Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה למשקפת שחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לצלילות בים, לבריכה בעיקר.

יש הרבה זולות אבל גם האיכות שלהן זולה ואני מאמין שהן גם לא מגינות על העיניים (מהשמש בעיקר)

יש את ספידו, בארץ כרגיל המחירים כאילו המירו את זה לזהב, מישהו נתקל במשקפת טובה ואיכותית במחיר שפוי איביי, עלי, אמזון, כל אתר חו''ל אחר ואפילו אולי בארץ?

פורסם

במרכז.

צודק משקפת שחייה, ברחה לי המילה.

בארץ ממה שראיתי המחירים לא ממש סבירים למשקפת.

אגב יש עוד חברות טובות כמו ספידו?

פורסם (נערך)

כל משפקת אימון של ספידו/ארנה תתאים, אני מתאמן עם FUTURA BIOFUSE של ספידו, נוחה מאוד עם שדה ראייה רחב.

לא מבין את הכוונה "מחיר שפוי", משפקת אימון עולה בממוצע 100 שקל בחנות של ספידו עצמה, בחו"ל המחיר זהה פחות או יותר.

בכל אופן אל תקנה משפקת לפני שאתה מודד אותה, חשוב מאוד שתשב טוב ותתאים למבנה פנים לאיטום מקסימלי אחרת יכנסו מים.

אם אתה שחיין מתחיל הייתי ממליץ על עדשות כחולות או לבנות ולהמנע מהשחורות, יתן ליותר אור להכנס פנימה וימנע מצבים של 'קלסטרופוביה' במים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על ה- BIOFUSE: http://www.fusion.co.il/?CategoryID=450&ArticleID=1517

עולה 130 שקלים חדשים ועושה אחלה עבודה.

לפני זה היתה לי משקפת של אדידס שכל הזמן היו בה אדים והיא שיגעה אותי. בספידו הזאת יש בין היתר גם עדשה נגד אדים שעושה את עבודתה נאמנה.

פורסם

היתה לי המשקפת מלמעלה.

זו שהמלצתי עליה יותר עמידה לאורך זמן (הגומי והזגוגית נשארת שקופה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני שחיתי בעברי די הרבה (עכשיו פחות, הרבה פחות). לא כל כך אוהב את המוצרים של ספידו, יש לי משקפת של ארנה שמחזיקה מעמד כבר כמה שנים, אולי אפילו 10.

חוץ מחומר נגד אדים שאני מורח פעם בחצי שנה, שום טיפול מיוחד.

בכל אופן, אתה חייב למדוד על הפנים. זה המדד היחיד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני משתמש במשקפות של ארנה כבר כמה שנים בשימוש יומי בבריכה.

לא מצאתי אתר מחו"ל בו הקניה תהיה זולה יותר (עקב עלות המשלוח).

בגדי ים ומשקפות לא מחזיקים יותר משנתיים-שלוש גם אם הם באיכות טובה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על ההמלצות חברים, מצאתי אתר בריטי ששולח במחיר סביר לארץ (אפילו זול יותר מאמזון אנגליה): http://www.newitts.com/

הזמנתי 3 משקפות ספידו ששתיים מהן זה הFUTURA סך הכל עלות כולל משלוח 140 שקל. מסתבר שיש מקומות זולים יותר.

המשקפות הן נטו לעונת הקיץ, לבריכה.. לא יהיה להן יותר מדי שימוש במהלך השנה אז אין סיבה לקנות משהו מקצועי ויקר.

• תוכן חדש...