Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לסיריון 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו סיריון שנת 2004 מנוע 1.3 ואני צריך להחליף 2 צמיגים. מידת הצמיגים היא 165/65-14. רציתי לשאול איזה צמיגים מומלצים לרכב שמרבית הנסיעות שלו הן בינעירוניות, התקציב לצמיג עד כ- 300 שקל.

תודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אלו אכן שניים מתוך אלו שציינתי.

מוזר שבחיפוש לפי סוג הרכב אתר יד2/טיירס4יו מראה הרבה יותר מבחר מאשר בחיפוש לפי מידה.

שימי לב שלפחות לקונטיננטל מספר תתי דגמים בעלי קוד מהירות ועומס שונים - נתון לא קריטי עבורך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
אלו אכן שניים מתוך אלו שציינתי.

מוזר שבחיפוש לפי סוג הרכב אתר יד2/טיירס4יו מראה הרבה יותר מבחר מאשר בחיפוש לפי מידה.

שימי לב שלפחות לקונטיננטל מספר תתי דגמים בעלי קוד מהירות ועומס שונים - נתון לא קריטי עבורך.

תודה על העזרה

יש גם את הגודייר הזה : http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1492

תוכל לפנות לנציג שלהם בפורום ותקבל קופון הנחה.

מי הנציג שלהם בפורום? איך אני יוצר איתו קשר?

עריכה אחרונה על ידי pp24
פורסם

במהלך ההתקנה שימי לב:

- תאריכי כל הצמיגים - עד שנה לכל היותר.

מסומן ע"י הטבעה אובלית עם 4 ספרות המציינות מספר שבוע ושנה (לדוגמה, 4914 = שבוע 49 שנת 2014).

- חלק מהצמיגים הנ"ל הינם בעלי סוליה אסימטרית ולכן יהיה כיתוב Outside על אחת הדפנות. הכיתוב אמור להיות בצד החיצוני ונראה לעין.

- מתבצע איזון לכל הגלגלים.

- מוחלף ונטיל בכל הגלגלים (נכלל בעלות ההתקנה! שלא יסבנו אותך).

- לאחר ההחלפה, נהגי בזהירות יתרה במעט לאורך מס' מאות ק"מ בודדים. הצמיגים מגיעים עם שכבת הגנה שתישחק במשך הזמן הזה.

סעי בדרכים טובות.:-)

נציג גודייר בפורום - ירון - http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?118803-itire-co-il

פורסם
במהלך ההתקנה שימי לב:

- תאריכי כל הצמיגים - עד שנה לכל היותר.

מסומן ע"י הטבעה אובלית עם 4 ספרות המציינות מספר שבוע ושנה (לדוגמה, 4914 = שבוע 49 שנת 2014).

- חלק מהצמיגים הנ"ל הינם בעלי סוליה אסימטרית ולכן יהיה כיתוב Outside על אחת הדפנות. הכיתוב אמור להיות בצד החיצוני ונראה לעין.

- מתבצע איזון לכל הגלגלים.

- מוחלף ונטיל בכל הגלגלים (נכלל בעלות ההתקנה! שלא יסבנו אותך).

- לאחר ההחלפה, נהגי בזהירות יתרה במעט לאורך מס' מאות ק"מ בודדים. הצמיגים מגיעים עם שכבת הגנה שתישחק במשך הזמן הזה.

סעי בדרכים טובות.:-)

נציג גודייר בפורום - ירון - http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?118803-itire-co-il

מה אומר החלק שרשום באדום? וצריך להתבצע גם כיוון פרונט או שזה לא קשור בכלל?

פורסם
תודה על העזרה

מי הנציג שלהם בפורום? איך אני יוצר איתו קשר?

אהלן,

אני גם בטלפוןן 1-700-707-227

פורסם

החלק באדום מתייחס כאמור למדרס הסוליה ומהווה חלק מתכנון הצמיג.

ישנן 3 אפשרויות בגדול:

tyre-treads.png

- סוליה סימטרית (Symmetric) - איך שלא תסובבי את הצמיג/גלגל המדרס יהיה זהה.

- סוליה אסימטרית (Asymmetric) - הבדל במדרס בין הצד החיצוני שלו לפנימי. אם תעבירי גלגל מצד ימין לצד שמאל לדוגמה, הגלגל יסתובב כעת לכיוון השני, אבל ישמור על הדופן המסומנת כחיצונית ככזאת.

- סוליה כיוונית (Unidirectional) - הגלגל בנוי לגלגול לכיוון אחד בלבד ויסומן ע"י חץ עם המילה Rotation המעידים על כיוון הגלגול הנכון. העברת צד בין גלגלים תחייב פירוק הצמיג והפיכתו על החישוק.

לגבי כיוון פרונט, אם הרכב לא עבר כזה בשנים באחרונות, בהחלט מומלץ לבצע בדיקה וכיוון בהתאם, לאחר החלפת הצמיגים.

יש לשים לב אם קיימת שחיקה לא אחידה בצמיגים הקיימים שיכולה להעיד על בעיות בכיוון הגלגלים או בעיות אחרות.

שימי לב ללינק המתוקן והנכון שנתן ירון לצמיגי גודייר.

• תוכן חדש...