסיוע קטן במקרה שהרכב לא מניע/אתה תקוע בגלל תקלה כלשהי, כלומר שיש לך איזשהי בעיה טכנית עם הרכב ולכן אתה לא יכול להמשיל לנסוע.

בנוסף, הם לא מספקים את שירותי הדרך האלה רק בגלל הפרצוף היפה שלנו, מדובר באינטרס שלהם לפתור את התקלה הקטנה במקום ולשלוח אותנו לדרכינו ולא להגיע למצב שהם מוציאים לך משאית גרר+נסיעה למוסך שזה יקר הרבה יותר מלשלוח טנדר קטן עם 2 מצברים ופנס.

אני לא מצפה מהם משהו מנותק כמו שליחת מנת שווארמה ב2 בלילה באמצעות ניידת שירות רק כי אני רעב. אני מצפה ל"שירותי גרירה וחילוץ" לרכב. ולדעתי מקרה כזה אמור להיכלל בשירותים האלה,

נכון שראוי שאבדוק את הגלגל הרזרבי מדי פעם, אבל זה נכון גם לגבי דברים אחרים שלא בודקים כל יום כמו רצועת אביזרים וכו' שיכולה להיקרע פתאום ואת זה הם כן באים ומחליפים

. עכשיו כשזה קרה לי אז קראתי את תנאי השירות שלהם וראיתי איזה החרגה מהחלפת גלגל עם תקר (כי ברור שהם לא אמורים לתקן לי תקר) אבל זה כן כולל סיוע בהחלפת הגלגל לגלגל הרזרבי.

כן, חתמתי על חוזה עם חברת הביטוח ותאמין לי שקראתי אותו ואת תנאי המכרז של חברות הביטוח. בחוזה עצמו מצוין כי שירותי הדרך ניתנים דרך חברת "דרכים" אז סמכתי על זה שעקב סוג החברה, הם דומים בשירותיהם ל"שגריר" ששירתו אותי בעבר בפוליסות קודמות.

אם אני חותם עם חברת ביטוח על שירות כזה, אני לא צריך לרוץ לאתרים ולקרוא גם את כל התקנונים של חברת שירותי החילוץ, חברת ביטוח השמשות וכו'. אם כותבים "שירותי דרך וחילוץ", אני מבין מזה שזה כולל שירותים בסיסיים של חילוץ שיכולים לסייע לי במקרים כאלה, שניתן לפתור אותם על ידי שליחת ניידת שירות (לא ביקשתי גרר, רק ניידת שירות) ו2 דקות עבודה.

שלומי

פורסם

1. אישית אני מקפיד לנפח את הרזרבי לפחות פעם בחודש, בד"כ בתדירות יותר גבוהה. צריך לשים לב שנדרש לחץ גבוה מאשר בגלגלים הרגילים (אצלי 60PSI) וניסיוני הוא שלעתים קרובות חסרים 4-5 PSI.

2. שלומי - בדוק שוב את עניין הסיוע בהחלפת גלגל, יתכן שהשירות ניתן לנשים בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי באופן קבוע ברכב משאבה לניפוח צמיגים.

איתה אני גם מנפח אופניים לילדים.

היה לי מקרה של פנצ'ר במקום לא בטוח להחלפת גלגל, ניפחתי את הצמיג כדי לזוז כמה עשרות מטרים למקום בטוח.

גם עשיתי פעם טובה לשכנה שגם היא לא ניפחה אף פעם גלגל ספייר והיה לה פנצ'ר בחניה של הבניין - סתם נחמד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

sperial

השירות ניתן בלי קשר למין הנהג, הם נותנים את זה כ"הטבה" למשוך לקוחות כי זה נשמע מפתה לחלק מהאנשים ("קח בונוס שקרכלשהו") אבל מן הסתם שגבר ממוצע לא יקרא לניידת שירות כדי להחליף גלגל רגיל כשהרזרבי תקין, אא"כ הוא ממש לא רוצה ללכלך את החליפה המהודרת שלו

אני שוקל לשים באוטו קומפרסור קטן שיהיה ליד הגלגל הרזרבי, זה שוקל בערך קילו ככה שזה לא באמת יורגש,

אתם מכירים משהו באיכות סבירה או שכולם זבל כמו השחורים הרגילים האלה שהיו במבצע פעם בתחנות דלק?

בכל אופן, הלכתי לתקן את הפנצ'ר היום ומסתבר שהלך הצמיג כי יש 2 ברגים ממש על גבול דופן הצמיג, ואחד מהברגים די ארוך כך שפגע בחלק הפנימי של הצמיג ככה שנהיה שם מן חריץ מהצד הפנימי. העדפתי לא לקחת סיכון ולהחליף..

שלומי

פורסם

א. להחזיק מיני קומפרסור באוטו (גם זה ב50 שח מתחנת הדלק ניפח לי מספיק אויר תוך 10 דקות כדי לנסוע לפנצרמאכר בלי לעשות התעמלות). זה מאוטו דיפו ב100 שח נראה הרבה יותר רציני, אבל עוד לא הייתי צריך אותו.

י

ב. להתקשר לידידים https://www.facebook.com/yedidim?fref=nf עזרה לא רפואית 24 שעות 6 ימים בשבוע בחינם - הם הרבה יותר זריזים מכל שרותי הביטוח 053-3131310.

פורסם

לא מצדיק אותם. ממש ממש לא אבל...

כל מספר חודשים קופץ שירשור "מה את/ה מחזיק ברכב" ורוב האנשים שם מחזיקים את הדברים הבסיסיים הנחוצים, קומפרסור (גם סיני זבלה ב 50 ש"ח) נכלל בהם. רכוש לך אחד ושים אותו בתוך הרזרבי. אני לא אוהב/סומך על שירותי דרך (את סיפור המצבר מלפני מספר שבועות קראת?) ואני מאפשר להם גישה לרכב האישי שלי רק לצורך גרירה (ובהעמסה בלבד).

בכל מקרה, מספר דברים:

-סיני זבלה ב 50 ש"ח ישרוד לך 30-40 ניפוחים לפני שיתפרק, אם אתה זקוק רק לגיבוי לשעת חירום אז רכוש זול כזה, ניילן אותו ואחסן ברכב לשעת הצורך.

-יש מיכל ספריי שמיועד לתיקון/ניפוח פנצ'רים, לא יודע כמה הוא טוב אבל את זה שקיבלתי לפני מספר שנים השארתי ברכב השני. טרם התנסתי.

-ישנם רכבים בהם אין רזרבי אלא רק "ערכת התיקונים" שהזכרתי ובמקרה כזה אתה תהיה חייב גרירה אם הצמיג ינזק יותר מדיי (אצלי לפני מספר חודשים נזק של בורג בצמיג לא איפשר לנפח אותו). שם יש לבדוק היטב את תנאי הפוליסה.

פורסם (נערך)

פעם הבאה תתקשר לידידים, זה ארגון מתנדבים שעוזר לאנשים בדרכים (בחינם) כמו תיקון תקר, החלפת גלגל, מצבר, פריצה לרכב, חילוץ ועוד..

053-3131310

לנושא,

יצא לי לגרור פעמיים עם "דרכים", המוקד שלהם מורכב מזבל אנושי ממש חבורת ערסיות עם שירותיות של חמוס. בפעם האחרונה התפוצץ לי הרדיאטור והסברתי לה שאני צריך גרר, היא התעקשה לשלוח אלי ניידת שירות למרות שהסברתי לה שהניידת לא תוכל לעזור לי.

נאלצתי לחכות שעה לניידת הארורה שהגיעה לדקה והזמינה גרר, שגם לו המתנתי כשעה נוספת.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

רק מקטרים !!!

אתה לא משלם כלום על על שירותי הדרך כי יש את זה בביטוח של עובדי המדינה- ללא תשלום.

לך תקנה קומפרסור ובפעם הבאה תנפח לעצמך 2 דקות....

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אתה רציני? גם אם מדטבר בשירות מתוקף הסכם הוא עדיין זכאי לו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי זה שאתה לא מופיע אצל דרכים , יכול להיות , ברוב חברות הביטוח רשימות המבוטחים מתעדכנת אחת לחודש, אם הפוליסה שלך יחסית חדשה יכול להיות שטרם התעדכן , נוהל השארת כ"א לבטחון , מוכר ותקין. אחרי הכל חברת דרכים הינה חברה עצמאית שצריכה לדאוג גם לכסף שמגיע לה.

כמו כן מומלץ לבדוק האם אתה באמת בדרכים , יש חברות שמשנות מפעם לפעם את הספקיות גרירה שלהם, חלקן מחזיקות מס' שירותי גרר , בדוק שאכן זוהי החברה הרלוונטית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...