Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקבל סובארו אימפרזה סטייל 2015. כלומר היא מגיעה בלי שום מערכת מודרנית (לעומת מזדה או יונדאי).

הייתי רוצה לשדרג את חווית המולטימדיה בצורה הקלה ביותר שגם תהיה הפיכה כשאצטרך להחזיר את הרכב.

אני לא אודיופיל ולא שומע בקולי קולות.

הדרישות שלי לשיפור מהמצב הקיים הן:

1. מצלמת רוורס

2. חיבור BT לנייד (בעיקר למוזיקה אבל גם לשיחות)

3. GPS (אופציונאלי)

4. אנדרואיד (אופציונאלי בעיקר בגלל הWAZE ונקודה 3 שלעיל)

סקרתי את האפשרויות הקיימות ואשמח להמלצתכם. מדורג בסדר עולה:

1. מתאם BT לשקע AUX (אם בכלל יש ברכב AUX) או מתאם BT לFM. הכי זול, הכי פשוט.

2. מראה אחורית עם מצלמת דרך ורוורס. אבל בכל מקרה צריך גם את המתאם BT שבסעיף 1.

3. מראה אחורית עם אנדרואיד. ככל הנראה עדיין מצריך את סעיף 1.

4. טאבלט אנדרואיד פשוט שמגיע עם GPS ושיתחבר גם בBT או בAUX. לא מצריך התקנה וניתן לפרק כשמחזירים את הרכב.

5. מערכת מולטימדיה דאבל דין עם/בלי אנדרואיד. הפתרון הכולל והכי אינטגרלי אבל גם הכי יקר ואני לא יודע אם בכלל זה אפשרי בצורה נוחה באימפרזה.

פורסם

הייתי מוכן להשקיע 1500-2000 ש"ח אבל חשוב שהפתרון ישמור לי על אחריות הרכב ויהיה הפיך ככל שניתן

• תוכן חדש...