Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מנורת צד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם מדובר בנורה לרכב או לבית

אדום הולך לפלוס (מקור מתח חיובי)

שחור למינוס.

לגבי הכחול זה משתנה בין בית או רכב

בבית: להארקה

ברכב: אות הדלקה - במידה ותרצה שהנורה תדלק כשהבגאג נפתח יש לחבר לפלוס של הנורה שכבר קיימת בבגאג

פורסם

רועי על מה אתה מדבר?

אור, הקופסה הלבנה היא ממיר מתח, בכניסה יש 2 חוטים לבנים, אליהם אתה מחבר פאזה ואפס, לא משנה באיזה סדר.

ביציאה מהקופסה הלבנה כבר יוצא DC (פלוס ומינוס) אבל הם כבר דאגו לזה וחיברו את זה מראש.

ככה שלך נשאר לדאוג רק לכניסה.

Stay Dirty

פורסם

תודה חברים, מאחר ואין לי איזה הכנה בקיר למנורה כזאת, אני יכול לחבר אותה במקום שקע קיים?

יש אפשרות 'לאלתר' (בכל הקשור לחשמל המילה הזאת אף פעם לא נשמעת טוב) כבל שיתחבר מצד אחד לחוטים הלבנים (כשהארקה לא קיימת) ובצד השני יתחבר לשקע החשמל? ככה שאני אשים את המנורה גבוה יותר ממיקום השקע, שמלכתחילה די נמוך, ואפילו 'לשדרג' את השקע לשקע עם מפסק עליו ככה שאני יוכל גם לשלוט מתי נדלקת המנורה ומתי לכבות אותה.

פורסם

לפני הכל, יש להתייעץ עם חשמלאי מוסמך בחיבור למתח חילופין בבית.

כמו שאסף אמר, זוהי מנורת לד עם 'דרייבר' בלשון המוכרים, או ממיר מתח.

אין מניעה לחבר כבל (הדרך הכי בטוחה שאני מכיר, זה בעזרת מהדקים), ואותו לחבר לתקע, או לבטל את השקע לחלוטין ואז מוותרים על שקע...

פורסם

האמת טוב שאתה אומר שיש כזה בארץ, אפילו לא טרחתי לחפש (בד"כ אני קודם כל בודק באיביי ועלי) ראיתי ב15 וב12 אבל המחירי משלוח שם מזכירים לי למה אני כבר לא חושב על לקנות דברים פשוטים פה בארץ...

אתה מכיר מקום שאפשר לקנות והמשלוח חינם או לפחות עולה פחות מהמוצר עצמו?

פורסם
האמת טוב שאתה אומר שיש כזה בארץ, אפילו לא טרחתי לחפש (בד"כ אני קודם כל בודק באיביי ועלי) ראיתי ב15 וב12 אבל המחירי משלוח שם מזכירים לי למה אני כבר לא חושב על לקנות דברים פשוטים פה בארץ...-תתפלא המון דברים כמו הזבל של איביי ניתן לקנות באותו מחיר בחנויות בארץ.

שמסי אלקטרוניקה בגבעתיים מחזיק בדיוק אותו זבל והמחיר יותר זול מאשר באיביי.

אתה מכיר מקום שאפשר לקנות והמשלוח חינם או לפחות עולה פחות מהמוצר עצמו?

אתה יוצא לפעמים מהבית ? בכול טמבוריה או חנות חשמל תוכל למצוא את הכבל כמו בקישור. עלות הכבל 8-12 שקלים תלוי היכן אתה קונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה גר בבורסה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יוצא, רק שבאיזור יש דברים 'קצת' אחרים מטמבוריות או חנויות למיניהן.

אז תזמין באיביי ותמתין שבועיים עד חודש שהכבל יגיע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...