Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

זה כבר כמה פעמים שאני עובר באותו מקום, ותמיד משהו היה נראה לי מוזר ברכב הזה.

אז היום הסתכלתי טוב טוב וגם צילמתי (צילום יחיד !).

נראה לכם תקין הדבר הזה ? (יותר מדיי חורים ויותר מדיי סמוכים זה לזה ? האם מישהו ניסה ל"אלץ" את הג'אנט הזה על הרכב ? ) בטיחותי בכלל ?

איני מכיר את הרכב, לא את בעליו (וגם לא תקבלו את המיקום של הנ"ל :twisted:). בעין זה לא נראה לי טוב (אולי מישהו ירגיע אותי ?)

מנהלים - אם לדעתכם הפוסט אינו במקום הנכון - העבירו בבקשה לאן שמתאים (פשוט מצאתי לדעתי את הטכני כ-הכי מתאים לשאול).

שאו ברכה וערבא טבא.

ze jant ze (Copy).jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

באמת נראה כמו איזה קומבינה. אבל צריך לשאול בעל מקצוע צמיגאי. אני קניתי פעם ג'נטים מגנזיום בצמיגייה בת"א ולא הייתי מודע לזה שהמוכר לא הרכיב לי ברגים תקניים בג'אנט. למזלי, בצמיגייה ברחובות, הבעלים, שהוא צמיגאי ותיק, יושב בבוררויות מטעם איגוד המוסכים בענייני צמיגיות, הנחה אותי לקפוץ במיידי למי שמכר לי את זה, ושישים ברגים תקניים, אחרת הוא כבר ידאג לטפל בו בפן המקצועי.

חבל שיש בעלי מקצוע כאלה

פורסם

אכן נראה שקדחו חורים חדשים.

מצאתי כמה תוצאות דומות דרך גוגל, רק ששם ברוב המקרים לפחות ממלאים את החורים הישנים. נגיד שזו חצי נחמה.

לא נראה בטיחותי במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קומבינה, יש ג'אנטים כאלה. כנס לעליבבא ותראה מבחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לך לינק לחישוק עם מרווח חורים כזה? שים לב שיש שימוש בחור אחד משותף עבור PCD4 ועבור PCD5.

בכל אלו שאני מוצא שמתוכננים באופן דומה, מספר החורים עבור כל מרווח (כלומר לדוגמה 5X100+5X120) שווה ויש סימטריה ברווחים.

מצד שני, אם תחפש Rims Redrill, תמצא תוצאות שיותר דומות לתמונת פותה"ש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם צודקים. במבט מעמיק בתמונה רואים שקדחו חור בתוך חור. יש ג'אנטים שמיוצרים בצורה דומה כמו בתמונה שצירפתי, אבל אף פעם לא ראיתי שממש יש חור בתוך חור.

p1000283y.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מתאר לעצמי שכמו בכל תחום, גם בענין זה ישנם תקנים.

אם כבר מזכירים את אליבבא, הרי שצמיגאים רבים טוענים שלג'נטים הסיניים אין את החוזק של הג'נטים מהפירמות הידועות.

כך שאולי זה תקין, אבל השאלה עד כמה זה חזק.

• תוכן חדש...