Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש אחד מהמגברים שיש עכשיו בדיוטי פרי:

-----------------------------

JBL GOT 75.4 104X4 RMS

800 שח

----------------------------

Logic PLX-44 100X4 RMS

400 שח

----------------------------

איזה מגבר לדעתכם יותר משתלם לקנות? מבחינת יחס מחיר\תמורה

נכון לעכשיו יש לי מאזדה 323

HU רדיו דיסק קנווד

רמקולים מקדימה פיונר 6.5" 170W

רמקולים מאחורה קנווד 6X9 280W 4 Way

אין לי לא קומפוננט ולא סאב

אם אני יחבר את המגבר לרמקולים שיש לי עכשיו זה שווה בכלל לרכוש את אחד המגברים?

מה דעתכם?

פורסם

היתי ממליץ לך ללכת על ה JBL למרות שהמגבר השני יכול להספיק לך, מכוון שאתה רוצה להחליף את הרמקולים שלך במשהו יותר טוב וכדי שתרגיש ממש את ההבדל אתה צריך מגבר טוב... אז היתי ממליץ לך ללכת על ה JBL. אם נראה לך שתשאר עם הרמקולים האלה הרבה זמן ולא נראה לך שתחליף אותם אז לך על ה LOGIC.

פורסם
ברור שהJBL,במיוחד בכזה מחיר לא הייתי חושב יותר מידי
נכון אבל בכל זאות הJBL עולה פי 2 מה LOGIC

והאם שווה בכלל להשקיע במגבר עם רמקולים כמו שלי???

פורסם

שווה להשקיע בJBL למרות שהוא עולה כפול,הרמקולים האחוריים שלך טובים,את הקדמיים אתה רוצה להחליף לא? אתה רוצה סאב? הJBL יהיה טוב לסאב וסט קומפוננט או להגביר את האחוריים.

פורסם
שווה להשקיע בJBL למרות שהוא עולה כפול,הרמקולים האחוריים שלך טובים,את הקדמיים אתה רוצה להחליף לא? אתה רוצה סאב? הJBL יהיה טוב לסאב וסט קומפוננט או להגביר את האחוריים.

אם אני יחבר מגבר לרמקולים שיש לי עכשיו ההבדל באיכות הסאונד יהיה מורגש? מספיק מורגש בשביל לשלם עלו 800 שח?

פורסם
אם אני יחבר מגבר לרמקולים שיש לי עכשיו ההבדל באיכות הסאונד יהיה מורגש? מספיק מורגש בשביל לשלם עלו 800 שח?
לדעתי כן מה שכן אם תביא סאב וקומפוננט יהיה הבדל משמעותי מאוד
פורסם
לדעתי כן מה שכן אם תביא סאב וקומפוננט יהיה הבדל משמעותי מאוד

אני מסכים - אני במקומך הייתי קונה את ה JBL ומחליף את הרמקולים מקדימה לקומפוננט,למשל יש את ה magnat bp-216 ב 290 (ותזכור שזה כולל גם טוויטרים). אם תרצה יותר סאב בעתיד אז תוכל לקנות סאב ולחבר אותו למגבר במקום הרמקולים האחוריים,שיתחברו ישירות ל HU.

• תוכן חדש...