Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה - קבל יכול ויעזור.

קשה לתת לך תשובה בהתכתבות - צריך לראות את הרכב בעיניים ולמדוד.

לך למתקין (מקצועי שאתה סומך עליו)/חשמלאי רכב שיבדוק את מע' החשמל.

אגב - ההתנתקות המגבר, כביכול, האם קורה גם בעוצמות שמע נמוכות או רק כשאתה "מפציץ"?

מה הסטאפ שלך? אם יש לך סאב - נסה לנתק אותו וראה אם התופעה נעלמת/ממשיכה.

בעקרון, אמר ebari וצדק, קבל יכול לעזור, אך לדעתי כדאי להתקין כשמע' החשמל ברכב תקינה.

הקבל משמש כמעין "מצבר שני" אמור לתת מענה למשיכות זרם גבוהות, בתדירות גבוהה, ובכך משפר את מפל המתח על המצבר. הקבל אינו תחליף למע' חשמל תקינה, הוא תוספת.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

רק אציין שבתדירות גבוהה - קבל משמש כקצר...

הוא לא אמור לעזור בזמן קפיצות גבוהות (אלא אם כן משתמשים בו כמסנן - לא מעניננו בת'רד הזה).

וצודק שלומי - זו בדיוק הדרך לראות את השימוש הזה בקבל - מצבר קטן/בטרייה שמתפרקת על המגבר בזמן פריקה קצר מזה של המצבר.

פורסם

זה לא נוגד את השימוש ?

מצד אחד לא ממליצים בזמן אספקת חשמל לקויה, מצד שני הייעוד שלו הוא לפרוק בזמן מהיר יותר מהמצבר שלנו.

אם הגענו למצב שהאלטרנטור לא מספק את הסחורה - הרי לנו מערכת אספקת חשמל לקוייה.

הלא כך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
רק אציין שבתדירות גבוהה - קבל משמש כקצר...

הוא לא אמור לעזור בזמן קפיצות גבוהות (אלא אם כן משתמשים בו כמסנן - לא מעניננו בת'רד הזה).

וצודק שלומי - זו בדיוק הדרך לראות את השימוש הזה בקבל - מצבר קטן/בטרייה שמתפרקת על המגבר בזמן פריקה קצר מזה של המצבר.

לא הבנתי ממש, קבל=קצר אז למה בתדירות גבוהה?

קבל למיטב ידיעתי אוגר חשמל ואז פורק אותו, הפריקה גורמת לקצר

ובסופו של דבר לא הבנתי כלום, אז למה כן משמש קבל? הרי אני ידעתי שלמצבים כאלה קבל הוא רעיון מושלם

והנה אתם אומרים פה שקבל הוא לא לבעיות חשמל ברכב, הרי היבהוב אורות זה הדבר שאתם תמיד אומרים פה לשימוש בקבל

אז למה כן משתמשים בקבל? פה הבאתם לי שאני צריך להחליף מצבר (אגב הגיוני לדעתי הוא בשלבי סיום)

ואלטרנטור!?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

למה נוגד?

הוא מתגבר ועוזר להתגבר על חולשה של מצבר/אלטרנטור.

נכון - אין טעם להתקין קבל לפני שמוודאים כי מע' החשמל תקינה וכך גם נאמר מספר פעמים.

• תוכן חדש...