Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156

קלמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף לקנות סדרה 3 קצת ישנה יותר של במוו.

הבמוו מהנה יותר לנהיגה, בנויה לתלפיות ומונעת על ידי הגלגלים הנכונים.

חשוב לחפש אחת עם מנוע 6 בטור , חשוב לחפש אחת ידנית.

אם תמצא, תקבל רכב ששומר על ערכו טוב יותר ומתקלקל הרבה פחות.

זו דעתי.

יהיה קשה מאוד למצוא אחת ידנית עם מנוע 6 ציל' במצב טוב.

והיא לא בהרבה עולה על האלפא מבחינת הנאה מנהיגה, אם בכלל.

פורסם
והיא לא בהרבה עולה על האלפא מבחינת הנאה מנהיגה, אם בכלל.

אווו כמה שאתה טועה..... היא עולה ועוד איך.. במיוחד בתצורת ה-6 צילהדרים.:twisted:

פורסם
אווו כמה שאתה טועה..... היא עולה ועוד איך.. במיוחד בתצורת ה-6 צילהדרים.:twisted:
ולמה אתה חושב כך?

ולמה אתה כל-כך עצבני?

האם נהגת מספיק בשני הרכבים הנ"ל?

נהגתי המון על ה-156 גם עם מנוע 1.8 TS גם עם2.0 וגם 2.5

ונהגתי גם בב.מ.וו 318 is וגם ב-320I שניהם גיר רגיל.

אי אפשר לחשוד בי בחוסר אוביקטיביות ולו רק בגלל שכמו שאני חובב אלפות כך אני אוהב הנעה אחורית!

אני יכול לומר כך:לטעמי ה-156 יותר מהנה לנהיגה.

כמובן האיכות ייצור בבימר גבוהה יותר(אבל ה 156 מפתיעה לטובה).

אני חושב שההחלטה היא יותר עניין של טעם אישי ושני הרכבים מהנים ומספקים,כל אחת בדרך קצת שונה!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ולמה אתה חושב כך?

ולמה אתה כל-כך עצבני?

האם נהגת מספיק בשני הרכבים הנ"ל?

נהגתי המון על ה-156 גם עם מנוע 1.8 TS גם עם2.0 וגם 2.5

ונהגתי גם בב.מ.וו 318 is וגם ב-320I שניהם גיר רגיל.

אי אפשר לחשוד בי בחוסר אוביקטיביות ולו רק בגלל שכמו שאני חובב אלפות כך אני אוהב הנעה אחורית!

אני יכול לומר כך:לטעמי ה-156 יותר מהנה לנהיגה.

כמובן האיכות ייצור בבימר גבוהה יותר(אבל ה 156 מפתיעה לטובה).

אני חושב שההחלטה היא יותר עניין של טעם אישי ושני הרכבים מהנים ומספקים,כל אחת בדרך קצת שונה!

גורג

או, גורג, קבל ח"ח על התגובה הבוגרת (סופסוף מישהו שלא מגיב בצעקות ויריקות על כל דבר שלא נראה לו)

אז ככה גורג... (אה, נתחיל בזה שאני לא עצבני בכלל...:wink: )

נהגתי למעשה בשתיהן... ב-156 2 ליטר (סלספיד) וב-320I (אוטומטית לצערי).

ב-156 נאלצתי לנסוע באגרסיביות רבה ובמהירות היסטרית (הובלתי מישהי לבית-חולים בדחיפות) ולכן יצא לי לטעום את הטעימה הספורטיבית של האלפא. (אם כי תחת לחץ כלשהו..:-) )

על הבימר, למרות היותה אוטומטית ולמרות שלא יכולתי למתוח את היכולת שלה בשל הבעלים המאוד פדנט שישב לצדי, הרגשתי הרבה יותר הנאה שהתבטא בעיקר בתחושת הרכב לנהג.

ממש הרגשתי את התקשורת הברורה בין הרכב שפשוט עושה כל מה שהבוס הנהג מצווה ובדיוק מדהים.

שלא תבלבל לי את המילים: אני אומר, ואני תמיד אומר שהאלפא מכונית מיוחדת במינה, עם נגיעה ספורטיבית שלהרבה רכבים לא יהיה.

(תראה גם מה רשמתי לפתוח השרשור לגבי ה-156)

אני מצאתי את הבימר יותר חזק, יותר נמרצת, ויותר מתקשרת....

מצטער אם נראיתי שולל מדי.. חוזר בי מההתבטאות החותכת הזאת.

אמיר.

פורסם

על 156 נהגתי נהיגה אגרסיבית, היכולות שלה פשוט מדהימות, לא נהגתי מספיק על סדרה 3 כך שאני יכול לשפוט אתה היכולת הספורטיבית שלה.

ב"אוטו" (לא זכור לי איזהב גליון) בוצע מבחן בין 156 לסדרה 3 ונכתב שדווקא היכולות של ה-156 גבוהות יותר.

פורסם
ב"אוטו" (לא זכור לי איזהב גליון) בוצע מבחן בין 156 לסדרה 3 ונכתב שדווקא היכולות של ה-156 גבוהות יותר.

יצא לי להשתתף במבחן הזה. האלפא ניצחה שם גם בעזרת המנוע שהוא כמה רמות מעל זה של הב.מ.וו (שהוא 2.0 143 כ"ס לעומת 165 של האלפא). וכמובן הגיר (סלספיד) שהוא עדיף על האוטומטי הפשוט של ב.מ.וו. האלפא גם חדה ומדויקת יותר מהבימרית, שבגרסת המנוע הזה יכולות השלדה הנפלאות שלה פשוט לא באות לידי ביטוי. אני משוכנע שעם מנוע 6 צילינדרים ראוי הב.מ.וו תהווה כבר תחרות קשה בהרבה לאלפא ושם תתבטא יותר גם ההנעה האחורית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מדובר על רכב אוטומטי ולא על 318 (שזה מה שבחנו במבחן אם אני ללא טועה) ההבדל הוא עצום .

באופן אישי, נהגתי קצת ב 156 והרבה ב 320 , לדעתי הבימר הרבה יותר חדה , ההגה הרבה יותר טוב וההנעה האחורית תורמת את שלה. האלפא טובה מאוד אבל נותנת תחושה של כבדות , ההגה שם קצר מאוד וקצת מנותק וההרגשה הכללית באוטו לא ממש נעימה .

חוץ מזה, לא מדובר רק על הנאה מנהיגה אלה על החבילה הכוללת , הבמוו "מתבגרת" הרבה יותר טוב מהאלפא, בארץ היא שומרת על ערכה בצורה מכובדת יותר ועד כמה שאני יודע, היא גם הרבה יותר אמינה.

זה דעתי האישית, אני מניח שהבחירה הסופית היא בחירה אישית , כמו כל דבר.

• תוכן חדש...