Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה קונים מצלמת רכב עם סוללה נטענת שעובדת גם כשהרכב יושב בחניה.

היה שרשור לא מזמן של מישהו ששכן עבר בטיול עם הכלב ושרט לו עם מפתח.

בעזרת המצלמה זיהה את השכן והוא נעצר.

לא זוכר איזה שרשור זה אבל זה בהחלט שווה הסתכלות.

הנה תיעוד שלי אגב לגבי שריטה אמנם קטנה שמצאתי על הרכב שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561636-%D7%A0%D7%9E%D7%90%D7%A1-%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94

פורסם
שגם חניה עם ברזלים לא תעזור לך! Run bitch runnnn

יש המלצה למצלמת רכב שיכולה לצלם 180 מעלות באיכות גבוהה גם בלילה. אני אשים שניים ברכב וככה יהיה כיסוי 360 ואני אתפוס את הבן שר**** הזה

אל תדאג, יש תכניות בניה על החניה הזאת שיוציאו את החשק לילד המשועמם הבא.

ואיך מצלמה תעזור לי? אין לי בעיה עם שכנים, אז אם אני אתפוס במצלמה איזה ילד שעשה נזק מה אני יכול לעשות? להתחיל לחפש אותו?

יש איזה מישהו שקנה וולוו S60 T5 ולפני שקיבל אותה שם מצלמה מתחת לחלון שמחוברת לחשמל, היא מסתובבת, מצלמת בחושך והכל. ומה זה ייתן לו אחרי שאיזה פושטק יעבור ויחליט לשרוט נגיד?

החוכמה היא להגן על הרכב מבעוד מועד ולא בדיעבד.

פורסם
בשביל זה קונים מצלמת רכב עם סוללה נטענת שעובדת גם כשהרכב יושב בחניה.

היה שרשור לא מזמן של מישהו ששכן עבר בטיול עם הכלב ושרט לו עם מפתח.

בעזרת המצלמה זיהה את השכן והוא נעצר.

לא זוכר איזה שרשור זה אבל זה בהחלט שווה הסתכלות.

הנה תיעוד שלי אגב לגבי שריטה אמנם קטנה שמצאתי על הרכב שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561636-%D7%A0%D7%9E%D7%90%D7%A1-%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94

יש המלצה למצלמה איכותית?

Got To love It

פורסם

זה התרבות המגעילה של "יש לך רכב יפה יותר אז אני אשרוט לך כדי שתרגיש חרא כמוני" אם הייתי יכול להעביר חשמל ברכב כדי שמי שיגע בו יתחשמל הייתי עושה את זה בשמחה או להחנות את הרכב בשדה מוקשים :lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
הזוי. עדיין לא מבין מה חורה לאנשים האלו.

אני כבר חושב על אופציות הזויות-אולי אנחנו חונים ברחוב בחניה של מישהו שהיה חונה שם אבל נשמע לי מופרך.

אולי השכן מלמעלה כי עשיתי פעמיים מנגל השבוע? .

אולי אקראי ופוגעים גם ברכבים אחרים ולא משהו אישי נגדך אבל לדעתי אתה כן בכיוון הנכון. תחשוב גם על דברים כמו מוזיקה חזקה, אולי קולות חזקים אחרים, עציצים שמטפטפים לשכנים, כלב שעושה צרכיו ואתה לא אוסף. הסבירות הגבוהה היא שחנית/חונה בחנייה שמישהו אחר החליט שהיא שלו או שלא מבין למה אתה חונה ליד הבית שלו ולא אך ורק ליד שלך או ליד בית של כל אחד אחר רק לא שלו (קרה לי, "עלה" לי בטאסה שבורה).

אם זה מישהו מהבניין שלך תנסה להתעניין בשקט וכבדרך אגב אצל הוועד אם יש דייר שעושה בעיות, שמתלונן הרבה או איזשהו סכסוך אחר שקיים. נסה להבין מתי זה קורה מבחינת איפה אתה חונה ואז למי זה יכול להפריע ולהתעניין שם מי יכול להיות שמפריע לו הנושא. תחפש מישהו שבאופן כללי נראה שמסתובב הרבה מסביב, מסתכל בחלון הרבה ודברים כאלה.

רק תיזהר שזה שאתה מדבר איתו הוא לא העבריין גם אם נראה פנסיונר חביב (אלה עלולים להיות הכי גרועים כי משעמם להם ויש להם עודף זמן והזדמנויות)

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
יש המלצה למצלמה איכותית?

הצעתי לך לרחרח עם השכנים ועם חברי הועד, לא נראה לך הרעיון? אני מצאתי בדיוק מי עשה לי את זה בעקבות שיח עם כמה שכנים שחשדו בבין משפחה מסויימת, עשיתי שיטת מצליח באיתי להוריו של הנער וצעקתי ואיימתי איומיי סרק בתביעה ויש לי עדים שראו ותיק פלילי וסתם הפחדות, אמרי לי שאני משקר אין לי הוכחות שידפקו לי מכות שיזמברו לי את הרכב עכשיו בכוונה... שורה תחתונה הפסיקו השריטות ולא רק אצלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קנאים מסריחים. בד"כ זה ילדים שעוברים ליד הבית שלך בדרך מבית הספר או משהו בסגנון.

אין מה לעשות בנידון חוץ מלהסתיר את הרכב. מצלמה לא תעזור לך כי גם אם תצלם את המפגר בHD ותגלה שאין לך מושג מי הוא (מה שכנראה יקרה) מה תעשה עם זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נפל לי הניקל הקדמי של השפם בפיאט 500, הזמנתי מאיביי זוג, החלפתי 2 כאלה והדבקתי עם סיליקון לאורך כל הרצועת ניקל.

אחרי חודשיים אני מגיע בבוקר, הרכב שלי חנה בחניון צדדי בראשון לציון (צידי הכביש ליד בתים פרטיים, חניה מוכנה לרכבים כדי לא להפריע לכביש) - הרכב חנה ראשון בחניה כשהניקל כלפי חוץ כלומר מי שבא רואה, ואני שם לב שחסרה חתיכה (את החתיכה השניה הסרתי בעצמי, היה קשה כי הסיליקון היה חזק כלומר מישהו ממש תלש את השני).

יום לפני כן כשיצאתי אני זוכר שעדיין היתה שם, אני תמיד מסתכל על הרכב כשאני יוצא ממנו לראות אם חסר משהו.

בכל אופן שוב פעם הזמנתי זוג, כל זוג כזה עולה 180 ש"ח באיביי (450 בארץ) שטרם התקנתי, אני מתכוון לעשות עליהם פלסטידיפ ומתבאס רק על המחשבה שהחלאה הבאה יוריד גם אותם כי זה יראה לו יפה בשחור.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...