Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבירת איכות או לא, ועם כמה שאני סולד מכל הערסים שעוקפים (ואני מזהה אותם מקילומטרים), פעם קיבלתי דו"ח ברמת גן משוטרת שציטטה לי פסוקי תנ"ך ומשלים על משה במדבר, על זה שהשתלבתי מאוחר יחסית (ממש לא בראש הטור), בגלל שהפקק ימינה מתחיל 2 קילומטר לפני השילוט.

לא נדחפתי בכוח ולא בטיח. השתלבתי בעירך 500 מטר לפני הפניה (ברגע שהחוויר לי שלשם אני צריך).

באמת מצופה ממני לנסוע עוד קילומטר ישר ולפרסס פעמיים כדי להיעמד 3 קילומטר אחורה, אחרון בתור?

פליז...

מצד שני, לך תגיד לה משהו. לך תגיד לה על זה שכל יום אחה"צ אני יורד מגהה לאלוף שדה לכיוון צפון ועשרות נהגים עוקפים את התור, ומאטים בצורה מסוכנת את התנועה על הכביש כי הם יוצאים מאוחר מדי...

אוטובוסים, משאיות, חופשי..

שוטר ראיתי שם רק פעם אחת לאורך שנה שלמה... :roll:

אתה בטוח שזה 2 קילומטר והשתלבת 500 מטר לפני הפניה? באיזה כביש ואיזה פניה מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה שלא ברור לי, ידוע שיש בעית תנועה מידי יום באותן שעות, שבעקבות כך משתרך תור בלתי נסבל שמהווה סיוט יומיומי עבור מאות משתמשי הדרך.

מדוע מטרדת התנועה, במקום להציב במקום מספר שוטרים שיפתרו את מחלוקות התנועה שגורמות לתורים הללו, וידאגו להזרמת תנועה תקינה ושוטפת, מעדיפה להעמיד איזה מישהו מאחורי עמוד שיעצור את כל המתוסכלים\טועים.

כל העניין הזה של "קיפוח תנועה" זו הפלצה של סעיף כדי להעניש משתמשי דרך "חצופים". בפועל אין פה שום קיפוח ושום תנועה, אין שום חוק שמחייב לקחת מספר תור, כל עוד הסימונים על הכביש מאפשרים מעבר נתיב, ואינך גורם להאטה או סתיה של רכב בעת מעבר הנתיב, ואתה במרחק מתאים מהצומת (בד"כ סימוני החצים בכביש מגדירים גם את המרחק הסביר למעבר נתיב), זכותך לעשות זאת, מבלי תלות באורך התור שקיים.

מה שכן, מי שבוחר להמר על כך שבתוך תחום הנסיעה שמותר לו לעבור נתיב (קו מקווקו, ואין חצי כוון נסיעה על הנתיב), יתאפשר לו לעבור נתיב מבלי לגרום לפגוע בזכות קדימה של רכב שכבר מתנעע באותו נתיב (גם להאטה או סטיה שלו), ומבלי להפריע לתנועת הנתיב (משמע האטה או עמידה בנתיב כדי לחכות להזדמנות להכנס. חייב לעשות זאת בתנאים שציינתי. אמנם כשה לא כך, ולא מתאפשר לנהג להכנס לנתיב, אז או שמתבצע עבירת פגיעה בזכות קדימה, או הפרעה לתנועה בנתיב בו הוא עומד, או שניהם.

ברור שמי שנכנס על הסיבוב עובר מספר עבירות, אבל אם מישהו משתחל באופן שלא מפריע במרחק נכון מהצומת, גם אם עקף חלק מהתור, אני לא רואה בזה עבירה.

פורסם

איזו התממות מצידך. כן, מקפחי זכות אכן נדחפים בכח ומפרים את זכות הקדימה של אלו שממתינים בתור. רמז - כמה פעמים בטור (שהוא גם תור) של מכוניות שמשתרך אט אט נוצר רווח שמאפשר להשתלב מבלי לקפח זכות קדימה?

:turn-l:
פורסם

מקפחי הזכות "בונים" על כך שלא הנהגים/מכוניות זזות באותו הקצב ועקב זאת נוצרים מרווחים, אשר אליהם הם משתחלים ב"אלגנטיות".

גם כשנוצר רווח כזה אין זו זכותו של המשתחל לקחת אותו!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הם משתחלים למרווח שמאפשר להם לדחוף את פינת הרכב ולגרום לנהג מאחוריהם לבלום. מרווח של מכונית ++ שמאפשר השתלבות בלי הפרעה בתנועה זה לא מצב שכיח בפקק תנועה.

:turn-l:
פורסם

המהדרין יאתרו משאית להשתלב לפניה, או את הג'קפוט - מערבל בטון. עד שהם זזים נשאר מקום למכונית++

גם אני סובל מאותה תופעה שלוש פעמים כל יום. פעמיים בבוקר על כביש 5. פעם ראשונה - כל החכמים שנוסעים לת"א ממלאים את נתיב היציאה (ימיני) ואז נדחפים לשמאלי כי תכל'ס אין להם מה לחפש בפ"ת והוד"ש. פעם שניה - בפניה ימינה להוד"ש בצומת ירקון.

פעם שלישית בדרך חזור, הפניה שמאלה מתחת לגשר ירקון בחזרה ל 5 מזרח. שם ממש אנשים עומדים וחוסמים נתיב (מחכים להידחף) או נכנסים לתוך צומת בשביל לגנוב תור.

חמש שנים. לא ראיתי אכיפה פעם אחת.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני אישית מרגיש שזה שלפני בתור הארוך לפניה ימינה ומתעסק בכל העולם חוץ מאשר להיות על הכביש ("קורא מסמכים\מתאפרת\קורא הודעת\כותב הודעות\מתכופף לאנשהו לחפש משהו כי זה זמן טוב ועוד כהנה וכהנה), מקפח את זכותי יותר מזה שניצל את המרווח העצום שנשאר לפניו וזרם פנימה.

ושוב פעם, מה שאני אומר, שלמרות שאני לא נוטה לעשות את התרגיל הזה, אני לרוב מבין את אלה שנאלצים לעשותו, כאשר הם צריכים להתמודד מידי יום בקיפוח\הזנחה תשתיתית, של כשל תנועה, שלאף אחד לא אכפת מקיומו, ואף מנצלים אותו כדי לצבור "דוחות איכות"

ומה שהכי צבוע פה, זה ששוטרים עושים זאת כל הזמן.

במקומות אחרים בעולם שהייתי, היום מקומות\צמתים שהיו שם פקקים מידי יום בשעות קבועות, ואז כל יום, שעה לפני תחילת העומסים הקבועים, האיזור היה מתכסה בשוטרים באיזורים הבעייתיים שהיו מסדירים את התנועה וכך מונעים את הסבל.

אם יש שוטרים שיכולים להתחבא מאחורי עץ כדי לתת דו"ח איכות, שישתמשו בהם להסדיר תנועה, בשת"פ עם עובדי עיריה\פקחים

אפשר בקלות למפות את כל האיזורים הבעייתיים, ואת השעות. זה רק עניין של רצון.

פורסם

העלת נקודה מעניינת - אלו שבתור לפניך אשר מזמינים גנבים על חשבונך.

פורסם

הייתי מכיר את זה מקרוב, בצומת בית דגן לכיוון כביש 4 , שם לעיתים היו משטרות שאוכפות , תמיד היו את הנבלות שהיו מגיעים כביכול להמשיך ישר וברגע האחרון נדחפים, לעיתים הייתי נותן בלית ברירה להכנס ומקלל בלב, אך היה יום אחד שממש ממש מיהרתי וקמתי עצבני בצורה ניכרת , רכב שניסה לעקוף את כל הטור ואני בעצמי נמצא בו כרבע שעה על 200 מטר מחורבנים, משכתי אותו בעקשנות עד הסיבוב , שם חיכתה הניידת שסימנה לו לעצור בצד, אין לכם ספק איזו תחושת סיפוק איכותית על הבוקר היתה לי.

המקום השני שסובל מזה והמשטרה אוהבת לעמוד שם , הינה בצומת רמלה ישרש בירידה לכביש 431 מערב, שם אני נהנה בכל פעם מחדש לראות את העצורים בצד הדרך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הסעיף הוא קיפוח זכות המשתמשים בדרך. זוהי עבירת איכות שהמשטרה שמחה לאכוף.

אכן עבירת איכות, מהפעמים הבודדות שבהן "עבירת איכות" לפי המשטרה ולפי הנהגים הנורמליים - אחד הן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שי הניידת בפנייה לולנברג היא נטו להגדלת הקופה.

קיבלתי שם הורדה מהכביש (על לא עוול,היה יום בלי פקק ולכן לא היו חותכים).

מאז אני ממשיך תמיד ישר כשאני רואה שהם עומדים שם.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מצטער שככה יצא לך.

אני דווקא שמתי לב שההתנהגות של הגנבים משתנה כשהם רואים את הניידת. משתנה לטובה.

פורסם

במחלף השבעה בפנייה שמאלה לעלייה לכביש 4 צפון :-P למרות ששם כשנסעתי באוטובוס, תמיד בירכתי נהגים שחותכים את הפקק. יש נת"צ פנוי בצד ימין ואם נהג משתמש בו ונכנס אחרי הצומת המרומזר לפני הפניה, הוא חוסך עשרות דקות לכלל הנוסעים.

גם בגשר של איילון צפון בין וולפסון לצומת חולון יש תמיד חותכים, למרות ששם יש גם ירידה מוולפסון אז אין כל כך ברירה (חוץ מהזבלים שנדחפים כבר בסוף איפה שאסור).

• תוכן חדש...