Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסוכסך עם אף אחד. הרכב אצלי כבר שנה.

עברתי עם החברה לדירה חדשה כאשר החניה היא ברחוב, השכנים בבית המשותף נראים נורמליים ולא הסתכסכו עם אף אחד. מה האופציות? ילד עובר פעם שלישית בשבועיים ומחליט להתלבש על הרכב? שכן שהיה חונה בנקודה הזו ברחוב?

מדובר על שריטות מפתח בצד ימין של הרכב (בצד של הכביש). אני מיואש. יכול להתקין מצלמה אבל לא תמיד המקום חניה פנוי.

האם יש מצלמות רכב שיכולות לצלם לילה שלם? במידה ושמים שני מצלמות האם הן יכסו 360 מעלות?

תודה!

Got To love It

פורסם

קונים פורד פיאסטה בפחות מ 3,000 שקלים ורואים איך החלאה יתייאש מעצמו. יש אנשים שהקינאה מעבירה אותם על דעתם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למה שאני אקנה רכב לא בטיחותי בגלל ששורטים את הרכב?

עדיין לא מצליח להבין למה לעשות את זה, במיוחד שאני לא מסוכסך עם אף אחד.

Got To love It

פורסם

כי יש קנאים, ברוך הבא למועדון.

אני מחכה להשקה של הפולו GTI כדי לראות מה המחיר, אם הוא לא יהיה מופקע אני רץ למסגר שלי שיתחיל בסגירת החניה שלי בברזלים ע"פ אישורי בניה שקיבלתי מבעוד מועד. ע"פ מה שהוא אומר זה ייקח שבועיים.

לא רואה את עצמי קונה רכב יקר וזורק אותו סתם ככה בחניה פתוחה בלי הגנה. הבית הבא שלי הוא אך ורק עם חניה סגורה מהקבלן.

מספיק קנאים היו לי עם הפאביה כשהיתה חדשה. אנשים חלאות.

פורסם

מספיק קנאים היו לי עם הפאביה כשהיתה חדשה. אנשים חלאות.

קינאה ופביה במשפט אחד יוצרים אוקסימורון. לא?

פורסם

אותה קנאה שיש לאותם אנשים רעים כשרואים סתם פאביה כסופה 5 דלתות ושהחליטו לחרוט לי על הדלת האחורית בצורה כזאת שצריך למלא בחומר פחחים וצבע חדש כדי לתקן (לא תיקנתי).

אותם אלה שהחליטו לתקוע לי בורג בגלגל לפני שבוע בחניה, ואם הייתי לא שם לב ונוסע על זה הוא גם היה נכנס פנימה (הברגתי אותו החוצה עם מברג שהיה בתא מטען. לא חדר). כנראה מישהו חשב שזה מצחיק.

ועם הרכב הקודם - אותם אנשים שהחליטו להתנכל לפיאט אונו אדומה 5 דלתות בת 15 שנה, פעמיים לעקור ולשבור מגב אחורי, פעמיים לשבור מראת צד נהג, פעם אחת לעקם את האנטנה שעל הגג... להמשיך?

אבל חכו, עוד מעט כשהחניה תיסגר הם מוזמנים לנסות לעקם ברזלים כדי להגיע לרכב - מבטיח לארגן להם פרופיל ברזל כ"כ עבה שיהיה להם בכיף.

פורסם

גועל נפש של אנשים באמת מבין אותכם ... אני אם אני תופס בן אדם כזה בשעת מעשה חבל עליו...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הזוי. עדיין לא מבין מה חורה לאנשים האלו.

אני כבר חושב על אופציות הזויות-אולי אנחנו חונים ברחוב בחניה של מישהו שהיה חונה שם אבל נשמע לי מופרך.

אולי השכן מלמעלה כי עשיתי פעמיים מנגל השבוע?

הלוואי הייתי תופס אותו, מזמין משטרה ודואג שיקנה ממני את הרכב.

Got To love It

פורסם

אין סיבה שלא לחבב אותי כי אני לא מסוכסך עם אף אחד ואף פעם לא רבתי עם אף אחד. זה סתם התנכלויות אקראיות.

גם לשכנים מתנכלים - פה נעלם סמל, פה מראה שבורה, פה שפשוף, פה שריטה חדשה, פה נשבר מגב...

ושיא השיאים של כל הזמנים: לילה אחד מישהו עבר ברחוב עם סכין ודקר צמיגים בדופן ל- 50 מכוניות לפחות בערב שישי. היתה משטרה, הגיעו מנקודת עפולה מפקדים וקצינים, הבנתי שבני נוער מהחטיבה העליונה בביה"ס נעצרו אח"כ וזה גם הגיע לחדשות.

אם זה לא מספיק, היה רכב של נכה משותק, בחניית נכים עם תמרור וצבע כחול על הרצפה, לו הרסו 4 צמיגים קומפלט. לשאר המכוניות דקרו בין צמיג אחד לשניים. לנכה היו חייבים להרוס 4.

מה תגידו על זה?

פורסם
לא מסוכסך עם אף אחד. הרכב אצלי כבר שנה.

עברתי עם החברה לדירה חדשה כאשר החניה היא ברחוב, השכנים בבית המשותף נראים נורמליים ולא הסתכסכו עם אף אחד. מה האופציות? ילד עובר פעם שלישית בשבועיים ומחליט להתלבש על הרכב? שכן שהיה חונה בנקודה הזו ברחוב?

מדובר על שריטות מפתח בצד ימין של הרכב (בצד של הכביש). אני מיואש. יכול להתקין מצלמה אבל לא תמיד המקום חניה פנוי.

האם יש מצלמות רכב שיכולות לצלם לילה שלם? במידה ושמים שני מצלמות האם הן יכסו 360 מעלות?

תודה!

האם שוחחת על זה עם השכנים? עם הוועד? אולי יש עוד אנשים שסובלים מזה או שזה רק אתה?

פורסם

שגם חניה עם ברזלים לא תעזור לך! Run bitch runnnn

יש המלצה למצלמת רכב שיכולה לצלם 180 מעלות באיכות גבוהה גם בלילה. אני אשים שניים ברכב וככה יהיה כיסוי 360 ואני אתפוס את הבן שר**** הזה

Got To love It

• תוכן חדש...