Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן שה-88H מופיע עבור תת דגם אחר של הרכב או מידת צמיגים אחרת.

תוכל להעלות תמונה של המדבקה?

אני מניח שהכוונה לדגם +TEO, שאיני מוצא עדות לקוד עומס כזה עבורו, אלא רק 84H.

איני יודע להעיד על טיב הצמיג, אבל דירוגי ה-EU שלו אינם גבוהים במיוחד.

פורסם

מבחר הצמיגים בשוק בכלל עם קודי 88H מצומצם מאוד. אני לא חושב שקיים בכלל צמיג עם קוד מהירות V במידה זו.

קוד עומס גבוה מעיד על צמיג עם מבנה קשיח יותר שעשוי לרמוז לפגיעה קלה בנוחות.

קוד מהירות גבוה יותר גם מעיד על חיזוקים מתאימים במבנה הצמיג, אבל איני יודע כיצד הם באים לידי ביטוי בפועל.

ובסה"כ, באמת שאיני רואה צורך להתעקש על קודים גבוהים יותר מהנדרש (84T), אלא אם כן אתה נוסע עם רכב מועמס מאוד באופן קבוע ובמהירויות גבוהות יחסית.

ובהמשך לדברים, צמיגים שהייתי מתעניין לגביהם בתקציב:

מישלין אנרג'י, יוקוהמה בלוארת' AE01, קלבר דינקסר HP3, הנקוק +K715 (או אם תמצא K425).

לטויו חוץ מה-TEO יש במידה גם ננו-אנרג'י 3 אך איני יודע אם מיובא.

את הצמיגים של הנקוק וטויו מייבאים טיירקלאב, אבל לא ראיתי אותם באתר שלהם, כך שאם יש מה לעדכן, המתן לנציגם.

ויש גם את הצמיגים שהציע ירון מגודייר (אפישנטגריפ קומפקט).

פורסם

לא כוס התה שלי.

חברה אינדונזית במקורה.

אם זה מי שאני חושב שהציע לך בפרטי, ודגם הצמיג הוא 122, אז תגיד לו שבאתר שלהם רביעיה נמכרת תמורת 772 ש"ח.

חוץ מזה, אתה באמת רוצה צמיגים שנקראים על שם אכילס (ע"ע עקב אכילס) :wink:.

פורסם

בשרשור הייעודי לענייני שינוי מידות יש תשובה מ-2007:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D&p=1239346&viewfull=1#post1239346

אני מציע להעלות את השאלה שם מחדש, שמא בסיס הנתונים (תוכנת אוטודאטה) שעליו מתבססים מכוני הרישוי השתנה.

מעבר לכך יאושרו רק מידות שמופיעות בספר רכב, או ע"י אישור מחלקה טכנית של יבואן הרכב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אם ישכנעו אותך כאן לשנות לקוד מהירות T אז GOODYEAR EfficientGrip Compact נכנס בתקציב 1200 ש"ח לרבעייה כולל מע"מ והתקנה.

בנוסף יש לך כחבר פורום עוד5% הנחה (בעזרת קוד קופון) .

התקנות בכל רחבי הארץ

http://www.itire.co.il

היכן ניתן לקבל את הקופון?

ואיפה נימצאת הפנצריה שאוכל להגיע להרכבה?

• תוכן חדש...