Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה הבחנתי כבר כמה פעמים במכוניות שהשמשה הקדמית שלהם אינה שקופה - היא קיבלה צבע מוזר, מין גוון סגלגל כזה, כמו צבע של בועות סבון.

יש למישהו הסבר איך זה קרה? גם מסקרן אותי וגם כמובן אני מעוניין למנוע ממצב כזה לקרות אצלי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כנראה פגשת את המשקיענים עם ציפוי נאנו על השמשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?497760-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D&p=4724523&viewfull=1#post4724523

בישביל שזה יקרה אצלך, אתה צריך להיפרד מרצון לפחות מ-800 שקלים :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אתה נוהג עם משקפי שמש מקטבות?

אצלי בפיג'ו השמשה בצבע סגלגל מראיה במשקפיים מקטבות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
כנראה פגשת את המשקיענים עם ציפוי נאנו על השמשה

בישביל שזה יקרה אצלך, אתה צריך להיפרד מרצון לפחות מ-800 שקלים :)

הפוך, גוטה. התכוונתי להימנע מזה, לא לעשות את זה אצלי. חששתי שזה קרה עקב טיפול או שטיפה בחומרים שהזיקו לשמשה. בטח שאין לי כוונה לשלם על זה, מה עוד שהצבע שנוצר לא לטעמי.

אתה נוהג עם משקפי שמש מקטבות?

לא יודע מה זה. לא נראה לי. בכל מקרה, ראיתי את זה גם בעין בלתי מזויינת.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...