Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת , הרכב הוא הונדה סיויק 2008 1800 סמ"ק , פעם בכערך שבועיים שלושה בלחיצה על דוושת הבלם היא יורדת עד הרצפה ללא שום התנגדות. בשחרור של הדוושה ולחיצה שניה פעולת הבלמים תקינה לחלוטין , אין שום אפקט של "ניפוח" הדוושה שבעצם דורש כמה לחיצות ממש כאילו שעוצמת הבלימה נעלמת ללחיצה אחת וחוזרת כאילו שכלום לא קרה. שום נורה לא נדלקת ואין היסטורית תקלות בסריקה. מבחינה מכאנית מע הבלמים "על פניה" תקינה לחלוטין.

פורסם

אני לא מאמין שאתה ממשיך לנסוע שבועות כאשר בכל רגע הרכב עלול לא לבלום.

המוסך שיחרר את הרכב לדרכו כי לא מצא את מקור התקלה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מצב שאתה מתכוון למערכת הVSA שמותקנת ברכב?

למשל אצלי בהונדה סיוויק 2011 לפעמים שאני נוסע ועולה על קטע כביש שהוא טיפה משובש ולוחץ על הברקס אני מרגיש את התחושה שאתה מדבר עליה.

פורסם

אני לא ממשיך לנסוע , הרכב לא שלי.

תקלה מעניינת שחשבתי לשתף..

יש לציין שאני לא לוקח שום אחריות על הרכב או על התיקון או על הדיאגנוזה ואין לי שום קשר לפרשה!!

אני גם חושד ביחידת ה ABS ושולל את האפשרות לתקלה במשאבה הראשית בגלל שעם נפילת לחץ בבוכנה הראשית יש צורך ב"ניפוח" על הדוושה כדי להחזיר את הבלימה.

• תוכן חדש...